no shampoo

D

Deleted member 88833

Platinum
Hiç şampuan kullanmadan yapan varmı ve gerekli mi? (dökülen saçlara sahibim) yapmalı mıyım

Hiç şampuan kullanmadan yapan varmı ve gerekli mi? (dökülen saçlara sahibim) yapmalı mıyım
Okuldaki kimya hocan 10. Sınıf kimya her yerde unitesinde sampuan kullanmayin derken haksız değildi

Okuldaki kimya hocan 10. Sınıf kimya her yerde unitesinde sampuan kullanmayin derken haksız değildi
10. sınıfta hıcbır kımya ve fızık dersıne gırmedım daha acıklayıcı ol

uzun zamandir kullanmiyom saclarin cok kuru ve yagsizsa ise yarayabilir ama harika sonuclar bekleme

uzun zamandir kullanmiyom saclarin cok kuru ve yagsizsa ise yarayabilir ama harika sonuclar bekleme
yaglı saclarım yanı normal ıste

Saçın çok gur thick ise işe yarar benimde oyleydi siktim saçı simdi iyilestirmeye çalışıyom

Saçın çok gur thick ise işe yarar benimde oyleydi siktim saçı simdi iyilestirmeye çalışıyom
hıc yapmıyım o zaman

conditioner only fena olmuyor

• +1
Reactions: maarda
saçların daha iyi şekil alıyor diyebilirim fakat şampuanladığın döneme göre birşey bir farklılık göremedim ekstra ben

conditioner only fena olmuyor
+ Kabaran saçların varsa yada saçını daha kalın göstermek istiyorsan durulanmayan conditioner alabilirsin

• +1
Reactions: chadmanlet04
+ Kabaran saçların varsa yada saçını daha kalın göstermek istiyorsan durulanmayan conditioner alabilirsin
sampuanladıgımda kabarıyor sadece condıtıoner daha cok dokmuyor mu sızce

Wattsona giden erkek modeli

• JFL
Reactions: maarda
sampuanladıgımda kabarıyor sadece condıtıoner daha cok dokmuyor mu sızce
bende dökülme sıkıntısı hiç olmadı ama bilmiyorum problem çıkarmaz bence

cope 10 gundur yapiyordum dun sampuanladim cok daha iyi su an

conditioner duzgun alin dokebildigini bilmiyodum tribe girdim 1 hafta 10 gun sacim dokuluyo diye

dogal malzemeli falan iste ne sikimse saciniz dokulmesin
hangısı oyle kı benımkı yıne basladı amk yarrak gıbı dokuluyor