ne femceli ya

A

auitistsurvior

ddd
turk bp videosunun yorumlarında ben ltb yım alırmısnız beni bisiler yazıyo yuzlerce lıke lamsıtı bide bunun hakknda sabah uzun bir sosyolojik analiz atcam threadin altında

STYAY TUNED

• +1
  • Hmm...
Reactions: why not me?, Serialsuicide and Resistance.
ağabey korkulucak bişi yok demi😢

• +1
Reactions: Serialsuicide and auitistsurvior
ağabey korkulucak bişi yok demi😢
yok yarın sabah uyanınca anlatcam simdi ders

ben dersleri gece yapmaya basladım sawbah gec uyanıyorum

dershaneyide aksama aldım ztn yarın 4 te gitcem

gunduz ldar org ta falan bu saatlerde baslıyorum ritalin atıyorum 5-6 saat calıs yat

neyse ders yapcam simdi gorusuruz dost

• +1
Reactions: Resistance.
yok yarın sabah uyanınca anlatcam simdi ders

ben dersleri gece yapmaya basladım sawbah gec uyanıyorum

dershaneyide aksama aldım ztn yarın 4 te gitcem

gunduz ldar org ta falan bu saatlerde baslıyorum ritalin atıyorum 5-6 saat calıs yat

neyse ders yapcam simdi gorusuruz dost
neyse kapamadan once sunuda yazıyım suan lisede olanların ilk hedefi cambridge sertifika almak olsun en gecerli kağıt olabilir suanda dil olarak

ben zaten ingilizce konsuabiliyorum irl fakat aksanım var bide kelime dagarcıgım cumle kurma falan biraz eksik calısıyorum

en buıyuk fokuslarınızdan biri ingilizce sertifika almak olsun universitede 3. dil sonra yurt dısı

• +1
neyse kapamadan once sunuda yazıyım suan lisede olanların ilk hedefi cambridge sertifika almak olsun en gecerli kağıt olabilir suanda dil olarak

ben zaten ingilizce konsuabiliyorum irl fakat aksanım var bide kelime dagarcıgım cumle kurma falan biraz eksik calısıyorum

en buıyuk fokuslarınızdan biri ingilizce sertifika almak olsun universitede 3. dil sonra yurt dısı
cerrahpasa tıp isteyen varmı benim gibi tutturursak orda bulusuruz lise cel varsa baksın etkiletkleyin birilerini benim gibi 11 de hic kimse varmı

sesimi duyan varmıııııı

• +1
f
turk bp videosunun yorumlarında ben ltb yım alırmısnız beni bisiler yazıyo yuzlerce lıke lamsıtı bide bunun hakknda sabah uzun bir sosyolojik analiz atcam threadin altında

STYAY TUNED
femcels dont exist!

• +1
Reactions: churmaxxed, Serialsuicide and auitistsurvior

Users who are viewing this thread

Back