angrybirds
Sma Vurgunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Anani bacini ver gostersin gay olmadigini orospu cocugu senigay olmus oe
vay hala benim postlarimi stalkliyo. Yazik lan bu orospu cocuguna burda 14-15 yasindaki veletlere alaykonusu olduAnani bacini ver gostersin gay olmadigini orospu cocugu seni
Anasini atasini siktigim senin postlari stalkladigimi mi saniyorsun yeni postlara baktim iste iqcel atla camdanvay hala benim postlarimi stalkliyo. Yazik lan bu orospu cocuguna burda 14-15 yasindaki veletlere alaykonusu oldu
BAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ACINASI OROSPU EVLADIAnasini atasini siktigim senin postlari stalkladigimi mi saniyorsun yeni postlara baktim iste iqcel atla camdan
PUAHBAHADKAKWJ ACINASI DIYOR ANASINI TOKATLADIGIM 2 seneden fazladir looksmax biliyor sabahtan beri de aktif orospu cocugu bende ne yapayim kanka arkadaslarla gyme gittik oturduk sahilde cay kahve ictik eve geldim yemek yiyecegim anasini siktigim hayatini sikeyim seninBAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ACINASI OROSPU EVLADI
bide capsle yazmis orospunun dogurdugu haberi yok hicbiseyden. Ulan be gerizekali daha demin arklarla tassak geciyoduk seninle bide cay icmisler aminakodumun fukara orospu evladi. Senin evden ciktigina inanmak zor bos yere forumun ucubesi degilsinPUAHBAHADKAKWJ ACINASI DIYOR ANASINI TOKATLADIGIM 2 seneden fazladir looksmax biliyor sabahtan beri de aktif orospu cocugu bende ne yapayim kanka arkadaslarla gyme gittik oturduk sahilde cay kahve ictik eve geldim yemek yiyecegim anasini siktigim hayatini sikeyim senin
Arklar dediğin insel arkadaşların mı kanka bu forumdakilerin fikirleri benim için çok önemli çünlü öyle bir şey olursa valla hayatıma devam edemem birde sende capsle yazmışsın beyin fukarası orospu evladı senibide capsle yazmis orospunun dogurdugu haberi yok hicbiseyden. Ulan be gerizekali daha demin arklarla tassak geciyoduk seninle bide cay icmisler aminakodumun fukara orospu evladi. Senin evden ciktigina inanmak zor bos yere forumun ucubesi degilsin
olm bu herif harbi sakat galiba ignore disinda block falan var mi biktim su orospu cocugluyla ugrasmaktan. Hayati boyunca ezilmis dayak yemis belli iki lafa paragraflar yazacak kadar aliniyor fukara orospu evladiArklar dediğin insel arkadaşların mı kanka bu forumdakilerin fikirleri benim için çok önemli çünlü öyle bir şey olursa valla hayatıma devam edemem birde sende capsle yazmışsın beyin fukarası orospu evladı seni
olm bu herif harbi sakat galiba ignore disinda block falan var mi biktim su orospu cocugluyla ugrasmaktan. Hayati boyunca ezilmis dayak yemis belli iki lafa paragraflar yazacak kadar aliniyor fukara orospu evladi
5 satırbide capsle yazmis orospunun dogurdugu haberi yok hicbiseyden. Ulan be gerizekali daha demin arklarla tassak geciyoduk seninle bide cay icmisler aminakodumun fukara orospu evladi. Senin evden ciktigina inanmak zor bos yere forumun ucubesi degilsin
4 satırArklar dediğin insel arkadaşların mı kanka bu forumdakilerin fikirleri benim için çok önemli çünlü öyle bir şey olursa valla hayatıma devam edemem birde sende capsle yazmışsın beyin fukarası orospu evladı seni
SAYMIS BIDE OROSPU EVLADI5 satır
4 satır
Güzel ragebaitmiş ben bunları nasıl yiyorum aqSAYMIS BIDE OROSPU EVLADI
annenin yarraklari yedigi gibiGüzel ragebaitmiş ben bunları nasıl yiyorum aq