growthplatessss111
Gold
subforumda sadece newgenler takılıyor artık ben de bir newgen olarak subforumu ele gecirsik demek haha newgen devrim xD komik haha :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ben forumda og değilim reddedildim daha once 2 kere falan normalde cok daha once katılcaktım yine ara ara lurkluyodum ama bu ilk hesabım, iyi bir kür roidler etc. harici biliyorum bişeyler ama bu aşırı og olduğum için değil başkalarından daha fazla araştırma yapıp daha fazla şey denediğim için he çoğu method cope onu kötü yoldan öğrendim, ama işe yarayan şeyler var yine tipin ortalamaysa. Og olmak marifet değil bence 2020 de katılıp bi bok yapmadan tüm gün orgda rotlayabilirsin 6 ay önce communityi öğrenip katılıp direkt her türlü hardmaxide yapabilirsin paran varsa tabi@senualF en OG olan newgen sen misin gerci newgen misin bilmiyom eger en OG newgensen sensin bizim kıral
newgenler salak oluyor o yüzden istemiyoruzBen forumda og değilim reddedildim daha once 2 kere falan normalde cok daha once katılcaktım yine ara ara lurkluyodum ama bu ilk hesabım, iyi bir kür roidler etc. harici biliyorum bişeyler ama bu aşırı og olduğum için değil başkalarından daha fazla araştırma yapıp daha fazla şey denediğim için he çoğu method cope onu kötü yoldan öğrendim, ama işe yarayan şeyler var yine tipin ortalamaysa. Og olmak marifet değil bence 2020 de katılıp bi bok yapmadan tüm gün orgda rotlayabilirsin 6 ay önce communityi öğrenip katılıp direkt her türlü hardmaxide yapabilirsin paran varsa tabi
Yani newgen dediğimiz ztn orga yeni katılan değilde communityi yeni öğrenenler değil mi yüze buz sürülür mü, psl mi appeal mı diye soran elemanlarnewgenler salak oluyor o yüzden istemiyoruz
aynenYani newgen dediğimiz ztn orga yeni katılan değilde communityi yeni öğrenenler değil mi yüze buz sürülür mü, psl mi appeal mı diye soran elemanlar
Salaklığın tanımı, bi bok bilmiyonuz aq arastirdik az buz biliyoz biseylerYani newgen dediğimiz ztn orga yeni katılan değilde communityi yeni öğrenenler değil mi yüze buz sürülür mü, psl mi appeal mı diye soran elemanlar
tamam diyom ki newgenlerin en şeyisin işteBen forumda og değilim reddedildim daha once 2 kere falan normalde cok daha once katılcaktım yine ara ara lurkluyodum ama bu ilk hesabım, iyi bir kür roidler etc. harici biliyorum bişeyler ama bu aşırı og olduğum için değil başkalarından daha fazla araştırma yapıp daha fazla şey denediğim için he çoğu method cope onu kötü yoldan öğrendim, ama işe yarayan şeyler var yine tipin ortalamaysa. Og olmak marifet değil bence 2020 de katılıp bi bok yapmadan tüm gün orgda rotlayabilirsin 6 ay önce communityi öğrenip katılıp direkt her türlü hardmaxide yapabilirsin paran varsa tabi
SUBBORT DA MOBEMENT!!!subforumda sadece newgenler takılıyor artık ben de bir newgen olarak subforumu ele gecirsik demek haha newgen devrim xD komik haha :d
Sen sus benım asklarım durabılırÖyle deme la![]()