M
messi21
Iron
Dostlar soru başlıkta düşüncelerinizi bekliyorum.
Saçlarım kısa
Şimdiden teşekkürler..
Saçlarım kısa
Şimdiden teşekkürler..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ben hergun dus alıyorum ama bikac gunde bi sampuan kullanıyorum hergun sakın kullanma haftada bikac kere iyidirDostlar soru başlıkta düşüncelerinizi bekliyorum.
Saçlarım kısa
Şimdiden teşekkürler..
Mesela kaç günde bir hocam yada yağlandıkça miben hergun dus alıyorum ama bikac gunde bi sampuan kullanıyorum hergun sakın kullanma haftada bikac kere iyidir
Hocam sorum zaten kullanmamak?Kullanabilirsin kankam sinan engin gibide olursun
DeğilDostlar soru başlıkta düşüncelerinizi bekliyorum.
Saçlarım kısa
Şimdiden teşekkürler..
cok kirli hissediyosan kullanMesela kaç günde bir hocam yada yağlandıkça mi
yağ saçı uzatır aqsaçın kısa ise mantıklı değil
aktarlardan doğal içerikli şampuan alabilirsinDostlar soru başlıkta düşüncelerinizi bekliyorum.
Saçlarım kısa
Şimdiden teşekkürler..
Başla saçın düzse çok etkili olur daha dalgalı gözükür ama her gün yıkaman lazım ben her gün yıkamayınca saçımı pislik gibi hissediyorum no shampoodaDostlar soru başlıkta düşüncelerinizi bekliyorum.
Saçlarım kısa
Şimdiden teşekkürler..
Kepek olurmu pekiBaşla saçın düzse çok etkili olur daha dalgalı gözükür ama her gün yıkaman lazım ben her gün yıkamayınca saçımı pislik gibi hissediyorum no shampooda
Bende şampuan kullandığımdan daha az oluyodu sadece saç çizgimin tam ortasının 1-2 parmak gerisinde çıkıyordu onlarıda kaşıyarak ya da tarakla yok ediyodum ama saçlarımı karıştırdığımda kar yağar gibi gelmiyodu eskisi gibide şuan bozdum saçıma yürüyüş yaparken kuş sıçtı amk geçen mecbur bozmak zorunda kaldımKepek olurmu peki
Bu çağda bu yaşta değil doğda doğup hiç şampuan sürmemiş olsaydın saçına olurdu ama artık olmaz ha kafamı külle yıkarım diyorsan o başkaDostlar soru başlıkta düşüncelerinizi bekliyorum.
Saçlarım kısa
Şimdiden teşekkürler..
Ne sürede bir kullanmam iyi olurDeğil
Sağolun hocamBaşla saçın düzse çok etkili olur daha dalgalı gözükür ama her gün yıkaman lazım ben her gün yıkamayınca saçımı pislik gibi hissediyorum no shampooda
Haftada 2-3 worth ama sacin uzun değil zaten 3 daha okey olur benceNe sürede bir kullanmam iyi olur
Soğuk su kullanma hiç cope ben sıcak suyla yıkıyorumda ılık kullanabilirsinSağolun hocam
Birde ılık sumu daha iyi full soğuk su mu?
Harbi mi la aylardır soğuktan ölüyorum sıcak suya hasret kaldım.Soğuk su kullanma hiç cope ben sıcak suyla yıkıyorumda ılık kullanabilirsin
Hocam bulamadım link atma şansınız varmıdırbenim threade bakkkkk bunla alakali