NASIL YATIRIM YAPABİLİRİM

İNTİKAM VAKTİ

İNTİKAM VAKTİ

Silver
WAGESLAVELİKTEN KAZANDIĞIM PARAYI DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUM ALTIN BORSA KRİPTO NEYE YATIRIM YAPMALIYIM @StuntmanMike @maarda @MogEater

• +1
Reactions: Zodiac, pashanimair and Auchelius
KISA VADELİ 3AY LIK YATIRM YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM

• +1
Reactions: Zodiac, pashanimair and Trenmaxx1
WAGESLAVELİKTEN KAZANDIĞIM PARAYI DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUM ALTIN BORSA KRİPTO NEYE YATIRIM YAPMALIYIM @StuntmanMike @maarda @MogEater
kripto yatırımıyla geçinen birisiyim kesinlikle kripto baslamalısın eger bu hedefinde ciddiysen udemyden yatırım 101 in temel ve teknik analizlerini almalısın (kripto için temel olmasada olur ama kesinlikle teknik al) bu kursları iyicd sindirerek öğren ayda sabit en az 20k tl kazanmaua baslarsın ben suan 1 günde bile bazen çok fazla kazanabiliyorum 16 yasındayım daha ve param nerdeyse 0 dan basladım

Attachments

• IMG_8806.jpeg
    IMG_8806.jpeg
    157.8 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: pashanimair, Auchelius, codeine1119 and 1 other person
kripto yatırımıyla geçinen birisiyim kesinlikle kripto baslamalısın eger bu hedefinde ciddiysen udemyden yatırım 101 in temel ve teknik analizlerini almalısın (kripto için temel olmasada olur ama kesinlikle teknik al) bu kursları iyicd sindirerek öğren ayda sabit en az 20k tl kazanmaua baslarsın ben suan 1 günde bile bazen çok fazla kazanabiliyorum 16 yasındayım daha ve param nerdeyse 0 dan basladım
ALTCOİNLERE Mİ YATIM YAPMALIYIM HANGİ UYGULAMAYI KULLANIYORSUN
YOUTUBEDAN VİDEO İZLESEM OLUR MU UDEMYDEN KİMİN KURSUNU ALDIN

• +1
Reactions: Zodiac, pashanimair, codeine1119 and 1 other person
KISA VADELİ 3AY LIK YATIRM YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM
ben daytrading baslamayi dusunuyom motor alcam ondan sonra birikim yapip onla daytrading denemeyi dusunuyom belki az koseye altin falan atarim. daytradingden para kazanan cok cok yakin bi arkadasim var onun vesilesi ile izleyip ogrendim bi bakabilirsin istersen ekin yuzbasioglu izledim hicbir sey bilmiyorken sonrasinda ingilizce cok iyi kaynaklar var

• +1
Reactions: Zodiac, pashanimair, Auchelius and 2 others
ALTCOİNLERE Mİ YATIM YAPMALIYIM HANGİ UYGULAMAYI KULLANIYORSUN
YOUTUBEDAN VİDEO İZLESEM OLUR MU UDEMYDEN KİMİN KURSUNU ALDIN
ben karışık sepet oluşturuyorum youtubedende öğrenebilirsin ama eğer cidden ilerdede kafayı taktıysan yatırıma udemyden Yatırım 101 isimli adamdan teknik analiz kursu al

• +1
Reactions: pashanimair, İNTİKAM VAKTİ and codeine1119
lgs tartışılan ortamda yatırım tavsiyesi mi istiyon amk

• +1
  • JFL
  • Hmm...
lgs tartışılan ortamda yatırım tavsiyesi mi istiyon amk
BAZI ÇOCUKLARIN KAFASI BASIYOR CİDDEN BU İŞLERE AMA BU FORUMDAKİLERİN ÇOĞU 31Cİ MAALESEF

• +1
Reactions: Zodiac and pashanimair
para mı tutucaksın para mı kazanıcaksın

• +1
Reactions: pashanimair and İNTİKAM VAKTİ
elde para tutmak için fiziksel bi şeyler en garanti olanıdır
arsa mesela deprem falan olsa bile değer kaybetmez
sadece paraya ihtiyacın olduğu zaman satamazsın tek problemi o
yatırım istiyosan altın al elde para tutmak istiyosan
altının radikal düştüğü bi zaman olmaz

• +1
eger ayda en az 2k usd yatirim yapmiyorsan veya baslangicta 20k butcen yoksa yatirimini paraya yapmamalisin

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and Zodiac
NEREDE ÇALIŞTIN KANKA
BENCE KRİPTO AMA RİSK YÜKSEK STOP LOSS EKLERSİN EN KÖTÜ AMA DİKKAT ET STOP LOSS HUNTERLAR VAR O YÜZDEN BİRAZ GENİŞ TUTMAN GEREKECEK

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
20K USD ÇOK DEĞİL Mİ AMK KİMİN O KADAR PARASI VAR
bu yuzden uc bes kurusunuzla icerde milyar/trilyon dolarlik sirketlerin fonlarin oldugu yatirim enstrumanlarına yatirim yapmak modern dunyanin en buyuk yalani.

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and Zodiac
bu yuzden uc bes kurusunuzla icerde milyar/trilyon dolarlik sirketlerin fonlarin oldugu yatirim enstrumanlarına yatirim yapmak modern dunyanin en buyuk yalani.
doğru yere yatırmak kadar ne zaman alıp ne zaman satacağına karar vermek de önemli