nerd foid oç çıktı//foid klasikleri (CİDDİPOST)

-BayHarbourButcher

-BayHarbourButcher

foidmaxxed
2-3 gündür kızla konusuyorum bi tane dersleri falan iyi erkek arkadası varmıs demin ogrendim(modifiyeli cg motorlu kekocanın teki) öfkelendim sövmeye basladım ne yazısıyorsun benle iltifat falan ediyon Allahın beleş eskortu o zaman, öldürtücek bizi burda yok uzakta yok 1 aya gelicek kimseye güvenemicez abi bi tane adam akıllı kız yok mu aq 1 tane öldürtücekler beni burda umudu kesicem siktigimin bok cukuru foidlerinden biri arkamızdan iş çevirir biri full yalan söyler biri kekolara infaz emri verdirtir cidden sıkıldım olay düzgün kız bulmakta yararı olmuyorsa zararı olmasın kişilik matters, yok mu olm sarışın düzgün kişilikli çevresi düzgün kız ne zaman güzel kız görsem heves olmuyor içimde ARTIK kesin buda BİR OÇ ÇIKICAK DİYE

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, fury31, Resistance. and 3 others
Tales From Diyarbakır

• JFL
Reactions: Serialsuicide and -BayHarbourButcher
Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 277275, Serialsuicide and Auchelius
radiohead dinleyen gitarcı asosyal kızlara falan yaz amk sende foidlere yazıp burda dertleniyon :forcedsmile:

• Hmm...
  • +1
Reactions: -BayHarbourButcher and Deleted member 307981
radiohead dinleyen gitarcı asosyal kızlara falan yaz amk sende foidlere yazıp burda dertleniyon :forcedsmile:
asosyel kızdan olur mu (ciddi soru) listede var 1 tane böyle

• JFL
Reactions: Deleted member 277275, Serialsuicide and Auchelius
Adanada gitarcı asosyal kız nereden buluyon amk öyle birşeyin olma ratingi %0.1

Attachments

• IMG_7660.jpeg
    IMG_7660.jpeg
    189.8 KB · Views: 0
  • +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Trenmaxx1, fury31, Serialsuicide and 2 others
Adam ÇED kanka napsin asosyal orospu cocunu

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide and -BayHarbourButcher
asosyel kızdan olur mu (ciddi soru) listede var 1 tane böyle
suanki talking stageim asosyal ama asosyal olan ve depresyonda olanı ayırman lazım depresyondaki kız çekilmiyo aq ama asosyaller iyi bazıları güzel olmasına rağmen kendini çirkin sanıp dertleniyo onlara ilgi falan göstersen bide aynı kafadaysanız düşer zaten

• +1
Reactions: fury31 and -BayHarbourButcher
  • +1
Reactions: fury31, Auchelius and -BayHarbourButcher
Büyük resmi kaçırıyorsunuz en çok amı kekolar değil metalci/gotik lavuklar sikiyor

• Hmm...
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 277275, Atsizz and 1 other person
Büyük resmi kaçırıyorsunuz en çok amı kekolar değil metalci/gotik lavuklar sikiyor
hayatımda 1 kere gördüm oda ankaraya gitmiştim metronun orda dolıuydu

• +1
Reactions: Auchelius, Orcairis and Deleted member 277275
onu anlatıyom işte amk metalci kız sayısı erkekten fazla bide

• +1
Reactions: Orcairis and -BayHarbourButcher
hayatımda 1 kere gördüm oda ankaraya gitmiştim metronun orda dolıuydu
Yaşadığın yere göre değişir ama en çok bu oçlar götürüyor kadınların zafı var herhalde amk özellikle boktan barlarda çalanlar hergün sikisiyorlardır

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 277275 and -BayHarbourButcher
  • +1
Yaşadığın yere göre değişir ama en çok bu oçlar götürüyor kadınların zafı var herhalde amk özellikle boktan barlarda çalanlar hergün sikisiyorlardır
bide elektro gitarın varsa ilahsın amk :forcedsmile:

amacım sikişmekte değil adam akıllı birini bulmak oda yokki bi sohbet edersin kutuphaneye gidersin kafanız uyusur kızda güzeldir mal mal hareketleri yoktur aynen abi aynen ok kes sus artık deliricem

• +1
Reactions: Auchelius and Deleted member 277275
Birgün bizde yapacaz bizde...
çok fena muhabbet açılıyo bide sesli girip kızla gitar falan çalabiliyon çok iyi amk

amacım sikişmekte değil adam akıllı birini bulmak oda yokki bi sohbet edersin kutuphaneye gidersin kafanız uyusur kızda güzeldir mal mal hareketleri yoktur aynen abi aynen ok kes sus artık deliricem
Dostum ben çok az tecrübeme göre söyleyim hiçbir kadınla derin duygusal bağlar kurma pişman olursun bak PİŞMAN OLURSUN

• +1
  • Hmm...
Reactions: temelyeterliliktest, Deleted member 98741 and Deleted member 277275
çok fena muhabbet açılıyo bide sesli girip kızla gitar falan çalabiliyon çok iyi amk
İki üç sanat filmi izle gitar çalmayı öğren tarz yap tipinde ortalamayasa yapamayacagin şey yok

