normal gün falan değil cocunu sikim

zeggo

zeggo

retardmaxxed highschooler
okuldayım beden dersine gidiyorum kızın teki geldi arkadaşımın instagramını konuştuğu biri olup olmadını sordu sonra uzaklaşırken bana sövdü amk bu okulunda tipiminde kitabını sikim moralim bozuldu amk

• So Sad
  • +1
  • JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, temelyeterliliktest, anathema and 2 others
brootal

• +1
Reactions: Kayra139
kızla konuşuyoz diyo yok senin amınakoyim orospu evladı malsın low iq sün kız türkçe konuşamadığı halde damga koyuyor amk deliricem akıllısı beni neden bulmuyoda delisi hep götümden ayrılmıyo sadece kızlar olsa tamam sikerim kızını okulda takıldım tiplerde aynı amk hepsi low inhip ltn hepside mtb veya mtb üstü karı götürüyo:fuk: lavuklarla aynı boy kızlar amk neden böyle olmak zorunda kanka sikicem kendimi sikicem yokluktan böyle giderse amk:feelsree::feelsree::feelsree: akran zorbalığının anasını sikim ayrılmadı peşimden ortaokuldan beri 25 kilo veriyosun yine obez oluyosun yok kasıyosun yok o bu yok şu cocunu sikim evlatlarınız önünüzde tecavüze ığrasın amına koydumun oğulları yaşım geldi gibi siktimin ülkesinden gidicem hepinizden kurtulucam(öyle umuyorum:dafuckfeels:) hayır orospu evlatları parada var neyi yanlış yapıyor olabilirim naziğim uzunum iyi görünüyorum daha ne yapabilirim amk :kys::kys::kys:

• +1
iyi biriyim bence

• +1
Reactions: Kayra139 and temelyeterliliktest
yine yaktık kendimizi hadi bakalım hayat daha neler yaşatacak allah ananı sikeyim senin düzgünce nefes alamıyorum kalımde delik var neye göre yarattın orospu evladı amcık görüşücez cehenneme gitsemde cennette senin arkancı orospu evlatlarından olmaktan iyidir

• +1
malboro red chain smokelamayın kusucam galiba amk

• +1
gül suyunun tadı garipmiş ama hoş öpücük gibi

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139 and temelyeterliliktest
malboro red sonunda gelmiş stokcu orospu evladından önce davranmışım 2 gündür mutlu oldum tek an bu olabilir amk:D:D:D

incel rage

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, zeggo and temelyeterliliktest
şaka şaka kel olmasan öyle demezdi brooootal

• +1
  • WTF
Reactions: Kayra139, zeggo and temelyeterliliktest