temelyeterliliktest
puahate sluthate lookism
neden uzun değilim orospu çocu uzunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ll siz uzama yontemi vardi threadi linklerim pc geçersem richcel isen onu yaptır yada 10 yıla hastanelere gelir yaptırneden uzun değilim orospu çocu uzunlar
boyun kactı seninneden uzun değilim orospu çocu uzunlar
yüz yetmiş dörtboyun kactı senin
bakaymLl siz uzama yontemi vardi threadi linklerim pc geçersem richcel isen onu yaptır yada 10 yıla hastanelere gelir yaptır
kotu degıl ortalama sadeceyüz yetmiş dört
değil işte değill allahıma kadar boy mog yiyorum büyükşehir bile değil çok küçük kalıyorum sanki diğer erkekler abimde ben küçük kardeşmişim gibi aşağıdan bakıyorum yaş da 17 no hopekotu degıl ortalama sadece
ayt kassana amk boşverdeğil işte değill allahıma kadar boy mog yiyorum büyükşehir bile değil çok küçük kalıyorum sanki diğer erkekler abimde ben küçük kardeşmişim gibi aşağıdan bakıyorum yaş da 17 no hope
başlamadım amk fiziğine bi optik elektrik falan biliyom tytayt kassana amk boşver
optik biliyosan iyi en zoru obaşlamadım amk fiziğine bi optik elektrik falan biliyom tyt
yemek yiyom bitsin atacam ama hastanaelre falan gelmesi 10 yıl surer evde yapmakta 10-40 k dolar ister yıllık onagore para ayarlabakaym
boyum 184 günümüzde ortalama olmuş bu boy amk istanbulda yaşıyorum benden uzun bir sürü erkek görüyorum şu boy ile uzun hissetmiyorumneden uzun değilim orospu çocu uzunlar
ebenin amı sendeTcwc devleti karşılasa keşke ameliyatı
yok direkt aytnin amk halatin ucundaki p yuku yerine benim boynum olsa12 fiziğin amk bu arada
gercekten amk uzuluyorum cok tabanlık ıstedım artık vandakıler bıle uzun amkneden uzun değilim orospu çocu uzunlar
1.84 değilsin yada 1.84 değilsin 2 nden biri 1.74 olduğum halde fazla mog yemiyorum ankarada doğru yere ölçtür gel bakim.boyum 184 günümüzde ortalama olmuş bu boy amk istanbulda yaşıyorum benden uzun bir sürü erkek görüyorum şu boy ile uzun hissetmiyorum
184'üm daha uzun olduğum bir sürü insan görüyorum olay o değil sadece uzun hissetmiyorum 195 190 lavukları çok görüyorum1.84 değilsin yada 1.84 değilsin 2 nden biri 1.74 olduğum halde fazla mog yemiyorum ankarada doğru yere ölçtür gel bakim.
174le ankarada sıkısır mıyım mtn1.84 değilsin yada 1.84 değilsin 2 nden biri 1.74 olduğum halde fazla mog yemiyorum ankarada doğru yere ölçtür gel bakim.
Ben zorluk çekmedim hiç174le ankarada sıkısır mıyım mtn
İskandinav ülkesi değil ki vardır illakide her zaman çıkmaz karşına boyun iyi gayet ama 1.90 da olsan iyi olurdu184'üm daha uzun olduğum bir sürü insan görüyorum olay o değil sadece uzun hissetmiyorum 195 190 lavukları çok görüyorum
195 bi erkeğin olabileceği en iyi boy tartışmasızİskandinav ülkesi değil ki vardır illakide her zaman çıkmaz karşına boyun iyi gayet ama 1.90 da olsan iyi olurdu
Cope ne kadar uzun o kadar iyi195 bi erkeğin olabileceği en iyi boy tartışmasız
Cope ne kadar uzun o kadar iyi
O kadar da değil. Fizikte dayanıklılık diye bir şey var. Belli bir boydan sonra artık yürüyemez hale geliyorsun. Mesela Godzilla gibi varlıkların gerçek olması çok zor çünkü onu taşıyabilecek bir iskelet sistemi olur mu şüpheli.Cope ne kadar uzun o kadar iyi
extrem örnek atmış bide aqO kadar da değil. Fizikte dayanıklılık diye bir şey var. Belli bir boydan sonra artık yürüyemez hale geliyorsun. Mesela Godzilla gibi varlıkların gerçek olması çok zor çünkü onu taşıyabilecek bir iskelet sistemi olur mu şüpheli.
bu yuzden en iyi boy 1.67 dirO kadar da değil. Fizikte dayanıklılık diye bir şey var. Belli bir boydan sonra artık yürüyemez hale geliyorsun. Mesela Godzilla gibi varlıkların gerçek olması çok zor çünkü onu taşıyabilecek bir iskelet sistemi olur mu şüpheli.
bu yuzden en iyi boy 1.67 dir
bu adam 100 kg olmak yerıne 320 kg olsa gayet güzel yürür kendi mallığı
hmmmbu adam 100 kg olmak yerıne 320 kg olsa gayet güzel yürür kendi mallığı