• +1
Reactions: Deleted member 277275
kanka long term zor bi iş zaten ama kafa bi kız bulursan harbi sürdürebilirsin ve en iyide bu tür asosyal kızlarda çünki hayatları boyunca onlarda sevgi görmemiş hızlı bağlanıyolar kafanız uyuşuyosa gidersiniz 1-2 yıl

• Love it
Reactions: -BayHarbourButcher
İki üç sanat filmi izle gitar çalmayı öğren tarz yap tipinde ortalamayasa yapamayacagin şey yok
tipte çok önemli değil aslında fashionmaxing yapman lazım deri ceket harley davidson bot falan anladın fenotipi o tür lavuklar ne kız düşürüyo amk bide mullet falan yapcan saçı

• +1
kanka long term zor bi iş zaten ama kafa bi kız bulursan harbi sürdürebilirsin ve en iyide bu tür asosyal kızlarda çünki hayatları boyunca onlarda sevgi görmemiş hızlı bağlanıyolar kafanız uyuşuyosa gidersiniz 1-2 yıl
subhuman obez bir foid bile ilgi görüyor bu bok çukurunda over

• +1
Reactions: Auchelius and Deleted member 277275
tipte çok önemli değil aslında fashionmaxing yapman lazım deri ceket harley davidson bot falan anladın fenotipi o tür lavuklar ne kız düşürüyo amk bide mullet falan yapcan saçı
tipte boyda vücütta sorun yok maxxlanmıs hepsi parfumlerde geldi

• +1
Reactions: Auchelius, Orcairis and Deleted member 277275
subhuman obez bir foid bile ilgi görüyor bu bok çukurunda over
kanka kekolarda aslında çok desperate amk o yüzden obez foidlerin götünü kaldırıyolar en mantıklısı direkt öylelerle muhabbete girmeyeceksin kütüphanede falan tanışmak en iyisi sessiz sakin bi kız bulcan

• +1
Olum şu crystal castlesdaki adama bak kuranı yırtan kıza benziyor ama gothicmaxxing yaptığı için o kadınla beraber olabildi

• +1
Olum şu crystal castlesdaki adama bak kuranı yırtan kıza benziyor ama gothicmaxxing yaptığı için o kadınla beraber olabildi
o orospu evladı net ıraklı falan amk

• +1
Reactions: Orcairis
tipte boyda vücütta sorun yok maxxlanmıs hepsi parfumlerde geldi
kanka çoğu o türdeki kız tom kaulitze simpliyor yani ya cutecel/prettyboy olcaksın yada direkt ogre olcaksın arası yok bence
E4e6fb458e2ef74be1bf5f69230532b8

2-3 gündür kızla konusuyorum bi tane dersleri falan iyi erkek arkadası varmıs demin ogrendim(modifiyeli cg motorlu kekocanın teki) öfkelendim sövmeye basladım ne yazısıyorsun benle iltifat falan ediyon Allahın beleş eskortu o zaman, öldürtücek bizi burda yok uzakta yok 1 aya gelicek kimseye güvenemicez abi bi tane adam akıllı kız yok mu aq 1 tane öldürtücekler beni burda umudu kesicem siktigimin bok cukuru foidlerinden biri arkamızdan iş çevirir biri full yalan söyler biri kekolara infaz emri verdirtir cidden sıkıldım olay düzgün kız bulmakta yararı olmuyorsa zararı olmasın kişilik matters, yok mu olm sarışın düzgün kişilikli çevresi düzgün kız ne zaman güzel kız görsem heves olmuyor içimde ARTIK kesin buda BİR OÇ ÇIKICAK DİYE
knk kişiliği falan salla direk seks yapmaya bak
erkek arkadaşı olabilir ama sen sapladıktan sonra hic fark etmez ltn+ biraz para,guzel tarz hediye fln gezdirecek araba varsa sikilmeyecek tr foidi yok birazda salaga yatıcaksın asosyal kızlar cok kolay manipule olur ama cogunlugu prn bagimlisidir celebirity crushı falan vardır uzak dur hic ugrasma

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher, Deleted member 277275 and Deleted member 307981
  • +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 277275 and Deleted member 307981
erkek arkadaşı olabilir ama sen sapladıktan sonra hic fark etmez ltn+ biraz para,guzel tarz hediye fln gezdirecek araba varsa sikilmeyecek tr foidi yok birazda salaga yatıcaksın asosyal kızlar cok kolay manipule olur ama cogunlugu prn bagimlisidir celebirity crushı falan vardır uzak dur hic ugrasma
celeb crush herkesde var kanka normal bişey sevgi görmemiş insanlar celeb crush olsa nolcak en ufak sevgi versen bağlanır zaten

Kanka şimdi dağ filan deme subforumun yarısı kürt sallandırırlar seni
bizde birileriyiz yani kim kimi sallandırıyo sakabuarada

