memedo
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yorumda bide abi cekip tavsiye almaya calisan bebeler var şu sifada bak amk diyetle debloat olmustan cok meth icmekten yüzü çökmüs gibi duruyor o gözler ne amkŞu heriften tavsiye almam mesela
Şu heriften tavsiye almam mesela
senin tipi merak etmiyorum degil chadwersYorumda bide abi cekip tavsiye almaya calisan bebeler var şu sifada bak amk diyetle debloat olmustan cok meth icmekten yüzü çökmüs gibi duruyor o gözler ne amk
qral ben boyle klasik mid htn beyaz ten siyah sacli bi pretty boyumsenin tipi merak etmiyorum degil chadwers
qral ben boyle klasik mid htn beyaz ten siyah sacli bi pretty boyum
ortalama tipliyim bence yakisikli sayilmak icin minimum high htn-low cl gerekli mid htn yetersiz bi rateboyle degildir umarim
yakisikli diyo mu sana insanlar okuldaortalama tipliyim bence yakisikli sayilmak icin minimum high htn-low cl gerekli mid htn yetersiz bi rate![]()
Hic cirkin diyen olmadi slaylemesine slayliyorumda beni tatmin etmiyor dis gorunusum sikis haric herseyi yaptimyakisikli diyo mu sana insanlar okulda
Bana okulda mogger demişti bir kızyakisikli diyo mu sana insanlar okulda
yas kacHic cirkin diyen olmadi slaylemesine slayliyorumda beni tatmin etmiyor dis gorunusum sikis haric herseyi yaptim
17yas kac
bana genelde evimde ne isin var, cantami birak cocuklarim var, polisi arayacagim falan diyolar nedenseBana karizmatik lider diyor irldeki insanlar
Bana otistik diyorlarbana genelde คุณมาจากไหน diyolar
kisisel algilama ama biraz hakli olabilirlerBana otistik diyorlar
Çünkü nt arkadaşlarıma blackpill fotolarını atıyorumkisisel algilama ama biraz hakli olabilirler
malsın çünküÇünkü nt arkadaşlarıma blackpill fotolarını atıyorum![]()
cherrypicking yapma la en kötü çıktığı anı gidip sslemişsinŞu heriften tavsiye almam mesela
Methciye benzediği gerçeğini değiştirmiyorcherrypicking yapma la en kötü çıktığı anı gidip sslemişsin
trde dışarda gördüğün 10 adamın 6sından iyidir yine canoMethciye benzediği gerçeğini değiştirmiyor![]()
olum adam çok fazla uğraşiyosun denen kitleye hitap ediyor cirkin bencetrde dışarda gördüğün 10 adamın 6sından iyidir yine cano
anlamadimolum adam çok fazla uğraşiyosun denen kitleye hitap ediyor cirkin bence
Kisaca adam göt deliğime benziyo diyoanlamadim
kendine bakim yapmayi seven erkekleri seviyorumanlamadim