psikozbagimlisi
Bronze
Aralıklar ile 3 aydır no shampoo yapıyorum, ilk başladığımda saçım aşırı kepeklendi. Kendimi eve tıkabileceğim bir zaman denk getirmiştim neyse ki. Saçlarımı düzenli tarıyor ve havalandırmaya özen gösteriyordum. 2./2,5. haftadan itibaren keçe gibi duran şekil almayan saçım hacim aldı. Sporda terlediğimde dahi o iğrenç hissi almamaya başladım. Suyu diplere düzgünce yedirerek masaj yaparak duş alıyorum. Saçın uzamasına göre yağlanma hızı paralel olarak artıyor tabii, o yüzden yıkama aralıklarına dikkat etmek lazım.
Şampuanı tekrardan kullandığım ilk günde tüm süreç sıfırlandı bilginize. Kepek problemini tekrardan yaşamadım ama şampuanlandıktan sonra saçım yine 1 hafta aşırı kuru ve keçe gibi kaldı. Ardından normale döndü.
Dökülmem gözle görülür seviyede azaldı. Elbette yeni saçım çıkmıyor ama duş anında elime gelen saç miktarında gözle görülür net bir düşüş var.
Kısacası saçınız çok uzun değilse ve ortamınız müsaitse denemenizi tavsiye ederim.
Şampuanı tekrardan kullandığım ilk günde tüm süreç sıfırlandı bilginize. Kepek problemini tekrardan yaşamadım ama şampuanlandıktan sonra saçım yine 1 hafta aşırı kuru ve keçe gibi kaldı. Ardından normale döndü.
Dökülmem gözle görülür seviyede azaldı. Elbette yeni saçım çıkmıyor ama duş anında elime gelen saç miktarında gözle görülür net bir düşüş var.
Kısacası saçınız çok uzun değilse ve ortamınız müsaitse denemenizi tavsiye ederim.