D
Deleted member 88833
Platinum
Hiç şampuan kullanmadan yapan varmı ve gerekli mi? (dökülen saçlara sahibim) yapmalı mıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Okuldaki kimya hocan 10. Sınıf kimya her yerde unitesinde sampuan kullanmayin derken haksız değildiHiç şampuan kullanmadan yapan varmı ve gerekli mi? (dökülen saçlara sahibim) yapmalı mıyım
10. sınıfta hıcbır kımya ve fızık dersıne gırmedım daha acıklayıcı olOkuldaki kimya hocan 10. Sınıf kimya her yerde unitesinde sampuan kullanmayin derken haksız değildi
yaglı saclarım yanı normal ısteuzun zamandir kullanmiyom saclarin cok kuru ve yagsizsa ise yarayabilir ama harika sonuclar bekleme
Saçın çok gur thick ise işe yarar benimde oyleydi siktim saçı simdi iyilestirmeye çalışıyomHiç şampuan kullanmadan yapan varmı ve gerekli mi? (dökülen saçlara sahibim) yapmalı mıyım
hıc yapmıyım o zamanSaçın çok gur thick ise işe yarar benimde oyleydi siktim saçı simdi iyilestirmeye çalışıyom
döküyor muconditioner only fena olmuyor
bende dokmedi.döküyor mu
saçların daha iyi şekil alıyor diyebilirim fakat şampuanladığın döneme göre birşey bir farklılık göremedim ekstra benHiç şampuan kullanmadan yapan varmı ve gerekli mi? (dökülen saçlara sahibim) yapmalı mıyım
+ Kabaran saçların varsa yada saçını daha kalın göstermek istiyorsan durulanmayan conditioner alabilirsinconditioner only fena olmuyor
sampuanladıgımda kabarıyor sadece condıtıoner daha cok dokmuyor mu sızce+ Kabaran saçların varsa yada saçını daha kalın göstermek istiyorsan durulanmayan conditioner alabilirsin
Wattsona giden erkek modeli+ Kabaran saçların varsa yada saçını daha kalın göstermek istiyorsan durulanmayan conditioner alabilirsin
bende dökülme sıkıntısı hiç olmadı ama bilmiyorum problem çıkarmaz bencesampuanladıgımda kabarıyor sadece condıtıoner daha cok dokmuyor mu sızce
marka ne onerırsınbende dökülme sıkıntısı hiç olmadı ama bilmiyorum problem çıkarmaz bence
duzgun derken dostumconditioner duzgun alin dokebildigini bilmiyodum tribe girdim 1 hafta 10 gun sacim dokuluyo diye
dogal malzemeli falan iste ne sikimse saciniz dokulmesinduzgun derken dostum
hangısı oyle kı benımkı yıne basladı amk yarrak gıbı dokuluyordogal malzemeli falan iste ne sikimse saciniz dokulmesin
benimde oyleydi kullanmiyom artikhangısı oyle kı benımkı yıne basladı amk yarrak gıbı dokuluyor
ben hıcbısey kullanmıyom aq sadece vıtamınlerle bıraz ıse yarıyor yıne aynıbenimde oyleydi kullanmiyom artik