Ne önerirsiniz daha yakışıklı olmak icin

S

Sahinn

Iron
IMG 20241208 170726 1
IMG 20241208 170758 1
IMG 20241208 170648 1
IMG 20241208 170632 1

Bir de saç önerisi verir misiniz

• +1
Reactions: Nerdmaxxing
Ltn
Saçları kes

cilt bakımı
Saçları ve kaşları düzelt
Yağ oranı düşür

Reçeten bu

• +1
Reactions: Deleted member 92925, Black_Pill_Enjoyer1, Sahinn and 3 others
HİGH LTN
cilt bakımı
Saçları ve kaşları düzelt
Yağ oranı düşür

Reçeten bu
bunları yap extreme seyler onermiycem yan profilden browridge(kas kemigi) gosterirsen bide boyunu soylersen birseyler onerebiliriz

• +1
Reactions: Deleted member 112311
herkes ltn çünkü
herkes ltn ama potansiyeli olan cok herkes YAGLI buna bende dahil bazlama oldum toplu leanmaxx calınçmı yapsak

• +1
Reactions: Deleted member 93990
  • +1
Reactions: auitistsurvior
lean olunca chad olunmuyor knk
yine az yukselicen illa death tier recessed degilsen ben obezim suanda ve benim gibi obez cok low ltn adam en kotu high ltn olur leandaen sonra eger cenesi falan severe recessed degilse

• JFL
Reactions: 1.60cm
@1.60cm neden jfl attinki

• Hmm...
Reactions: 1.60cm
Turkish or Indian?

• JFL
Reactions: Heatmiser
Olum noluyor lan normalde foto atan yeni gelenler zorbalanırdı. Millet ciddi ciddi tavsiye vermiş. Şaşırdım

• +1
Reactions: Sahinn
Olum noluyor lan normalde foto atanan yeni gelenler zorbalanırdı. Millet ciddi ciddi tavsiye vermiş. Şaşırdım
Benim arkadaşım gelmiş fındık kafa falan demişler mutlu oldum zorbalanmayınca

Last edited:
  • +1
Reactions: Deleted member 111826
HİGH LTN

bunları yap extreme seyler onermiycem yan profilden browridge(kas kemigi) gosterirsen bide boyunu soylersen birseyler onerebiliriz
Boy 185 kas kemiğim de yukarda kaslarım gibi eğimle gelip gidiyo yuvarlak yani

• +1
Reactions: auitistsurvior
Boy 185 kas kemiğim de yukarda kaslarım gibi eğimle gelip gidiyo yuvarlak yani
vicut yagını dusur, cildini duzelt , kaş ve saç duzelt bide istersen kirpik duzelt hepsinin anlatımı botb de var gir bak zorlanırsan yaz link atalım

• +1
Reactions: Sahinn and Ashoimex
Niye herkes 180 üstü amınızakoyayım

• +1
  • Hmm...
Reactions: BugraSA, Sahinn and auitistsurvior
Olum noluyor lan normalde foto atan yeni gelenler zorbalanırdı. Millet ciddi ciddi tavsiye vermiş. Şaşırdım
öyle insanlar 3 iq amk birini zorbalayınca eline geçiyo

• +1
Reactions: oguzk and Deleted member 111826
frontalise botox çaq uee kapatiyo gizli bilgi herkes bilmez

birde her açıdan fotonu bu siteye direk yükleme editleyip sil istersen güvendiğin kişilere sor kabul ederlerse pmden onlara at
ne olacak olm abartmayın her boku

• +1
Reactions: Ashoimex
Önerdiğin bu saç modeli var mı
Bilmiyorum kral onuda sen bul aq, mesela ilk fotoda çok kötüsün ama diğer fotolar iyi çıkmış bence saçını değiştirsen bile görünüşünü ileri seviyeye taşırsın

Bilmiyorum kral onuda sen bul aq, mesela ilk fotoda çok kötüsün ama diğer fotolar iyi çıkmış bence saçını değiştirsen bile görünüşünü ileri seviyeye taşırsın
evet saçım çok etkiliyo ama en uygun modeli bulamıyorum bi turlu

hayat zor

• +1
Reactions: Tornoviaa and chadmanlet04
birde her açıdan fotonu bu siteye direk yükleme editleyip sil istersen güvendiğin kişilere sor kabul ederlerse pmden onlara at
yada imgur gibi 3. parti linki ile at ki ilerde silebilirsin.

• +1
Knk ne olursan ol yinede gel -boneking. Sende düşük androjenbdusuk test var boy 85 de iyi genetik endlik bı durum yok da slay genetiği yok kuzenim
Ne olursan ol yine de gel_hz bonekig771 ya kanka o çene sıkıntı çok angular düşük width rekabet tehlikeden uzak feminen bı güzellik var sende genetik endlik durum yokta slayler misin bilmem ammmina buradan rate istemiceniz geçmiş deneyimlerimiz den rate alicaniz

KANKA ONCELIKLE SU SEMIH CELIK SACINDAN KURTUL ONUNDISI CILT BAKIMI FLN ZTN ZAYIF BİRİNE BENZIYON LEAN OLSANDA PEK BISI DEGISMEZ GLB
benim saçta böyle aq herkes saç değiş diyebiliyor ama kimse saç stili öneremiyor

Attachments

• images (18) (19).jpeg
    images (18) (19).jpeg
    26.1 KB · Views: 0
  • Ugh..
  • JFL
Reactions: Heatmiser and Peter Steele
benim saçta böyle aq herkes saç değiş diyebiliyor ama kimse saç stili öneremiyor
SANA BU SAÇI DEĞİŞ DİYENİ DİNLEME ÇEK NİKE TECH TAKIMINI BELKİ PLATİN FLN DUSURURSUN(y)

yüz şeklini bul ona göre bir saç modeli seç

Obo ameliyatini ol

yandan çad önden aşağı insansın amınakoym😢

daha iyi genetiklerle yeniden doğ

• +1
KANKA ONCELIKLE SU SEMIH CELIK SACINDAN KURTUL ONUNDISI CILT BAKIMI FLN ZTN ZAYIF BİRİNE BENZIYON LEAN OLSANDA PEK BISI DEGISMEZ GLB
Ben kilo alınca gote gobege gidiyo yuzum sismiyo kolay kolay 70 kiloyum hafif gobegim var kucucuk

Knk ne olursan ol yinede gel -boneking. Sende düşük androjenbdusuk test var boy 85 de iyi genetik endlik bı durum yok da slay genetiği yok kuzenim

Ne olursan ol yine de gel_hz bonekig771 ya kanka o çene sıkıntı çok angular düşük width rekabet tehlikeden uzak feminen bı güzellik var sende genetik endlik durum yokta slayler misin bilmem ammmina buradan rate istemiceniz geçmiş deneyimlerimiz den rate alicaniz
aQ rezili benim writingi yazmis ahahahahah ober

Benim arkadaşım gelmiş fındık kafa falan demişler mutlu oldum zorbalanmayınca
Knk mq turbosu surekli atip duruyodu herifi ruyalarima girdi falcata enes karduyayi harcama raconu isimli bi grup ve prpfilde de bu genetic deforme var Aahahsh over
Screenshot 20241030 191508 Gallery

@Angutoid over

• JFL
Reactions: Angutoid