new gens

divisionpanzerfaust

divisionpanzerfaust

Kâfirin vatanı göz yaşıyla dolsun
bu yeni nesil niye böyle aminakoyim kendimden 2 alt sinifa gidiyorum 185 190 elemanlar dolu 183 um 20-30 kez height mog yedim alt siniflardan ne iciyor bu orosou cocuklari nesil ilerledikce boylar uzuyormu? Ama tipleri mtn'u gecmiyo hicbirinin o ayri bi konu

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: Misogynist_Maxxer, Arisylva, Dathomirian Zabrak and 2 others
bu yeni nesil niye böyle aminakoyim kendimden 2 alt sinifa gidiyorum 185 190 elemanlar dolu 183 um 20-30 kez height mog yedim alt siniflardan ne iciyor bu orosou cocuklari nesil ilerledikce boylar uzuyormu? Ama tipleri mtn'u gecmiyo hicbirinin o ayri bi konu
doğum oranlarıylan alakalı galiba. kızlar genelde artık uzun boylu erkeklerle çocuk yapıyor bitek (emin değilim)

bizde fraudla 180 olak amınakoyim:feelswhy:

• +1
  • So Sad
Reactions: Misogynist_Maxxer and pashanimair
bence direkt insanlarin uzun kisileri tercih etmesi ve beslenmeyle alakali ben kuru ekmege sicak suya baniyordum amk.

• +1
Reactions: Kayra139, Misogynist_Maxxer, Serialsuicide and 1 other person
Kanka çok şeker yiyorlar hghleri artıyor uzuyorlar :feelsuhh:

• +1
  • JFL
Reactions: Thief, angrywhiteboy, Resistance. and 1 other person
doğum oranlarıylan alakalı galiba. kızlar genelde artık uzun boylu erkeklerle çocuk yapıyor bitek (emin değilim)
yok la elemanin babasi 170 anasi 140 aminakoyim 190 oglan cikiyo

• JFL
Reactions: kökleyicifallik and pashanimair
bence direkt insanlarin uzun kisileri tercih etmesi ve beslenmeyle alakali ben kuru ekmege sicak suya baniyordum amk.
evet sisman insanlar uzun oluyor

• Hmm...
Reactions: kökleyicifallik
yok la elemanin babasi 170 anasi 140 aminakoyim 190 oglan cikiyo
bizdede öyle, galiba geçmişte çıraklık yapıp çok ağır şeyler taşıyıp plakların zarar görmesinden genetik limitine ulaşamıyor babaları genelde

• Hmm...
Reactions: Misogynist_Maxxer
Kompleksli olunca normal

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust
  • +1
Reactions: Serialsuicide and Ashoimex
100 kişiden 10u 180+ dir sen sadece onları görürsün
Evet yeni nesilin boy ortalaması çok daha uzun ama asla 180 değil ortalama
icimi rahatlattin sagol ama rahatlatmasanda olurdu cunku hardmaxxle bile htn olamayacak yuzleri var hepsinin:lul:

• +1
Reactions: maarda
bu gerçekmi la eskiden fazla şeker tüketseymişim o zaman
ya kanka sikicem @Ratonnn su greylere cope bilgi satip duruyon sikecem senden kursluk alanlarida bulucam zaten hepsinin anasina sovucek bir guzel 3 iq primat olduklari icin

• JFL
Reactions: orbitalover, swaggy, Misogynist_Maxxer and 1 other person
ya kanka sikicem @Ratonnn su greylere cope bilgi satip duruyon sikecem senden kursluk alanlarida bulucam zaten hepsinin anasina sovucek bir guzel 3 iq primat olduklari icin
yav yok amk kimseye seker yiyin dedigimiz yok pabloyla beraber etkilesim icin trollemistik global tiktoku seker ayagina, 500gr seker yiyince bir bok olmuyor turklere de bir sey demiyorum zaten sekerle alakalı

yav yok amk kimseye seker yiyin dedigimiz yok pabloyla beraber etkilesim icin trollemistik global tiktoku seker ayagina, 500gr seker yiyince bir bok olmuyor turklere de bir sey demiyorum zaten sekerle alakalı
ya bizim arkadaş senden görmüş idmandan sonra helva yiyodu orospu cougu diyorum napıyon amk kanka gelişimi arttırıyomuş diyo ne demek söylemiyon türklere

• Hmm...
  • JFL
Reactions: orbitalover and Ratonnn
ya bizim arkadaş senden görmüş idmandan sonra helva yiyodu orospu cougu diyorum napıyon amk kanka gelişimi arttırıyomuş diyo ne demek söylemiyon türklere
ya seker metodu kolpa antrenman sonu belki muz bal yersen insülin salımını arttırır bunun videosunu cekmistim ama helva yemek ne alaka amk? globalde konusu donuyor evet pabloyla beraber etkilesim ve izlenme icin yaptık 500gr seker olayını onun dısında seker bi sik yapmaz ben bile dusuk karb yuksek proteinli guzel bir diyet yapiyorum

• +1
Reactions: swaggy
ya seker metodu kolpa antrenman sonu belki muz bal yersen insülin salımını arttırır bunun videosunu cekmistim ama helva yemek ne alaka amk? globalde konusu donuyor evet pabloyla beraber etkilesim ve izlenme icin yaptık 500gr seker olayını onun dısında seker bi sik yapmaz ben bile dusuk karb yuksek proteinli guzel bir diyet yapiyorum
Kardeş şeker metodu kolpa demek doğru olmaz bünyeden bünyeye değişkenlik gösterir ancak sağlıklı karaciğer şart , sağlıklı bir karaciğer ve gelişme çağındaki bireyin yüksek miktarda şeker tüketmesi ona negatif veya pozitif etki sağlayabilir net birşey söylemek doğru olmaz

• JFL
  • +1
Reactions: maarda and Ratonnn
What language is this? Better not be Turkish.

//SubSigma

Çok piç bir adamsın raton

• JFL
Reactions: kökleyicifallik
Ortalıkta yarrağının fotoğrafı geziyor hala burada analiz kasıyor genç anasını siktigim

• JFL
Reactions: divisionpanzerfaust

Users who are viewing this thread

Back