Nedeni anlama + çözüm/yardım?

D

Deleted member 126583

190/18.5cm
Problem
Tüm lower third burun dahil sağa kayık
Maxilla ve dişler sağa yanık
Palette asimetri var

Neden?
Bana göre tek tarafla çiğnemek yada uykuda tek taraflı clenching sağ taraftaki masater ve ramus bunu kanıtlıyor aşırı fark var sola göre + dişlerim aşınmış(köpek dişleri dümdüz) sakız yada çene falan hiç çalışmadım diğer sebepler yada olası nedenler skolyoz/pelvis/pelvislerde görülür birşey yok gibi /kendimi video çektim omurgaya bakmak için hafif bel yamuk duruyor onun sebebide Bana göre lat kas asimetrisi sağdaki daha büyük diye öğle saçma bir skolyoz yok ama maxilla ve dişler brutal +overbite

Çözüm?
Hiç bir fikrim yok🥲

Diş/maxilla/öbür fotolar

Omurga için fotolar altta
-Bilgi sahibi bir kişi yardım ederse sevinirim teşekkürler

Attachments

• IMG-20250209-WA0011.jpg
    IMG-20250209-WA0011.jpg
    76.9 KB · Views: 0
  • IMG-20250209-WA0014.jpg
    IMG-20250209-WA0014.jpg
    82.6 KB · Views: 0
  • IMG-20250209-WA0012.jpg
    IMG-20250209-WA0012.jpg
    80.5 KB · Views: 0
  • IMG-20250209-WA0013.jpg
    IMG-20250209-WA0013.jpg
    89.7 KB · Views: 0
  • IMG-20250209-WA0010.jpg
    IMG-20250209-WA0010.jpg
    103.9 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: starboi.
Problem
Palette asimetri var

Neden?
Bana göre tek tarafla çiğnemek yada uykuda tek taraflı clenching sağ taraftaki masater ve ramus bunu kanıtlıyor aşırı fark var sola göre + dişlerim aşınmış(köpek dişleri dümdüz) sakız yada çene falan hiç çalışmadım diğer sebepler yada olası nedenler skolyoz/pelvis/pelvislerde görülür birşey yok gibi /kendimi video çektim omurgaya bakmak için hafif bel yamuk duruyor onun sebebide Bana göre lat kas asimetrisi sağdaki daha büyük diye öğle saçma bir skolyoz yok ama maxilla ve dişler brutal +overbite

Çözüm?
Hiç bir fikrim yok🥲

Diş/maxilla/öbür fotolar

yüzünü atsana amınakoyim nerden anlıyıcam ben kas mı kemik mi:D

• +1
Reactions: Deleted member 126583
Skolyoz yok gibi duruyor aslında sorunları biliyorsun çözümleride belli sormana gerek kalmamış, eşit çiğne sırt üstü uyu fln sorun kas eşitsizliği ödemden kaynaklanıyorsa düzelir düzelmiyorsa kemikte ise tek çare dolgu yada daha ilerisi

Last edited:
  • +1
Reactions: Deleted member 126583 and Deleted member 107033
Skolyoz yok gibi duruyor aslında sorunları biliyorsun çözümleride belli sormana gerek kalmamış, eşit çiğne sırt üstü uyu fln sorun kas eşitsizliği ödemden kaynaklanıyorsa düzelir düzelmiyorsa kemikte ise tek çare dolgu yada daha ilerisi
Dişler ve palattede sorun var sağa doğru büyümüş

L
Belde mi nerede tam olarak alt kısımda sorun var gibi
lan hay aklımı sikeyim skolyoz yok kanka ben yanlış okumuşum

• +1
milimetrik bir asimetri var belli bile değil
boynundaki kaslar eşit degil onları eşitle
Teşekkürler
Dişler hakkında ne düşünüyorsun

Abartıyorsun bariz bir şey yok zaten simetri overrated

• +1
Reactions: Deleted member 126583, starboi. and Eren151
Teşekkürler
Dişler hakkında ne düşünüyorsun
Takıntı yapmışsın bence sen, yüzündede kas yada ödem eşitsizliği var azıcık ,takıntı yapacak kadar deği

• +1
@dogida bu adam asimetri god ama chad çok kafaya takma

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 126583 and lagrange10
alt çene sikilmiş dolgu veya implant ister
dişler iyi, palet ortalama
Dişçi tel lazım demişti haftaya tekrar gidicem
Abartıyorsun bariz bir şey yok zaten simetri overrated
Bilmiyorum her Aynaya baktığımda bariz belli dudak burun+nedenini bilsem daha iyi olucak pelvise baktım omurgaya baktım sorun yok boyun kaslarını ve massateri eşitlemeye çalışıcam

