No shampoo ve koku

L

lowtbroski

Banned
Beyler ne shampoo yapınca 4. Günden sonra saçımda yağlanma ve koku oluşumu oluyor (belki de ben böyle hissediyorum) sizce yediğimiz besinlerin kokuya etkisi olur mu ve hangi besinler beden de kokuya sebep olur?

• +1
Reactions: kurdistan and why not me?
Beyler ne shampoo yapınca 4. Günden sonra saçımda yağlanma ve koku oluşumu oluyor (belki de ben böyle hissediyorum) sizce yediğimiz besinlerin kokuya etkisi olur mu ve hangi besinler beden de kokuya sebep olur?
no shampoo yapma sende kardeşim

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, cakdripa, kurdistan and 3 others
sizce yediğimiz besinlerin kokuya etkisi olur mu ve hangi besinler beden de kokuya sebep olur?
Mide sağlığı ve keselenmek bu koku olayında katkısı var diye biliyorum en kötü bi mide detoxu falan filanını dene.

Ve no shampoo kısa süreli bir mantığı yok amk uzun süre yapacaksın bunu ve bir kere bozarsan süreç en baştan başlıyor o yüzden komple no shampoo yerine daha az ama düzenli shampoo yap her duş aldığında shampoo yapıcağına belirli aralıklarla yapı ver bitsin kardesim.

• +1
Reactions: why not me?, lowtbroski, Deleted member 230330 and 3 others
direkt bitkisel şampuan al bence

• +1
Reactions: reanrao, Yagiz8928 and Auchelius
yağlı hissettiğin zaman arada normal şampuan kullanıp sonrası kurutunca veya hafif ıslakken doğal yağlar kullanabilirsin hem saçın doğal yağ üretimini simüle edersin hemde shampoo frizz denilen olayı çözersin

• +1
Reactions: Yagiz8928 and Auchelius
yağlı hissettiğin zaman arada normal şampuan kullanıp sonrası kurutunca veya hafif ıslakken doğal yağlar kullanabilirsin hem saçın doğal yağ üretimini simüle edersin hemde shampoo frizz denilen olayı çözersin
Öyle yapıyorum sağol

• +1
Reactions: Deleted member 230330
Mide sağlığı ve keselenmek bu koku olayında katkısı var diye biliyorum en kötü bi mide detoxu falan filanını dene.

Ve no shampoo kısa süreli bir mantığı yok amk uzun süre yapacaksın bunu ve bir kere bozarsan süreç en baştan başlıyor o yüzden komple no shampoo yerine daha az ama düzenli shampoo yap her duş aldığında shampoo yapıcağına belirli aralıklarla yapı ver bitsin kardesim.
Haftada bir her türlü şampuanlıyorum zaten de bir hafta götürse iyi koku 4 günde yenileniyor ondan bahsetmiştim teşekkür ederim

• +1
Reactions: Auchelius
Nemlendirici kullan her banyoda denedim onayladım

• +1
Reactions: jsbera
Doğal şampuan ya da sabun kullancan

ben bu konuyla alakalı thread açtım. uzun vadede no shampoo yapman gerekiyor. 1 hafta katlanabilirsen sonrasında kepek ve yağ problemi çözülüyor

ben bu konuyla alakalı thread açtım. uzun vadede no shampoo yapman gerekiyor. 1 hafta katlanabilirsen sonrasında kepek ve yağ problemi çözülüyor
Limk atar mısın

Just use one with all organic ingredients. Gives me no problems

• +1
  • Love it
Reactions: Serialsuicide, jauscope and Yagiz8928
Evde olduğum bir dönem değil haftalık olarak yıkarım en kötü 2 günde yağlandığı için güzel şekil alıyor zaten saçım 3. Günden itibaren

Limk atar mısın

• +1
Reactions: lowtbroski
Okudum tx