Orgish
I came here to give positive energy to people
Soru sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mantıklı ama öyle değil yani hani gece yatmadan önce düşünüp sabah yapıcam dediğin bir şeyders
Seks senaryosu kuruyom öyle uyuyorum her geceMantıklı ama öyle değil yani hani gece yatmadan önce düşünüp sabah yapıcam dediğin bir şey
ders bilmedigim konularMantıklı ama öyle değil yani hani gece yatmadan önce düşünüp sabah yapıcam dediğin bir şey
Hangi ders üzerine çalışıyorsunders bilmedigim konular
View attachment 4470284
denemede nerde hata ve boşlarım varsa , bilmediğim şeyi öğrenip intikam almak istiyorum öbür denemede anasını sikmek istiyorum kendimi durduramıyorumHangi ders üzerine çalışıyorsun

iqpill harbi en brutalıVip almış![]()
Amk kimse rep atmasin bu elemana org tarihinin en kötü post rep oranı yapalımiqpill harbi en brutalı

Birşey mi yaptı la konu neAmk kimse rep atmasin bu elemana org tarihinin en kötü post rep oranı yapalım![]()
vip almış eşekBirşey mi yaptı la konu ne
O zaten cagefuel amk o doğru da ondan önce clownlayanlar vardı o nefreti anlamıyorum gereksiz lavip almış eşek
Ajda pekkan "uykusuz her gece"Dün 1 kazandıysam yarın 2 kazanmayı düşünüp uyurum, 2 kazanamadıysam o gün uyumam.