D
Deleted member 126583
190/18.5cm
Problem
Tüm lower third burun dahil sağa kayık
Maxilla ve dişler sağa yanık
Palette asimetri var
Neden?
Bana göre tek tarafla çiğnemek yada uykuda tek taraflı clenching sağ taraftaki masater ve ramus bunu kanıtlıyor aşırı fark var sola göre + dişlerim aşınmış(köpek dişleri dümdüz) sakız yada çene falan hiç çalışmadım diğer sebepler yada olası nedenler skolyoz/pelvis/pelvislerde görülür birşey yok gibi /kendimi video çektim omurgaya bakmak için hafif bel yamuk duruyor onun sebebide Bana göre lat kas asimetrisi sağdaki daha büyük diye öğle saçma bir skolyoz yok ama maxilla ve dişler brutal +overbite
Çözüm?
Hiç bir fikrim yok
Diş/maxilla/öbür fotolar
looksmax.org
Omurga için fotolar altta
-Bilgi sahibi bir kişi yardım ederse sevinirim teşekkürler
Tüm lower third burun dahil sağa kayık
Maxilla ve dişler sağa yanık
Palette asimetri var
Neden?
Bana göre tek tarafla çiğnemek yada uykuda tek taraflı clenching sağ taraftaki masater ve ramus bunu kanıtlıyor aşırı fark var sola göre + dişlerim aşınmış(köpek dişleri dümdüz) sakız yada çene falan hiç çalışmadım diğer sebepler yada olası nedenler skolyoz/pelvis/pelvislerde görülür birşey yok gibi /kendimi video çektim omurgaya bakmak için hafif bel yamuk duruyor onun sebebide Bana göre lat kas asimetrisi sağdaki daha büyük diye öğle saçma bir skolyoz yok ama maxilla ve dişler brutal +overbite
Çözüm?
Hiç bir fikrim yok

Diş/maxilla/öbür fotolar

Its so over/high iqs help pls
Can braces save my weird ass unbalanced palate+tilted teeths+tilted maxilla?+overbite My whole Face tilted to right my right massater and Ramus stronger than other gonial Angel...etc yk All shits diffrent im not gonna text All+My palate is so weird you can Check the photos What should i say...
Omurga için fotolar altta
-Bilgi sahibi bir kişi yardım ederse sevinirim teşekkürler