neden

temelyeterliliktest

temelyeterliliktest

puahate sluthate lookism
neden uzun değilim😔😫 orospu çocu uzunlar

• So Sad
Reactions: Dathomirian Zabrak
  • +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and temelyeterliliktest
Ll siz uzama yontemi vardi threadi linklerim pc geçersem richcel isen onu yaptır yada 10 yıla hastanelere gelir yaptır
bakaym (y)

kotu degıl ortalama sadece
değil işte değill allahıma kadar boy mog yiyorum büyükşehir bile değil çok küçük kalıyorum sanki diğer erkekler abimde ben küçük kardeşmişim gibi aşağıdan bakıyorum yaş da 17 no hope

değil işte değill allahıma kadar boy mog yiyorum büyükşehir bile değil çok küçük kalıyorum sanki diğer erkekler abimde ben küçük kardeşmişim gibi aşağıdan bakıyorum yaş da 17 no hope
ayt kassana amk boşver

• So Sad
Reactions: Dathomirian Zabrak
12 fiziğin amk bu arada

• +1
Reactions: temelyeterliliktest
  • Hmm...
Reactions: temelyeterliliktest
Yav mk LL'si ev araba fiyatında olmasa girecem 2-3 sene köle gibi çalışacam paşalar gibi olacam amk o da olmuyo valla dışarı çıkamıyom beni manlet yaratan alla sikm

• +1
Reactions: oldgymcel and temelyeterliliktest
Tcwc devleti karşılasa keşke ameliyatı

boyum 184 günümüzde ortalama olmuş bu boy amk istanbulda yaşıyorum benden uzun bir sürü erkek görüyorum şu boy ile uzun hissetmiyorum
1.84 değilsin yada 1.84 değilsin 2 nden biri 1.74 olduğum halde fazla mog yemiyorum ankarada doğru yere ölçtür gel bakim.

1.84 değilsin yada 1.84 değilsin 2 nden biri 1.74 olduğum halde fazla mog yemiyorum ankarada doğru yere ölçtür gel bakim.
184'üm daha uzun olduğum bir sürü insan görüyorum olay o değil sadece uzun hissetmiyorum 195 190 lavukları çok görüyorum

174le ankarada sıkısır mıyım mtn

184'üm daha uzun olduğum bir sürü insan görüyorum olay o değil sadece uzun hissetmiyorum 195 190 lavukları çok görüyorum
İskandinav ülkesi değil ki vardır illakide her zaman çıkmaz karşına boyun iyi gayet ama 1.90 da olsan iyi olurdu

Boyum 165 batı tarafı mega mog yiyorum

İskandinav ülkesi değil ki vardır illakide her zaman çıkmaz karşına boyun iyi gayet ama 1.90 da olsan iyi olurdu
195 bi erkeğin olabileceği en iyi boy tartışmasız

Bugün markette sarışın güzel bi manitayı bana bakarken yakaladım merdivenlerden indiğimde kızın boyunun benim kadar olduğunu gördüm tüm özgüvenim yıkıldı böyle feleğin çarkını sikeyim

Cope ne kadar uzun o kadar iyi
1728913744532
hmmmm

Cope ne kadar uzun o kadar iyi
O kadar da değil. Fizikte dayanıklılık diye bir şey var. Belli bir boydan sonra artık yürüyemez hale geliyorsun. Mesela Godzilla gibi varlıkların gerçek olması çok zor çünkü onu taşıyabilecek bir iskelet sistemi olur mu şüpheli.

• +1
Reactions: gargomel
O kadar da değil. Fizikte dayanıklılık diye bir şey var. Belli bir boydan sonra artık yürüyemez hale geliyorsun. Mesela Godzilla gibi varlıkların gerçek olması çok zor çünkü onu taşıyabilecek bir iskelet sistemi olur mu şüpheli.
extrem örnek atmış bide aq

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, elemanzelvadre and subhumanadam
bu yuzden en iyi boy 1.67 dir

• +1
  • JFL
Reactions: temelyeterliliktest and Dathomirian Zabrak