Heatmiser
catch an edge
Hangi tür ve grupları seviyosunuz? Sporda okulda işte vs dinlediğiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
He is turkish you street shitter faggot suck my dick you indian shitskinHello my med brother I am also med
Turks are IndianHe is turkish you street shitter faggot suck my dick you indian shitskin
Yeat, Eminem, Travis Scott, Kendrick Lamar, Future, 21 savage...Hangi tür ve grupları seviyosunuz? Sporda okulda işte vs dinlediğiniz ?
Turks are Indian
Tales from MumbaiLooks med
SubhumanHello my med brother I am also med
Dinimizde boş yere haram değil bu Gavur İşleribu arada şarkı dinlemek over. kanka dopamin seviyeni sikiyor atıyor mutlu şarkı dinleyince erteleme vs hüzünlü dinleyince ağlamak vs.
only podcast
bro sana bişey soracağım konuyla alakasız amk buraya yazsam birşey olur mu bilmiyorum amaDinimizde boş yere haram değil bu Gavur İşleri
Sağıp sağıp içtin mi kızın sütünü amkbro sana bişey soracağım konuyla alakasız amk buraya yazsam birşey olur mu bilmiyorum ama
bundan 3 sene önce lise1deyken bi sevgilim olmuştu bunun memesinden süt geliyordu işte hastalıkmış çok değil benim boy bi anda ondan artmış olabilir mi genetik over olmasına rağmen
oruspu aldattı ama over.
eğer böyle birşey ise onunla barışmayı deniyeceğim aşkım bana çok şey kattın
hayır amk içte dümdüz emdim çok gelmiyordu ztn ama cidden hissediyordum cidden özelden göndereyim mi fotolarınıSağıp sağıp içtin mi kızın sütünü amk
Gönder gelsinhayır amk içte dümdüz emdim çok gelmiyordu ztn ama cidden hissediyordum cidden özelden göndereyim mi fotolarını
bekle tek gönderimlik link sitesi bulmaya calısıyom sonra türk ifşaya atma caqalGönder gelsin
kanka hastamısın niye yazıp yazıp siliyosun amkYeat, Eminem, Travis Scott, Kendrick Lamar, Future, 21 savage...
Grup olarak:
-Gorillaz,
-Arctic Monkeys.
-Metallica
Türklerden:
-Adamlar, İkilem ve Madrigal
Bu arada geçenki sorunu dava yememek için cevaplamamıştım özelden yazarım şimdi.
Okumadın mı olmkanka hastamısın niye yazıp yazıp siliyosun amk
mesajı okurken yarısında yokoldu aqOkumadın mı olm
Bi daha yazdım özele bakmesajı okurken yarısında yokoldu aq
Biraz psikopatlık varhastamısın
i can smell you 5500 km awayHello my med brother I am also med
Can you smell these nuts on your chin?i can smell you 5500 km away
Suck my dick buddyCan you smell these nuts on your chin?
The Last sUbHuMaNCan you smell these nuts on your chin?
These nuts were buddy’s with your chinSuck my dick buddy
These nuts were last seen on your chinThe Last sUbHuMaN
Karı incel forumuna düşerse pederi senden önce onu sikerumarım karı bu konuyu görmez ya yoksa galiba chpli alevi pederi tarafından zülfikar kılıcını götüme sokar allahım isimden anlar ben olduğumu
Hay senin zevkini sikeyim amk memeden süt emerken zevk aldın mı ciddenhayır amk içte dümdüz emdim çok gelmiyordu ztn ama cidden hissediyordum cidden özelden göndereyim mi fotolarını
yav kanka o kadar abaratılacak kadar süt değil sorduğumda ergenlik falan demişti ama süttü yine amk ulan şimdi düşündümde aileside abisinden tut annesine kadar çok uzundu.Hay senin zevkini sikeyim amk memeden süt emerken zevk aldın mı cidden
yav yok amk sanmıyorum bende tek işi zengin babasının paralarını harcamak ig story atmak buraya düşmezKarı incel forumuna düşerse pederi senden önce onu siker
terbiyesizlinkbekle tek gönderimlik link sitesi bulmaya calısıyom sonra türk ifşaya atma caqal
ig gönder özelden amk tek sefer olarak atayım burdan atamıyorumterbiyesizlink
Şarkı zevkinden dolayı saygım arttı çirkin çocukYeat, Eminem, Travis Scott, Kendrick Lamar, Future, 21 savage...
Grup olarak:
-Gorillaz,
-Arctic Monkeys.
-Metallica
Türklerden:
-Adamlar, İkilem ve Madrigal
Bu arada geçenki sorunu dava yememek için cevaplamamıştım özelden yazarım şimdi.
Eyw götten bacaklıŞarkı zevkinden dolayı saygım arttı çirkin çocuk