Neden herkes yakışıklı

D

Deleted member 107033

Bronze
Rating de burda vs çok yakışıklı elemanlar var manlet de değilseniz görünüşünülze ilgili çok sıkıntınız olmaması lazım burayı nasıl keşfettiniz

• +1
Reactions: lagrange10
never enough classic

Rating de burda vs çok yakışıklı elemanlar var manlet de değilseniz görünüşünülze ilgili çok sıkıntınız olmaması lazım burayı nasıl keşfettiniz
Bana soruyolar ara sıra gerçek hayata nasıl bu kadar yakışıklısın diye bir şey diyemiyorum

Bana soruyolar ara sıra gerçek hayata nasıl bu kadar yakışıklısın diye bir şey diyemiyorum
Bize söyle nasıl bu kadar yakışıklısın

• +1
Reactions: Deleted member 58982 and Xavier
subta jbw bir tane oğlan var onun dışında kendini atanların tamamı ltn
Anadolidlerin çoğu aşırı çirkin subhbuman

subta jbw bir tane oğlan var onun dışında kendini atanların tamamı ltn
Anadolidlerin çoğu aşırı çirkin subhbuman
burda trde mtn altı biri yok aq avrupadakilerle kendimizi karşılaştırmak kadar gereksiz birşeyde yok açıkçası rating yapıyosak tr ratingi yapmamız lazım

• +1
Reactions: lagrange10 and Kayra139
burda trde mtn altı biri yok aq avrupadakilerle kendimizi karşılaştırmak kadar gereksiz birşeyde yok açıkçası rating yapıyosak tr ratingi yapmamız lazım
Nasıl yok amk buradaki çocukların tamamı esmer kürt fenotipli tipler alayı subhuman copelamaya devam et

• Hmm...
Reactions: Deleted member 100697
Nasıl yok amk buradaki çocukların tamamı esmer kürt fenotipli tipler alayı subhuman copelamaya devam et

Niye olm esmer olmak kötü bişey mi
47913017 1646 43C8 987D 3799D45ADB57

Bu adam mesela

• +1
türkiyede herkes esmer kürt ondan olabilir mi sence aq white insanlar zaten tek tük bu demek değilki her esmer kürt tipsiz

• +1
Reactions: hellomylove
Images 14
bu kürdo trde chad mesela amk gercekten chad diyince aklınıza twink tipli sarışınlar, jordan barret mi geliyor benim aklıma çevresindeki kızlardan onay gören nt uzun kaslı mtn+ insan geliyor 🤔

• +1
  • JFL
Reactions: Ashoimex, maarda, Deleted member 121975 and 2 others
View attachment 3514167bu kürdo trde chad mesela amk gercekten chad diyince aklınıza twink tipli sarışınlar, jordan barret mi geliyor benim aklıma çevresindeki kızlardan onay gören nt uzun kaslı mtn+ insan geliyor 🤔
Brutal chinpill
LTN

• +1
Reactions: StuntmanMike
Olm senin tek özelliğin sarışın olmak mı la
Sürekli ten renginden bahsedip duruyorsun

Brutal chinpill
LTN
Bunların yaşadığı gerçeklikle bizimkisi aynı değil adam literal ltnye chad falan diyor amk subforum üyelerinin %90nını engellemek lazım

• Woah
  • JFL
Reactions: Xavier and Deleted member 100697
Bunların yaşadığı gerçeklikle bizimkisi aynı değil adam literal ltnye chad falan diyor amk subforum üyelerinin %90nını engellemek lazım
tiktoğa gir herife simpleyen kızlara bak sen herşeye çok uçtan bakıyorsun 3 milyondan fazla suriyeli afgan ıraklı mülteci barındıran bir ülkede yaşıyoruz amerikada norveçte falan değiliz realde kızları nası tipler gôtürüyor nasıl ltn diyebilirsin hiç mi kafan basmıyor aq chad bi looksmax terimi değil

tiktoğa gir herife simpleyen kızlara bak sen herşeye çok uçtan bakıyorsun 3 milyondan fazla suriyeli afgan ıraklı mülteci barındıran bir ülkede yaşıyoruz amerikada norveçte falan değiliz realde kızları nası tipler gôtürüyor nasıl ltn diyebilirsin hiç mi kafan basmıyor aq chad bi looksmax terimi değil
oğluşum WC denilen yer de çok fazla varoş karı keko bağımlısı karı var . Sen 2010 lu olduğun için etkilenmen normal EBO denilen subhuman kürde bile chad dersin sen şimdi mute

• JFL
oğluşum WC denilen yer de çok fazla varoş karı keko bağımlısı karı var . Sen 2010 lu olduğun için etkilenmen normal EBO denilen subhuman kürde bile chad dersin sen şimdi mute
salak orosbu cocugu tcnin nasıl olduğunu sende gayet iyi biliyorsun daha neyin tantanasını yapıyosun
Screenshot 2025 02 22 21 41 00 381 edit comandroidchrome

kekolar twink tiplilerin yanında daha dominant figür olduğu için chad muamelesi görüyor olabilir mi sence? kendinizi kandırmayın bi erkek çevresinde istediği kadını elde edebiliyorsa chaddır nokta ister ebo olsun ister jordan barret olsun ister sen ol ister ben olayım
ama yanlış anlamayın ben sadece kekolar dominant figür demiyorum herkes kendi yolunda ascendlemeyi denesin

• +1
Reactions: Deleted member 107033
Forumun ortalamasını düşürüyorum

• +1
Reactions: Deleted member 107033