Dişçi tel lazım demişti haftaya tekrar gidicem

Bilmiyorum her Aynaya baktığımda bariz belli dudak burun+nedenini bilsem daha iyi olucak pelvise baktım omurgaya baktım sorun yok boyun kaslarını ve massateri eşitlemeye çalışıcam
tel çeneni düzeltmez daha da recessed olursun:LOL:

• +1
Dişteki yamukluğu nasıl düzeltcem yada direk maxilla mı yamuk

• +1
  • JFL
Reactions: Xavier, Deleted member 126583 and lagrange10
Haftaya gidicemde tel nasıl recessed yapıyor dişler sakso çekmekten kaymış zaten+overbite
bazı durumlarda recessed'liyo diye biliyorum ama hangi durumlarda onu bilmiyorum

• +1
  • +1
adamın tipni bilmyiorum olm birkaç kişi chad demişti o yüzden öyle yazdım
ama ya yüzü yada vücudu yani
ne çene varmış kafamızı sikti amk:LOL:

• +1
Çenemi öne atınca yoksa ön dişler ile arkadaş boşluk var
kanka bilmiyorum dişlerini de çekecekler muhtemelen ben olsam yanaşmazdım diş teline
şuanki haliyle iyi duruyor

• +1
Problem
Palette asimetri var

Neden?

Çözüm?
Hiç bir fikrim yok🥲

Diş/maxilla/öbür fotolar

Bu hayati cok takıyorsunuz amk

• +1
çok kafaya taktın olm manyak mısın amk 190 boyun var gözün renkli tipin kötü değil
gym'e git frame geliştirmeye çalış

• +1
Reactions: Ashoimex, Deleted member 126583 and lagrange10
çok kafaya taktın olm manyak mısın amk 190 boyun var gözün renkli tipin kötü değil
gym'e git frame geliştirmeye çalış
kız sana gelip ıyy skolyozun var subhuman orospçocu demicek ztn

• +1
Kusura bakma kral soru sorduk bilmiyordum teşekkürler yinede
asimetriyi bosver dis telinide bosver
ilerde implant taktırırsın alt çeneye 4k ya
baskada bir problem yok

• +1
senle alt çenemiz aynı amk ben gördükçe intihara teşvik ediliyorum kendimce sendede oluyor mu surat şeklimiz falanda benziyor

senle alt çenemiz aynı amk ben gördükçe intihara teşvik ediliyorum kendimce sendede oluyor mu surat şeklimiz falanda benziyor
Asimetri dışında çok sikimde değil alt çene over zaten babamdada çene ucu yok kardeşimdede, alt çene derken tam anlamadım kafa şekli yarrrrak oblong

Asimetri dışında çok sikimde değil alt çene over zaten babamdada çene ucu yok kardeşimdede, alt çene derken tam anlamadım kafa şekli yarrrrak oblong
kanka pmden suratımı atarımda sana bizdeki sorun sadece çene ucu değil aq direk alt çenemiz geri mandible geriliği var aq

kanka pmden suratımı atarımda sana bizdeki sorun sadece çene ucu değil aq direk alt çenemiz geri mandible geriliği var aq
Kanki biliyom suratını genetiksel over olabilir bence baba tarafı hep sakal Fraud bende

Suratımı nerden biliyon usta
2.7k postun var olm hep lurkluyorum görmüştüm forumda + bi kaç sunucuda fotoğrafını görmüştüm + tiktok çekiyordun

2.7k postun var olm hep lurkluyorum görmüştüm forumda + bi kaç sunucuda fotoğrafını görmüştüm + tiktok çekiyordun
Kanka eski onların hepsi şuan htn civarıyız ha eskiden ltn idik

inanma kanka onlara er enjoyerın kendisi değil o
kara dilenci sübyancılara benziyo kendisi

Kanka eski onların hepsi şuan htn civarıyız ha eskiden ltn idik
Yarram ltn göz çene falan iyiydi diye hatırlıyorum bu arada recessed chin sanıyordum kendimi mandibula sikilmiş harbiden

inanma kanka onlara er enjoyerın kendisi değil o
kara dilenci sübyancılara benziyo kendisi
dişleride gaz çekenlere benziyo

• So Sad
1739138165487

mandible geriliği budur olm sizin çene ucu geride

• +1
Reactions: starboi.