Ne yapmalıyım hk

Acheron_v

Acheron_v

Iron
Beyler biliyorum ttcelim ama tavsiyelerinize ihtiyacım var bu benim 0 fraudsuz videodan bir foto ne yapmalıyım

Attachments

• Screenshot_20251123_001212_TikTok.jpg
    Screenshot_20251123_001212_TikTok.jpg
    558.6 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: Kayra139, Resistance. and Trenmaxx1
spora git yapılı ol biraz kaşları kalılaştırmaya çalış düzgün beslen zart zurt

• +1
Reactions: Kayra139
Beyler biliyorum ttcelim ama tavsiyelerinize ihtiyacım var bu benim 0 fraudsuz videodan bir foto ne yapmalıyım
Kaş ve kirpik kas göz şeklin kötü değil zaten 0.2 frlan kazandirir yine onun dışında hairmaxle harbici bu saçın yarrak gibi amk ya bide doğru düzgün bi ascension nasıl yasarim diyosan şu burna rhino lazım

Kaş ve kirpik kas göz şeklin kötü değil zaten 0.2 frlan kazandirir yine onun dışında hairmaxle harbici bu saçın yarrak gibi amk ya bide doğru düzgün bi ascension nasıl yasarim diyosan şu burna rhino lazım
Evet eski saçımı görünce duygulanıyorum,ya normalde ben tiktokta yayın açıyorum video atıyorum böyle iyi gidiyodu sonra millet bana gözün olmada ltnsin falan demeye başladılar yayın izleyicisi artınca bende bi sorayım dedim teşekkür ederim aga tavsiyen için

• +1
Reactions: Kayra139 and hanma lover
Üst dudak filler + rhino + kaşları kalinlastir + yeşil lens al , palate dar gibi durmuş fotoda eğer darsa sarpe bunlardan sonra çok büyük ascension yaşarsın bana benziyor fenotipin saç rengi cilt göz şekli

• +1
Reactions: Serialsuicide, senualF, Auchelius and 4 others
Üst dudak filler + rhino + kaşları kalinlastir + yeşil lens al , palate dar gibi durmuş fotoda eğer darsa sarpe bunlardan sonra çok büyük ascension yaşarsın bana benziyor fenotipin saç rengi cilt göz şekli
Eğer cidden kafana koymuşsan bpyi götten almışsan bizim gibi gerçekten uğraşırsan büyük potansiyelin var tiktokcellikten çık ve ascendlemeye calis

• +1
Reactions: Serialsuicide, Resistance., Kayra139 and 2 others
onun dışında hairmaxle harbici bu saçın yarrak gibi amk ya
Bence kötü değil aga yalnızca daha farklı şeyler deneyebilirsin demek daha doğru olur ancak saçı kötü durmuyor

• +1
Reactions: pashanimair, Acheron_v, hanma lover and 1 other person
Bence kötü değil aga yalnızca daha farklı şeyler deneyebilirsin demek daha doğru olur ancak saçı kötü durmuyor
Uzun saçlı halini edit yapan mal orosbu cocuklarindan görmüştüm daha iyiydi bence

• +1
Reactions: Kayra139
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, Trenmaxx1 and 1 other person
Eğer cidden kafana koymuşsan bpyi götten almışsan bizim gibi gerçekten uğraşırsan büyük potansiyelin var tiktokcellikten çık ve ascendlemeye calis
Harbi potansiyeli var saydığın herşeyi yaparsa Mid-High HTN olabilir

• +1
Reactions: pashanimair and Trenmaxx1
Çok teşekkür ederim aga

• Love it
Reactions: Trenmaxx1
su gozlerini bilerek oyle yapiyorsan lutfen yapma tecavuzcuye henziyon

• +1
Reactions: why not me? and Auchelius
Kaşları düzelt / hidrokortizon kullan bide üst dudağı hallet önce bu 3ünü çöz sonra geri gelirsin

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and Kayra139
görünüşten önce her şeye nutuk yazmamayı öğren ( uzun uzun yazma ) ve sen fark etmesende 32 kormozonlu davranışların var onuda bir knera koy

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, yadih, kobain and 4 others
görünüşten önce her şeye nutuk yazmamayı öğren ( uzun uzun yazma ) ve sen fark etmesende 32 kormozonlu davranışların var onuda bir knera koy
Doğu aga adamsın