nt guide hakkında istedikleriniz

swaggy

swaggy

faded than a ho'
içerik olarak istedikleriniz var mı
megathread olucak
ve bu threadı attığım zaman hesabı deleteliycem nt olucam

• +1
  • So Sad
Reactions: Misogynist_Maxxer, yadih, nevaevametheratall and 1 other person
içerik olarak istedikleriniz var mı
megathread olucak
ve bu threadı attığım zaman hesabı deleteliycem nt olucam
nt olucam:feelsgood::feelsgood::feelsgood:

• JFL
Reactions: Misogynist_Maxxer, shepshepx, Serialsuicide and 1 other person
la hadi ona göre yazcam

la hadi ona göre yazcam
sohbet nasıl başlatılır nasıl devam ettirilir kadın erkek farketmez ikisinide yap zaten ntmaxx bu

• +1
Reactions: deathisseks and swaggy
Sen zaten nt değilmisin amcık
Sıfırdan ortam kurma

• +1
Reactions: Serialsuicide and swaggy
hesap silmek çözüm değil önemli olan tadında bırakıp merak ettiğin kendi eksiklerini bulup araştırıp çıkmak bence . Nt de bence kızlarla felan sosyallesmek , normalde yapmayı gereksiz saçma bulduğunuz şeyleri yapıyormuş gibi gözükmek. Kız arkadaşlar da edinmek onlarla sohbet etmek selam vermek çevreyi genişletmek vs saçma gelse bile.Ama hardmax aşırı derecede ihtiyaçsa reccesion çok fazlaysa sadece para biriktirip çözmeye bakın no nt Max for your face felan denebilir yani .Günlük işlerinizi etkiliyorsa ve kafayı takmıssanız bi çözüm olabilir hesabı silmek ama bence hem dışarıya karşı sosyal olup hem de orgda takılıp yükselmek mümkün arayı bulun bu kadar basit.

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, swaggy and Serialsuicide
Merakla bekliyorum bu arada threadı

• +1
Reactions: swaggy
nasıl gülecen biri olunur hani şu kendi şakalarına bile gülüp ortamı aydınlatan piçler varya çok kıskanıyom amk

Last edited:
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and swaggy
hesabı silme suan kitap okuyom ediyom arastırma yapıyom uzun surcek ama beyin maxxing megathreadi gelcek sırf bunun icin norobilim 101 ogreniyom knk

daha gitme karpuız kescektin nereye yaw

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, yadih, skincelll and 1 other person
hesabı silme suan kitap okuyom ediyom arastırma yapıyom uzun surcek ama beyin maxxing megathreadi gelcek sırf bunun icin norobilim 101 ogreniyom knk

hgh başliyim, braces takiyim deletei koycam
aşşa yukarı 2 3 aya quitim

• +1
Reactions: auitistsurvior

orga haftada bir iki defa ac 10 dakka lurkla yeter zaten oda ntligini etkiliyorsa skill issue tbh

• +1
Reactions: Ashoimex, skincelll and swaggy
hgh başliyim, braces takiyim deletei koycam
aşşa yukarı 2 3 aya quitim
tamam benimde thread 1.5 aya gelcek zaten gorurusn ozmn

• +1
orga haftada bir iki defa ac 10 dakka lurkla yeter zaten oda ntligini etkiliyorsa skill issue tbh
bilgi birikimim var zaten şuan orga sadece suba bakmak için giriyom
direkt bpyle ilişiğimi kesesim var ondan silcem

• +1
bilgi birikimim var zaten şuan orga sadece suba bakmak için giriyom
direkt bpyle ilişiğimi kesesim var ondan silcem
millet bp ile iliskisini kesiyor ben nietche ve diger ancient filozofların kitabını siparis verdim ilk gfenetik detrerminizm ordan cıkıyor diye

ND supremacy toplum bizim gibi otistiklere muhtacki insanlık ileri dogru tasınsın nt olupta filozof olan iinsan sayısı yok gibi

• +1
Reactions: maarda and swaggy
millet bp ile iliskisini kesiyor ben nietche ve diger ancient filozofların kitabını siparis verdim ilk gfenetik detrerminizm ordan cıkıyor diye

