ER enjoyer
Terachad in Türkiye Mtn in europe
1.Aşama(ilaç veya terapi gerek duyulmadan çözülebilecek mental sorunlar)
Sosyal Anksiyete(1 puan)
Vücut ve surat dismorfiası(1 puan)
Uykusuzluk(eğer beyin kimyasıyla alakalı değilse)(1 puan)
Giriş seviyesi depresyon(1 puan)
2.Aşama(basit ilaçlarla çözülebilen ve terapiye cok sık ihtiyac duyulmayan mental sorunlar)
Düzen yapılı okb(temizlik takıntısı,simetri takıntısı)(1 puan)
Panik atak sıklığı gösteren genel kaygı bozukluğu(1 puan)
Dehb(1 puan)
Standart seviye depresyon(2 puan)
3.Aşama(ileri seviye anti depresanlar ve sakinleştiriciler kullanılan mental sorunlar)
Değer yapılı okb(din,ilişki,pedofilik,ahlak) (2 puan)
İleri seviye (major) depresyon(3 puan)
Öfke bozukluğu(2 puan)
Bipolar bozukluk(2 puan)
4.Aşama(psikotik ve kişilik bozuklukları)
Şizofreninin herhangi bir varyasyonu(3-4 puan)
Narsisizm(1 puan çünkü kişi hayatını memnunca sürdürür)
Histerik kişilik bozuklugu(0 puan cunku yenı nesıl toplumun hepsı hısterıklerden olusmaktadır bu forum bıle hısterızm uzerıne kuruludur)
Derelizasyon ve coklu kişilik bozuklukları(değer yapılı okb,şizofreni,öfke bozukluğu gibi bozukluklarla birleşirse 4 puan normalde 3 puan)
aslında sunu fark ettım bu baya low ıq bır thread cunku major depresyona sahıp bır adam 3 puana sahıp olacak bırtek ama sosyal anksıyetelı dehbli ve bddli bir adamda 3 puana sahıp olacak kı bu kısıler aynı sevıyede deli değiller neyse paylaşayım yınede boşa yazmadım aq
Sosyal Anksiyete(1 puan)
Vücut ve surat dismorfiası(1 puan)
Uykusuzluk(eğer beyin kimyasıyla alakalı değilse)(1 puan)
Giriş seviyesi depresyon(1 puan)
2.Aşama(basit ilaçlarla çözülebilen ve terapiye cok sık ihtiyac duyulmayan mental sorunlar)
Düzen yapılı okb(temizlik takıntısı,simetri takıntısı)(1 puan)
Panik atak sıklığı gösteren genel kaygı bozukluğu(1 puan)
Dehb(1 puan)
Standart seviye depresyon(2 puan)
3.Aşama(ileri seviye anti depresanlar ve sakinleştiriciler kullanılan mental sorunlar)
Değer yapılı okb(din,ilişki,pedofilik,ahlak) (2 puan)
İleri seviye (major) depresyon(3 puan)
Öfke bozukluğu(2 puan)
Bipolar bozukluk(2 puan)
4.Aşama(psikotik ve kişilik bozuklukları)
Şizofreninin herhangi bir varyasyonu(3-4 puan)
Narsisizm(1 puan çünkü kişi hayatını memnunca sürdürür)
Histerik kişilik bozuklugu(0 puan cunku yenı nesıl toplumun hepsı hısterıklerden olusmaktadır bu forum bıle hısterızm uzerıne kuruludur)
Derelizasyon ve coklu kişilik bozuklukları(değer yapılı okb,şizofreni,öfke bozukluğu gibi bozukluklarla birleşirse 4 puan normalde 3 puan)
aslında sunu fark ettım bu baya low ıq bır thread cunku major depresyona sahıp bır adam 3 puana sahıp olacak bırtek ama sosyal anksıyetelı dehbli ve bddli bir adamda 3 puana sahıp olacak kı bu kısıler aynı sevıyede deli değiller neyse paylaşayım yınede boşa yazmadım aq