ne yapabilirim

retawillfixme

retawillfixme

Iron
geçen bahsetmiştim kilo vermem lazım ozempic için ocağı beklemem gerekecek. ocağa kadar da bekleyesim asla yok neyse kafamda cardarine var aranızda kullanmış olan var mı? ya da harbi kanser olur muyum falan? yanına da yohimbine hcl atarım para yeterse.

• +1
Reactions: psikozbagimlisi
cardarine ve yohimbine nabız arttırıcı gıbı dusunmelisin bence, oturdugun yerden yag yakımını destekleyecek kadar agır degiller. cardarinenin kanser hücresi bulgusu fare deneylerinde gerceklesmis insanlarda boyle bisey gorulmemis ama risk barındırıyor yinede. cardarine veya yohimbine aliyorsan kesinlikle aktivite yapmalısın

• +1
Reactions: Auchelius
Diyet yapmayı denedin mi kanka düzenli kardiyo falan duydun mu hiç reta ve dnp dışında hiçbirşey mucizevi değil onlarıda TR de bulamazsın zaten düzgün diyet yapmazsan gitmicek yani

• JFL
  • +1
Reactions: churmaxxed, maarda and Yagiz8928
Diyet yapmayı denedin mi kanka düzenli kardiyo falan duydun mu hiç reta ve dnp dışında hiçbirşey mucizevi değil onlarıda TR de bulamazsın zaten düzgün diyet yapmazsan gitmicek yani
konuşma

• +1
Reactions: maarda, Yagiz8928 and Serialsuicide
cardarine ve yohimbine nabız arttırıcı gıbı dusunmelisin bence, oturdugun yerden yag yakımını destekleyecek kadar agır degiller. cardarinenin kanser hücresi bulgusu fare deneylerinde gerceklesmis insanlarda boyle bisey gorulmemis ama risk barındırıyor yinede. cardarine veya yohimbine aliyorsan kesinlikle aktivite yapmalısın
Evet cardarine ve yohimbine e para bayılıp ekstra yarım kilo yağ yakabilirsin haha

Adam belki hızlı yağ yakmak istiyor

Adam belki hızlı yağ yakmak istiyor
Aga cardarine sadece kardiyo kapasitesini arttıracak yohimbine de aldığı doza göre değişir biraz sinir sistemini uyarır o kadar aldığı cardarine de muhtemelen gerçek olmayacak değmez bana göre cardarine içine clen koyuyorlar dikkat edin ilk zamanlarımda yaşamıştım

• JFL
Reactions: churmaxxed
Aga cardarine sadece kardiyo kapasitesini arttıracak yohimbine de aldığı doza göre değişir biraz sinir sistemini uyarır o kadar aldığı cardarine de muhtemelen gerçek olmayacak değmez bana göre cardarine içine clen koyuyorlar dikkat edin ilk zamanlarımda yaşamıştım
Dnp hariç çoğu cope zaten ben clen kullandım etkisi çok minimal yine herseyi diyet belirliyor

• +1
Reactions: churmaxxed
kafamda cardarine var aranızda kullanmış olan var mı? ya da harbi kanser olur muyum falan? yanına da yohimbine hcl atarım para yeterse.
1) cardarine çöp hemde pahalı 2)yohimbine hcl aç karna kardiyo yapıyorsan alınabilir
geçen bahsetmiştim kilo vermem lazım ozempic için ocağı beklemem gerekecek.
şimdiden diyete başla çünkü ozempic te kullansan ilaçtan verim alman için diyet yapman lazım

Ağzını kapalı tutmak için bile ilaca ihtiyaç duyan weak nesil

• JFL
Reactions: senualF, Serialsuicide, Yagiz8928 and 2 others
sanırım ocağa kadar cardarine + sağlam bi diyet yapacağım. ocakta ozempic geçeceğim.

Users who are viewing this thread

Back