Attachments

• Screenshot_20260102_045359~2.jpg
    Screenshot_20260102_045359~2.jpg
    28.8 KB · Views: 0
  • +1
direk soguyorum iğreniyorum kişiliği bok gibiyse bi değeri kalmıyor, erkek arkadası olması ayrı bi sorun zaten daha önce sınıftaki bi kızla arkadaşca'' konustugum için kekolar tehdit etmişti 5 kişi, ödevi yada sınav konularını soruyordum

-(bu arada kızı stalkladım asosyal olan , repostlarında neredeyse erkeklerle ilgili bişey yoktu ''CELEBIRTYLER'' dışında bi sadece ian somesikhalender oçu ,dizilerden kesitler , depresif kış repostları zart zyrt ilk defa bu kadar boş ve anlamsız bir ana hesap repostları gördüm ugrasamam (baya iyi tutturmussun oç

direk soguyorum iğreniyorum kişiliği bok gibiyse bi değeri kalmıyor, erkek arkadası olması ayrı bi sorun zaten daha önce sınıftaki bi kızla arkadaşca'' konustugum için kekolar tehdit etmişti 5 kişi, ödevi yada sınav konularını soruyordum

-(bu arada kızı stalkladım asosyal olan , repostlarında neredeyse erkeklerle ilgili bişey yoktu ''CELEBIRTYLER'' dışında bi sadece ian somesikhalender oçu ,dizilerden kesitler , depresif kış repostları zart zyrt ilk defa bu kadar boş ve anlamsız bir ana hesap repostları gördüm ugrasamam (baya iyi tutturmussun oç
kanka ian somerhalder de olsun amk zaten o eleman vampir rolü oynamıyomu dizide amk o kızların fav erkek tipi işte normal erkek olsa bile yalnızlıktsn kendini avutma yolu erkek repostlama

• +1
kanka ian somerhalder de olsun amk zaten o eleman vampir rolü oynamıyomu dizide amk o kızların fav erkek tipi işte normal erkek olsa bile yalnızlıktsn kendini avutma yolu erkek repostlama
O dizinin ben anasını sikeyim içindeki her karekterinde anasını sikeyim
Matt dışında diğer tüm karekterler orospu çocuğu

• +1
çok karışıktı, zaten olmasın demiyorum olsunda zayıf yönlerini bilelim ama neredeyse hiç bir sey yoktu genelde kızlar ipucu verir kendileri hakkında yalanda olsa bişeyler yansıtmaya calısırlar gecmişlerinden bile bişeyler vardır bu cok garipti

• +1
çok karışıktı zaten olmasın demiyorum olsunda zayıf yönlerini bilelim ama neredeyse hiç bir sey yoktu genelde kızlar ipucu verir kendileri hakkında yalanda olsa bişeyler yansıtmaya calısırlar gecmişlerinden bile bişeyler vardır bu cok garipti
benimkinin rplerinde erkekler tarafından sevilmekle alakalı şeyler var aslında böyle kızlara ince olcan "as soon as i feel those hands on my waist" diye bi video repostlamış mesela sevgiye çok aç bunlar centilmenliklede düşürürsün bunları

• +1
benimkinin rplerinde erkekler tarafından sevilmekle alakalı şeyler var aslında böyle kızlara ince olcan "as soon as i feel those hands on my waist" diye bi video repostlamış mesela sevgiye çok aç bunlar centilmenliklede düşürürsün bunları
Yine çok az tecrübeme göre kadınların hiçbiri iyi davranılmak istemiyor aciz ve güçsüz hissetmek istiyorlar uyarayım iyi adam olmaya çalışıp kızı elden kaybedersiniz ✍️

• Hmm...
  • +1
Yine çok az tecrübeme göre kadınların hiçbiri iyi davranılmak istemiyor aciz ve güçsüz hissetmek istiyorlar uyarayım iyi adam olmaya çalışıp kızı elden kaybedersiniz ✍️
çevrende foid dışı kızmı yok yada hepsi dark romance kitabımı okuyor amk bu nası bi düşünce :forcedsmile:he yani sikmek istiyosan biraz piçlik lazımda erkek adam olcan birazda odun musın

• Hmm...
kişiden kişiye fark eder hepsi

• +1
Reactions: Orcairis and Deleted member 277275
çevrende foid dışı kızmı yok yada hepsi dark romance kitabımı okuyor amk bu nası bi düşünce :forcedsmile:he yani sikmek istiyosan biraz piçlik lazımda erkek adam olcan birazda odun musın
Bir şey demiyorum yasayip öğrenin haklı oldugumu anlayacaksın

• +1
Bir şey demiyorum yasayip öğrenin haklı oldugumu anlayacaksın
kanka diyorumki senin onları yaşadığın kızlar ucube foid eğer sende kekoysan okey ama normal bi adamsan bulduğun normal bi kız öyle hareketler sergilemez

kanka diyorumki senin onları yaşadığın kızlar ucube foid eğer sende kekoysan okey ama normal bi adamsan bulduğun normal bi kız öyle hareketler sergilemez
Ya farkı yok yaşayınca anlarsınız

• Hmm...

Users who are viewing this thread

Back