nerden baslixam

atess

atess

6'3
beyler millet am ustune yarrak sikiyo ben daha kız eline degmedim ne is nerden baslamam gerek bu islere girmek icin ig hesabım var ama priv gibi kullanıyom kimse yok sadece agalar main hesap mi acayim napayim nasi iletisime geccem karılarla bide 90 tane sevgilisi olanlarda maymun tipli 170 lavuklar amk sirf ilk adimi atabiliyo diye bence

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 310923 and meert
knk once ne yap biliyonmu

• JFL
  • Hmm...
Reactions: -BayHarbourButcher, Deleted member 310923, ascendantwill and 5 others
Sıkıntı kardeşim ya

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: -BayHarbourButcher, Deleted member 310923, Zagro and 8 others
beyler millet am ustune yarrak sikiyo ben daha kız eline degmedim ne is nerden baslamam gerek bu islere girmek icin ig hesabım var ama priv gibi kullanıyom kimse yok sadece agalar main hesap mi acayim napayim nasi iletisime geccem karılarla bide 90 tane sevgilisi olanlarda maymun tipli 170 lavuklar amk sirf ilk adimi atabiliyo diye bence
Knk main ac ve okulundan vs bissuru kisiye istek at hesap 300 400 kisi olunca st atmaya basla styi begenen kiz olursa yaz kkmsemi begenmedi git kendin birine yaz okuldada idk yasitiz ama benim iki tane sevgilim oldu hic instanidami istemiyolar ya

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher, Deleted member 310923, meert and 2 others
  • +1
  • JFL
Reactions: -BayHarbourButcher, Deleted member 310923, Kayra139 and 4 others
kardeşim karılar sana işaret vermiyor muydu zaten
6 3 hmtn-lhtn adamsın instani istemeleri gerekiyor her gun

• JFL
  • +1
Reactions: -BayHarbourButcher, Deleted member 310923, Auchelius and 7 others
Knk main ac ve okulundan vs bissuru kisiye istek at hesap 300 400 kisi olunca st atmaya basla styi begenen kiz olursa yaz kkmsemi begenmedi git kendin birine yaz okuldada idk yasitiz ama benim iki tane sevgilim oldu hic instanidami istemiyolar ya
kanka yavsıyolarda full cirkinler yada uzun kızlar amk begendiklerimle bakısıyom sadece main hesap accam saol

• +1
Reactions: Deleted member 310923, meert and balve
ilk iş olarak "ai kedi videolarında sokak kedisi kocasını bırakıp siyah kaslı kediye kendini siktiren beyaz dişi kedi" profil resmini değiştirerek başlayabilirsin.

• +1
  • JFL
Reactions: -BayHarbourButcher, maarda, Deleted member 310923 and 8 others
kardeşim karılar sana işaret vermiyor muydu zaten
6 3 hmtn-lhtn adamsın instani istemeleri gerekiyor her gun
asosyal takıldıgım icin kimse istemiyo asosyal degilde arkadas grubunda talılıyom sadcee

• +1
  • Hmm...
Reactions: -BayHarbourButcher, Deleted member 310923 and meert
kanka yavsıyolarda full cirkinler yada uzun kızlar amk begendiklerimle bakısıyom sadece main hesap accam saol
Kanka yavsayanlari friendzoneya fln al ne deniyosa iste uzun kizlarin agalari guzel oluyo agalarina yonel bide begendiklerinin direkt privine istek at bulup yada ortak arkadasiniz varsa begendigin kiza desin sunu sana ayarliyimmi diye sansin varmi yokmu ogrenirsin :BIGCAT:

• +1
Reactions: Deleted member 310923, Deleted member 277275, atess and 1 other person
sirf ilk adimi atabiliyo diye bence
pregabalin al propranolol al baklofen al bide bira ic önüne gelen kıza acil bunu 1 hafta dene 1.90 boyla 2-3 kez seks yaparsin

• JFL
  • +1
Reactions: -BayHarbourButcher, Deleted member 310923, flows5991 and 3 others
sen 190 deilmiydin git kıza selam de konuş 2 dk ayarlsın

• +1
Reactions: Deleted member 310923
kanka kızla realden konuşmaya çalış önce ilgini belli et sonra instadan yaz. geç kızın karşısına aklına ilk geleni söyle ne olduğu fark etmez günlük hayat üzerine konuş veya larplasanda olur bide azcık flört ekle, kızlar senden aşırı bi performans beklemiyor zaten. ağzın laf yapsın yeter gözünde büyütme aq, kız en fazla sohbetini beğenmesin sana siktiri çeksin en azından 2.sinde daha tecrübeli olursun

• +1
Reactions: Deleted member 310923 and atess
kanka kızla realden konuşmaya çalış önce ilgini belli et sonra instadan yaz. geç kızın karşısına aklına ilk geleni söyle ne olduğu fark etmez günlük hayat üzerine konuş veya larplasanda olur bide azcık flört ekle, kızlar senden aşırı bi performans beklemiyor zaten. ağzın laf yapsın yeter gözünde büyütme aq, kız en fazla sohbetini beğenmesin sana siktiri çeksin en azından 2.sinde daha tecrübeli olursun
ulan bi konusulcak konu bulsamda konu acsam

