İNTİKAM VAKTİ
Silver
WAGESLAVELİKTEN KAZANDIĞIM PARAYI DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUM ALTIN BORSA KRİPTO NEYE YATIRIM YAPMALIYIM @StuntmanMike @maarda @MogEater
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kripto yatırımıyla geçinen birisiyim kesinlikle kripto baslamalısın eger bu hedefinde ciddiysen udemyden yatırım 101 in temel ve teknik analizlerini almalısın (kripto için temel olmasada olur ama kesinlikle teknik al) bu kursları iyicd sindirerek öğren ayda sabit en az 20k tl kazanmaua baslarsın ben suan 1 günde bile bazen çok fazla kazanabiliyorum 16 yasındayım daha ve param nerdeyse 0 dan basladımWAGESLAVELİKTEN KAZANDIĞIM PARAYI DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUM ALTIN BORSA KRİPTO NEYE YATIRIM YAPMALIYIM @StuntmanMike @maarda @MogEater
ALTCOİNLERE Mİ YATIM YAPMALIYIM HANGİ UYGULAMAYI KULLANIYORSUNkripto yatırımıyla geçinen birisiyim kesinlikle kripto baslamalısın eger bu hedefinde ciddiysen udemyden yatırım 101 in temel ve teknik analizlerini almalısın (kripto için temel olmasada olur ama kesinlikle teknik al) bu kursları iyicd sindirerek öğren ayda sabit en az 20k tl kazanmaua baslarsın ben suan 1 günde bile bazen çok fazla kazanabiliyorum 16 yasındayım daha ve param nerdeyse 0 dan basladım
ben daytrading baslamayi dusunuyom motor alcam ondan sonra birikim yapip onla daytrading denemeyi dusunuyom belki az koseye altin falan atarim. daytradingden para kazanan cok cok yakin bi arkadasim var onun vesilesi ile izleyip ogrendim bi bakabilirsin istersen ekin yuzbasioglu izledim hicbir sey bilmiyorken sonrasinda ingilizce cok iyi kaynaklar varKISA VADELİ 3AY LIK YATIRM YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM
ben karışık sepet oluşturuyorum youtubedende öğrenebilirsin ama eğer cidden ilerdede kafayı taktıysan yatırıma udemyden Yatırım 101 isimli adamdan teknik analiz kursu alALTCOİNLERE Mİ YATIM YAPMALIYIM HANGİ UYGULAMAYI KULLANIYORSUN
YOUTUBEDAN VİDEO İZLESEM OLUR MU UDEMYDEN KİMİN KURSUNU ALDIN
lgs tartışılan ortamda yatırım tavsiyesi mi istiyon amkWAGESLAVELİKTEN KAZANDIĞIM PARAYI DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUM ALTIN BORSA KRİPTO NEYE YATIRIM YAPMALIYIM @StuntmanMike @maarda @MogEater
BAZI ÇOCUKLARIN KAFASI BASIYOR CİDDEN BU İŞLERE AMA BU FORUMDAKİLERİN ÇOĞU 31Cİ MAALESEFlgs tartışılan ortamda yatırım tavsiyesi mi istiyon amk
para mı tutucaksın para mı kazanıcaksınWAGESLAVELİKTEN KAZANDIĞIM PARAYI DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUM ALTIN BORSA KRİPTO NEYE YATIRIM YAPMALIYIM @StuntmanMike @maarda @MogEater
KAZANMAKpara mı tutucaksın para mı kazanıcaksın
KONU PARA OLUNCA YİNE AÇTI CAPSİ AMKKAZANMAK
NEREDE ÇALIŞTIN KANKAWAGESLAVELİKTEN KAZANDIĞIM PARAYI DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUM ALTIN BORSA KRİPTO NEYE YATIRIM YAPMALIYIM @StuntmanMike @maarda @MogEater
TL cinsinden mi?20k butcen yoksa
zorunda olmadikca tl cinsinden konusmamTL cinsinden mi?
20K USD ÇOK DEĞİL Mİ AMK KİMİN O KADAR PARASI VARzorunda olmadikca tl cinsinden konusmam
bu yuzden uc bes kurusunuzla icerde milyar/trilyon dolarlik sirketlerin fonlarin oldugu yatirim enstrumanlarına yatirim yapmak modern dunyanin en buyuk yalani.20K USD ÇOK DEĞİL Mİ AMK KİMİN O KADAR PARASI VAR
doğru yere yatırmak kadar ne zaman alıp ne zaman satacağına karar vermek de önemlibu yuzden uc bes kurusunuzla icerde milyar/trilyon dolarlik sirketlerin fonlarin oldugu yatirim enstrumanlarına yatirim yapmak modern dunyanin en buyuk yalani.