ND supremacy toplum bizim gibi otistiklere muhtacki insanlık ileri dogru tasınsın nt olupta filozof olan iinsan sayısı yok gibi
kitap ne öneriyon

• +1
kitap ne öneriyon
iyinin ve kotunun otesinde nietche

beyazx geceler doesteveski

suc ve ceza

en basit baslangıcta bunları oku

beyaz gecelerin ana karakteri STONE COLD TRUECEL oyuzden relatable

• +1
kız arkadaş nasıl edinebilirim
sikismeye nasıl ikna edebilirim
plajda amini nasıl yalayabilirim
bunları bekliyorum

• +1
Reactions: swaggy and Serialsuicide
iyinin ve kotunun otesinde nietche

beyazx geceler doesteveski

suc ve ceza

en basit baslangıcta bunları oku

beyaz gecelerin ana karakteri STONE COLD TRUECEL oyuzden relatable
beyaz geceler ana karakteri tam trucel amk aynı ben portalın videosundan görmüştüm

• +1
  • JFL
Reactions: auitistsurvior and swaggy
  • +1
  • JFL
Reactions: maarda, Serialsuicide and swaggy
bende rapeleyip öldürürdm amk
sonunda benim gibi rape sevdalıları doguyor bu subdorumdfa

guzel guzel guzel

madem foşidler hipergamiyi dogal seclim oldugunu iddia ediyor bizde onları rapeleyelim sonucta oda dogal

• JFL
Reactions: Serialsuicide
nasıl gülecen biri olunur hani şu kendi şakalarına bile gülüp ortamı aydınlatan piçler varya çok kıskanıyom amk
@swaggy atınca etiketle

• +1
sonunda benim gibi rape sevdalıları doguyor bu subdorumdfa

guzel guzel guzel

madem foşidler hipergamiyi dogal seclim oldugunu iddia ediyor bizde onları rapeleyelim sonucta oda dogal
hipergami hangi toplumda tarih boyunca gelişirse o toplum stagnation yaşıyo doğal bişi değil ilerleme için monogami gerekiyo

• +1
Reactions: Serialsuicide, swaggy and auitistsurvior
Genetik ok. Gelipte başımıza sosyal mühendis akedemi yasin olmayın MAMİŞ MAMİŞ

• Hmm...
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, swaggy, auitistsurvior and 1 other person
Genetik ok. Gelipte başımıza sosyal mühendis akedemi yasin olmayın MAMİŞ MAMİŞ
alkolden başka ntmax yok diyosun öyle mi yani

• +1
Reactions: deathisseks and swaggy
hipergami hangi toplumda tarih boyunca gelişirse o toplum stagnation yaşıyo doğal bişi değil ilerleme için monogami gerekiyo
kadınlar dogal olarak ghipergamik ama erkeklerin onları zorlaması lazım aterkil sisteme

• +1
alkolden başka ntmax yok diyosun öyle mi yani
Alkol, genellikle aşırı utangaç kişiler için faydalı oluyor mesela daha rahat olmak, istediğini söylemek için vs. aksi taktirde fazla içersen daha çok saçma sapan konuşmana ve hareketlere neden oluyor. He içip böyle olmayanlar var onlara saygım sonsuz her insan farklı sonuçta. Benim alkol deneyimime göre içtikten sonra sadece söyleyemediklerini dışarı vurmana yardımcı oluyor, ekstra beyinde turbo açıp sosyal beceriye sahip olmuyorsun.

• +1
Reactions: swaggy and Serialsuicide
Alkol, genellikle aşırı utangaç kişiler için faydalı oluyor mesela daha rahat olmak, istediğini söylemek için vs. aksi taktirde fazla içersen daha çok saçma sapan konuşmana ve hareketlere neden oluyor. He içip böyle olmayanlar var onlara saygım sonsuz her insan farklı sonuçta. Benim alkol deneyimime göre içtikten sonra sadece söyleyemediklerini dışarı vurmana yardımcı oluyor, ekstra beyinde turbo açıp sosyal beceriye sahip olmuyorsun.
bu bera45 nt olmak genetik diyo o yüzden bi postundada alkol alın demişti

• +1