• +1
Reactions: Deleted member 310923 and Deleted member 277275
herhangi bir kızlar herhangi bir yerden
kanka sanal reelden daha kolay zaten ben asosyaldim onceden instaya gir önerilenlere gir gördüğün tüm kızlara istek at hepsine yaz ama selam merhaba falan yazma özürlü şeyler atabilirsin ben matematik sorusu atiyodum yaşıtlara çözümünü stıyodu falan yani sphbet acicak bç konu biosunda şarkı grubu falan varsa dinliyomusjn yaz basic olma yani sanaldan birsürü kızla konusup deneyim elde ettikten sonra reelde cold approach atabilirsin

• +1
Reactions: Deleted member 310923, atess and meert
kanka sanal reelden daha kolay zaten ben asosyaldim onceden instaya gir önerilenlere gir gördüğün tüm kızlara istek at hepsine yaz ama selam merhaba falan yazma özürlü şeyler atabilirsin ben matematik sorusu atiyodum yaşıtlara çözümünü stıyodu falan yani sphbet acicak bç konu biosunda şarkı grubu falan varsa dinliyomusjn yaz basic olma yani sanaldan birsürü kızla konusup deneyim elde ettikten sonra reelde cold approach atabilirsin
main acıyım o zaman denerim

• +1
main acıyım o zaman denerim
bence suankini maine donustur yeni priv aç kızlar yeni hesaba güvenmez fake sanarlar

• +1
bence suankini maine donustur yeni priv aç kızlar yeni hesaba güvenmez fake sanarlar
kanka sarısın kızın agzımıza sıctıgı evren gibi videolsrı begendigm icin olmayabilir

• Ugh..
  • So Sad
  • JFL
Reactions: Deleted member 310923, Deleted member 277275, meert and 1 other person
kanka sarısın kızın agzımıza sıctıgı evren gibi videolsrı begendigm icin olmayabilir
Images 69

bisey olmaz donüstür sen kızların keşfete çıkmıyo onlar

• +1
  • JFL
Reactions: -BayHarbourButcher, Deleted member 310923 and atess
uzun kızları buraya pasla :love:

Last edited:
  • Love it
  • WTF
her gğn aynı konu bi de 190 htn olm sen hava atmaya mı geliyon buraya

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 277275 and Deleted member 310923
  • +1
kanka kız eline degmedim 0 iletisimim yok kullanmıyosanız verin hocam
15 yaş 190 lhtn kaç tane var trde de kız eline deymicekmis koçum hayatın larp sg

• +1
ilk olarak goz temasi kur ve bogazini rahatlat

• JFL
  • +1
  • +1
  • +1
Reactions: Deleted member 310923
bomboş işlerle uğraşma ascendlemeye odaklan

170 ltn olup 90 sevgilisi olan adam yok

cuckmaxxing yapıp zorla sevgili oluyolar bi kızla

• +1
bomboş işlerle uğraşma ascendlemeye odaklan

170 ltn olup 90 sevgilisi olan adam yok

cuckmaxxing yapıp zorla sevgili oluyolar bi kızla
kanka olay gorunus degil artık sorun bende amk

• +1
Reactions: Deleted member 310923, Deleted member 277275 and Trenmaxx1
  • +1
  • +1
kanka olay gorunus degil artık sorun bende amk
kanka görünüş değilse ne

en ufak bi kızla konuşamışamıyomusun 15 yaşındasın bi ton sınıf arkadaşın fln vardır

• +1
Reactions: Deleted member 310923, Deleted member 277275 and atess
Maxfrsud foto atsam bende clyim ozaman amk
tamam herturlu mmtn var yani 194 mmtn tum yasıtlardam genis frame yuz sorun mu sence bu durumda yinede sorun bende iletisim yok

• +1
kanka görünüş değilse ne

en ufak bi kızla konuşamışamıyomusun 15 yaşındasın bi ton sınıf arkadaşın fln vardır
sınıftakiler asosyal oldugumu vbiliyor onlarla sansım yok zaten baska sınıflar yada dısarısı

• +1
tamam herturlu mmtn var yani 194 mmtn tum yasıtlardam genis frame yuz sorun mu sence bu durumda yinede sorun bende iletisim yok
Knk sınıfta oturan bir kızı alıyorsun yanına çekiyorsun dediğim ilaçları aldıktan sonra akşam pompa

• +1
Reactions: Deleted member 310923, Deleted member 277275 and atess
yeni attım
knk gidicen senle bakısana 1-2 havadan sudan mubabbet sonra insta isticen gece 1-2 saat mesajlascan sabaha senindir sabah zaten sen gelmeden o geliyo yanına

• +1
knk gidicen senle bakısana 1-2 havadan sudan mubabbet sonra insta isticen gece 1-2 saat mesajlascan sabaha senindir sabah zaten sen gelmeden o geliyo yanına
bi main acıyımda suan 10 takipcim var gidip kıza istek atsam garip olur

• +1
Tamam birader öyleyse 2 Tuborg iç öğle arası sınıftaki hmtb ye gidip yanasiyosun akşamda sikiyon

• +1
Reactions: atess, meert and Deleted member 310923
kanka burda kimsenin iletişimi yok yani sana kim yardımcı olur bilmiyorum

194 mmtn büyük kolpa gibime geliyoer

• +1
Reactions: meert and Deleted member 310923
ne tür bi eşşeksin sen amina koyayım bak hala bump atiyor

• +1
Reactions: meert and Deleted member 310923
kanka burda kimsenin iletişimi yok yani sana kim yardımcı olur bilmiyorum

194 mmtn büyük kolpa gibime geliyoer
nasi kanitliyim amk
190 barefoot bu arada 194 dısarda falan

• +1