Normie olmak(Tip olarak)

Resistance.

Resistance.

Yemin ederim bir erkeğin başına gelebilecek en kötü şey mk sadece uğraşır durursun chadlere vericekleri ilginin yarısını dahi alamazsın belki de aldatılırsın ghostlanırsın siklenmezsin çünkü senin gibi dışarıda yüz bin adam olduğundan özel bir yanın yoktur kolay siktir edilirsin hele hele orta-alt direkt bir normie isen daha rezalet paranda olmaz amına koyayım ben sikeyim böyle işin anasını ben

• +1
  • So Sad
  • Hmm...
Reactions: churmaxxed, nevaevametheratall, why not me? and 11 others
Yemin ederim bir erkeğin başına gelebilecek en kötü şey mk sadece uğraşır durursun chadlere vericekleri ilginin yarısını dahi alamazsın belki de aldatılırsın ghostlanırsın siklenmezsin çünkü senin gibi dışarıda yüz bin adam olduğundan özel bir yanın yoktur kolay siktir edilirsin hele hele orta-alt direkt bir normie isen daha rezalet paranda olmaz amına koyayım ben sikeyim böyle işin anasını ben
So what go hardmaxx

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
Olay boy moruk tipi siktir et.
Boyun uzunsa özgüvenli olursun kendini ezdirtmezsin seni ciddiye alırlar

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, churmaxxed, Zodiac and 4 others
cope @recai iskender biliyo

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, recai iskender, Resistance. and 2 others
Skill issue
Ben uzun olsam her gün karı sikerdim ve bundan %100 eminim
Ekran grnts 2025 07 22 232810

bundan olunca olmuyo knk

• So Sad
  • JFL
  • +1
Reactions: churmaxxed, why not me?, Zodiac and 6 others
  • +1
  • So Sad
Reactions: reanrao, pashanimair, Dwrk and 1 other person
  • +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Duck Eats Bagel, Zodiac and 1 other person
Deforme dogduysan biz napak baba atalarin duzgun avlanmamis demeq
Eğer doğuştan bir hastalığın yoksa, deforme olmanın genetikle hiçbir alakası yok.

• Hmm...
  • +1
Reactions: nevaevametheratall, Auchelius, Serialsuicide and 2 others
Last edited:
  • +1
Reactions: pashanimair and Duck Eats Bagel
Dünyanın gerçekliği bu, bunu değiştiremezsin. Her zaman senden kötüler de , iyiler de olacaktır.

• Nerd
  • So Sad
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel and pashanimair
Bro 186 yim yaşıtlarimin çoğuna heightmog atıyorum ama hhtn lavuk cücük gibi birakiyor beni.

• +1
  • So Sad
Reactions: Duck Eats Bagel and Resistance.
Bro 186 yim yaşıtlarimin çoğuna heightmog atıyorum ama hhtn lavuk cücük gibi birakiyor beni.
Facecard is everything

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, Duck Eats Bagel and santosxa
  • +1
Reactions: churmaxxed and Duck Eats Bagel
  • Hmm...
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel and Resistance.
@travisbickle hocam öncelikle çok geç cevap verdiğim için özür dilerim, gerek forum olsun gerek başka nedenlerden dolayı biraz yoğun olduğum için göz ardı etmiş olabilirim

1759924196860
1759924233944

1759925271968

1759925294374

1759925351745
1759925371538

Kaynak: https://whydokidsgetugly-jawcare.blogspot.com/2024/06/blog-post.html

1759926302603
1759926334539

neyle alakası var ağız solunumu mu ?
Benim görüşüm şu: yeni doğan tüm bebekler anne karnından ilk çıktıklarında yüz yapılanması olarak neredeyse birbirinin aynısı. Eğer burnunun ucu düşük/kemerli, çenesi geride, göz kapakları düşük bir bebeğe rastlanılırsa ve herhangi bir doğumsal anomalisi (pierre robin, treacher collins vb. sendromlar) yoksa; bebek rahimdeyken yeterli amniyon sıvısı alamamıştır, bunun sebebi dil bağı olabilir, annenin prenatal dönemi sağlıksız geçirmesi olabilir veya bilmediğim başka nedenlerden kaynaklı da olabilir ama kesinlikle genetikle ilgili değil. Ayrıca anne karnındayken yetersiz amniyon sıvısı alan bebeklerin çoğunluğunda gelişim bozukluğu da görülüyor.
@maximum cope31 Mewing açık ara en büyük cope değil, hyoid için mükemmel bir egzersiz ama bilindiği üzere sadece anlık bir etki ediyor. Ayriyeten daha iyi burun solunumu yapabilmekte de yardımcı oluyor. Onun haricinde dediğin gibi kemik yapısını kesinlikle değiştirmez, makillanın aşağı veya yukarı hareketini de değiştiremez, bu konuda yerden göğe kadar haklısın. Bu maksillanın aşağı veya yukarı hareketi (oklüzal düzlem açısı) yalnızca anne karnındayken gerçekleştirebilir, o da yalnızca amniyontik sıvıyı yutarak olur. Ayrıca @FEE niçin böyle küfür etme gereksinimi duydun, anlamış değilim.
Kaynak:
1752507530306

@maarda @Serialsuicide @Auchelius

Last edited:
  • +1
  • Ugh..
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, BugraSA and 3 others

Users who are viewing this thread

Back