nt masklemek cok zor

growthplatessss111

growthplatessss111

Gold
olm basindan beri nd olup disarda nt davranamayan biri birden nt taklidi ile davranmaya baslarsa cok garip olmaz mi bunu nasil cozuyonuz ozellikle onceden tanindiginiz yerlerde okul falan onceden otistik evde 7/24 forumlarda rotlayan bir seyler yapan duz yolda yuruyemeyen cocuk sonra birden kizlarla konusmaya calisiyor olm bu mumkun degil lan bir suru sorun cikar yavas yavas mi oluyor bu nasil oluyor

• Hmm...
Reactions: Zodiac
olm basindan beri nd olup disarda nt davranamayan biri birden nt taklidi ile davranmaya baslarsa cok garip olmaz mi bunu nasil cozuyonuz ozellikle onceden tanindiginiz yerlerde okul falan onceden otistik evde 7/24 forumlarda rotlayan bir seyler yapan duz yolda yuruyemeyen cocuk sonra birden kizlarla konusmaya calisiyor olm bu mumkun degil lan bir suru sorun cikar yavas yavas mi oluyor bu nasil oluyor
Gayet de mümkün bu arkadaş ortamıyla alakalı bir şey gerçek hayatta herhangi biriyle bp konuştuğumu hatırlamıyorum ya da nd herhangi bir konu. Ya bende sorun var ya da nt rolünü çok iyi yapıyorum bilmiyorum ama sevdiklerimle veya irldeki arkadaşlarımla vakit geçirince nd konular aklıma gelmiyor olabilir dopaminden dolayı çünkü sosyallik çok önemli

Gayet de mümkün bu arkadaş ortamıyla alakalı bir şey gerçek hayatta herhangi biriyle bp konuştuğumu hatırlamıyorum ya da nd herhangi bir konu. Ya bende sorun var ya da nt rolünü çok iyi yapıyorum bilmiyorum ama sevdiklerimle veya irldeki arkadaşlarımla vakit geçirince nd konular aklıma gelmiyor olabilir dopaminden dolayı çünkü sosyallik çok önemli
nd = blackpilled mi amk.
dogustan nd'yim ben biriyle bir konu konusmama gerek yok hareketlerimden belli oluyor ister istemez normal olmadigim

• +1
Reactions: Zodiac
nd = blackpilled mi amk.
dogustan nd'yim ben biriyle bir konu konusmama gerek yok hareketlerimden belli oluyor ister istemez normal olmadigim
Bpyi örnek olarak verdim zaten “nd konular” olarak bahsettim nd olup bi anda nt olunca okul hayatı vs kimse siklemez emin ol

• +1
Reactions: growthplatessss111
sosyal olma yeteneginide geliştirmen lazım nasıl looksunu geliştirmen gerektigi gibi, bi adres sor kıza ceya kadınlara bi ürün sor nasıl durucağını kadınsınız siz anlarsınız de sosyal zekanı geliştir. yani demek istedigim hemen kadınlarla kızlarla konuşmaya çalışma

• +1
Reactions: Zodiac and growthplatessss111
sosyal olma yeteneginide geliştirmen lazım nasıl looksunu geliştirmen gerektigi gibi, bi adres sor kıza ceya kadın bi ürün sor nasıl durucağını kadınsınız siz anlarsınız de sosyal zekanı geliştir
kadın bi ürün ne

• +1
Reactions: Serialsuicide