nt is law

atess

atess

6'3
olm tip kotu degil ort veya ort ustu,boy zaten frame kotu degil amk ama arkadaslarım dısında kimseyle konusmuyorum kızlarla 1 kelime sohbetim yok baska arkadaslarim oyle degil gymcel 5'9 bi tane var amk gayet kolay yapıyor beni en cok nerfleyen sey nt olmamak

• +1
Reactions: Kayra139 and pashanimair
yok sen tipin iyi falan sanıyosundur

• JFL
  • +1
Reactions: Yagiz8928, why not me?, yadih and 3 others
  • +1
  • JFL
Reactions: maarda, Kayra139, yadih and 5 others
herkes senin sıkıntılarını cekmiyor bilader denk sanma herkesi kendine
Lan bu forumdaki en nd insanım 1.5 sene lise okudum hayatımda hiçbi kızla diyalog başlatmadım ona rağmen 3-4 tane sevgili teklifi aldım mk. Çirkinsin işte kabul et frameinde bok gibi muhtemelen

• JFL
  • +1
Reactions: codeine1119, drakenryuguji, churmaxxed and 5 others
5'9 kısa mı amk mis gibi boy ayrıca cm yaz onu dolabındakı vatan salcayı gecırırım kafana

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: codeine1119, Trenmaxx1, temelyeterliliktest and 4 others
Lan bu forumdaki en nd insanım 1.5 sene lise okudum hayatımda hiçbi kızla diyalog başlatmadım ona rağmen 3-4 tane sevgili teklifi aldım mk. Çirkinsin işte kabul et frameinde bok gibi muhtemelen
Yav datho çok değişik bir çarsın sende amk hep bu virgin olarak öleceğim kız amı sikemeyeceğim diyorsun 3-4 defa sevgili olma teklifi alıpta hepsini red mi ettin amk.

• +1
  • JFL
Reactions: drakenryuguji, churmaxxed, Serialsuicide and 8 others
Yav datho çok değişik bir çarsın sende amk hep bu virgin olarak öleceğim kız amı sikemeyeceğim diyorsun 3-4 defa sevgili olma teklifi alıpta hepsini red mi ettin amk.
İlaçlarını almıyor bazı zamanlar çok takilma sen ona bırak kendi haline

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Yagiz8928, pashanimair and 4 others
beyinsiz aq tipinden bahsediyorum yine aynı seyi diyor herkes senin gibi cirkin degil orospuun sıctıgı anan baban 170 diye baskasından sinirini cikarmaya calısma

• JFL
Reactions: Yagiz8928
isaya yapacaklarini yaptiktan sonra istedigin seye ulasabilirsin gibi hissediyorum

• +1
Reactions: atess
beyinsiz aq tipinden bahsediyorum yine aynı seyi diyor herkes senin gibi cirkin degil orospuun sıctıgı anan baban 170 diye baskasından sinirini cikarmaya calısma
ya sen ne anlatıyon amk sabahın köründe okula gitmeden org girmiş bi de çıldırırsın

• +1
Reactions: atess
olm tip kotu degil ort veya ort ustu,boy zaten frame kotu degil amk ama arkadaslarım dısında kimseyle konusmuyorum kızlarla 1 kelime sohbetim yok baska arkadaslarim oyle degil gymcel 5'9 bi tane var amk gayet kolay yapıyor beni en cok nerfleyen sey nt olmamak
1760959416774

• +1
Reactions: Yagiz8928