normieler uyanıyor

Tallooksmaxxer

Tallooksmaxxer

Brooke Shields enthusiast
sesi biraz derin olsa foidler 7/24 paylaşırdı elemanı adam konuşurken azdım falan diye

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 70692, maximum cope31, auitistsurvior and 3 others
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Tallooksmaxxer
Millet dalga geçedursun bu adam öyle böyle am sikmiyordur

• JFL
  • Hmm...
Reactions: auitistsurvior and Tallooksmaxxer
  • +1
Reactions: Deleted member 70692, Black_Pill_Enjoyer1, maximum cope31 and 3 others
sesi biraz derin olsa foidler 7/24 paylaşırdı elemanı adam konuşurken azdım falan diye

ilişki yapmak zorlaştıkca daha fazla normie uyanıcak zaten ne kadar surer bilmem ama

• +1
Reactions: Deleted member 70692, Black_Pill_Enjoyer1 and Tallooksmaxxer
  • JFL
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, Deleted member 100346 and auitistsurvior

bu arada boyle mal mal kim konusursa konussun linclerler amk

• JFL
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, Tallooksmaxxer and maximum cope31
  • +1
Reactions: auitistsurvior and Tallooksmaxxer
Kenan denilen piç futbolcunun SMV'si bununla başa çıkabilir.
futbolcu halosu asırı buyuk keske kucukken top pynasaydım acaba yetenegim varmıdır futbola denemeden ogrenemem

Sanmıyorum
Sanıp sanmamanızla alakası yok bu kasa elemanlar am üstünde am kırıyor kendi sosyal ortamlarında, sizde sosyal medyada max incel rage geçirirsiniz bunu görüp

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Sanıp sanmamanızla alakası yok bu kasa elemanlar am üstünde am kırıyor kendi sosyal ortamlarında, sizde sosyal medyada max incel rage geçirirsiniz bunu görüp
senin ne bok işin var forumda o zaman? burası looksmaxxing forumu.

• JFL
Reactions: Deleted member 100346
senin ne bok işin var forumda o zaman? burası looksmaxxing forumu.
Ulan gerizekalı herif, neye kudurduğunu anlat bana bakayım hele. Ben diyorum ki bu tarz marjinal ortamlarda tipe vesaire gerek yok adam rahat bir şekilde cinsel hayatını yaşıyordur yoksa kel olduğunu ve yakışıklı vs olmadığını bende görebiliyorum. Ki sevgilisi falan var hesabına baktım. Neye kudurdun yaz

• JFL
Reactions: Tallooksmaxxer
Ulan gerizekalı herif, neye kudurduğunu anlat bana bakayım hele. Ben diyorum ki bu tarz marjinal ortamlarda tipe vesaire gerek yok adam rahat bir şekilde cinsel hayatını yaşıyordur yoksa kel olduğunu ve yakışıklı vs olmadığını bende görebiliyorum. Ki sevgilisi falan var hesabına baktım. Neye kudurdun yaz
"öyle böyle am sikmiyordur" dan ne anlam çıkıyor? slaylemek. bu eleman slayleyemez.

"öyle böyle am sikmiyordur" dan ne anlam çıkıyor? slaylemek. bu eleman slayleyemez.

Benim dediğim şey “millet istediği kadar kel desin konuşmasıyla dalga geçsin lavuk kendi marjinal ortamında öyle böyle am sikmiyordur. Kaldı ki sevgilisinde var”

Sen “Ağbi sleyliyemiyo ehüğ”

Ne anlatıyorsun amk? Bu kadar kolay hasetlenme

Benim dediğim şey “millet istediği kadar kel desin konuşmasıyla dalga geçsin lavuk kendi marjinal ortamında öyle böyle am sikmiyordur. Kaldı ki sevgilisinde var”

Sen “Ağbi sleyliyemiyo ehüğ”

Ne anlatıyorsun amk? Bu kadar kolay hasetlenme
Knk cikar agzindan yarragi ok