niye herkes burayı incel formu sanıyor?

E

ercan

chads.org
buradan konuştuğum çoğu kişi bu incel formunda ne yapıyorsun diyorlar ve genel olarak niyeyse toplum kendini geliştirmek isteyen erkeklere yetersiz olarak bakıyorlar. bu forumdaki veya bp rp ortamlarındaki bilgileri alıp hayatına uygulayabilen çoğu erkeğin normie'lerden daha başarılı olucağına inanıyorum.

• +1
Reactions: Kayra139, lopaks41, Ashoimex and 3 others
buradan konuştuğum çoğu kişi bu incel formunda ne yapıyorsun diyorlar ve genel olarak niyeyse toplum kendini geliştirmek isteyen erkeklere yetersiz olarak bakıyorlar. bu forumdaki veya bp rp ortamlarındaki bilgileri alıp hayatına uygulayabilen çoğu erkeğin normie'lerden daha başarılı olucağına inanıyorum.
Burdaki insalarin 40% falan looksmax icin burda. Kalan kisim ya zaten maxlanmis yada forum ortami sardigi icin burda olan incel.

• +1
Reactions: Kayra139
Bu mindset
Image

• So Sad
  • +1
  • JFL
Reactions: orbitalover, drakenryuguji, menas and 3 others
1748887937009

• JFL
Reactions: Kayra139 and htn666
  • JFL
Reactions: IlI, maarda and htn666
IMG 1254

• JFL
  • +1
Reactions: orbitalover, IlI, yadih and 3 others
  • JFL
Reactions: Kayra139, orbitalover, maarda and 1 other person
NAPİCAN OGLUM ADAMIN KUZENİYLE SEKS HİKAYESİNİ Mİ DİNLİCEN AMK:lul::lul::lul:
hayır sadece adamın kadınlarla olan ilişkisi hakkında bir tirad okumustum ve gerçektende aynı ben demiştim sonra böyle bir mesaj görüp kendimle kıyaslayınca kafama ampul yandı brom anlarsan;)

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, orbitalover, maarda and 2 others
hayır sadece adamın kadınlarla olan ilişkisi hakkında bir tirad okumustum ve gerçektende aynı ben demiştim sonra böyle bir mesaj görüp kendimle kıyaslayınca kafama ampul yandı brom anlarsan;)
PYAHAHAGAAGAHWVAJSBSKEBDODBDKHD

• JFL
Reactions: Kayra139
Sende mi 9 yaşında kuzenini siktin

• JFL
  • Hmm...
Reactions: yadih, Arisylva, maarda and 1 other person
23 te first kiss ne lan ben 9 yasimda kuzenimle sevistim PAİQHSİZBSİSBAN
13de first kiss alıp 16mın sonuna kadar hiçbir kızla iletişime girmemistim

• So Sad
  • Woah
Reactions: Kayra139, Arisylva and htn666
13de first kiss alıp 16mın sonuna kadar hiçbir kızla iletişime girmemistim
ACaba erken aldik diyemi lan? Bende ayni kaderi yasiyorum

• Hmm...
Reactions: maarda
ACaba erken aldik diyemi lan? Bende ayni kaderi yasiyorum
Bana yaklasan oldu aslında ama ben o yasta kendimi cok olgun sanıp ciddi yapmaya calısıyodum amk tak gec kültürünü red ediyodum
13 yasımdaki sevgilim baya amımakoymus benim demekki

Bana yaklasan oldu aslında ama ben o yasta kendimi cok olgun sanıp ciddi yapmaya calısıyodum amk tak gec kültürünü red ediyodum
13 yasımdaki sevgilim baya amımakoymus benim demekki
Bana yakasan 1 2 kari olmustu birine yaklastim ama oda ergen oeymis. Ben 13 14 de olgun hissetdigim icin sg etdim. Simdi sosyal yetenegim iyi degil ama bazen konusa biliyorum kızlarla 17 yasindayim @ercan abim sağolsun

• +1
Reactions: ercan
Bana yakasan 1 2 kari olmustu birine yaklastim ama oda ergen oeymis. Ben 13 14 de olgun hissetdigim icin sg etdim. Simdi sosyal yetenegim iyi degil ama bazen konusa biliyorum kızlarla 17 yasindayim @ercan abim sağolsun
Eğer görünüşün yada sosyalliğinde sorun yoksa o zaman önemli değil,bence o yastaki ilişkiler 2-3 istisna hariç hiçbir işe yaramıyor ve sadece enerjini ve zamanını yiyor,herkes sosyal baskıdan ve kimlik tanıma sürecinden birbiri ile takılıyor

• +1
Reactions: htn666
ne demek

• +1
  • Love it
Reactions: Kayra139 and htn666
Hayati duzgun adam sanal tuccarlik yapma amacı dışında bu sikindirik looksmax işlerine girisme gereksinimi duymaz yıllardır ayni cope amina koyim hayir biz incel degiliz gelismek istiyoz evevevevev

• +1
  • Hmm...
Reactions: htn666, maarda and orhanhic