nw2 level up, next goal is nw3

MogEater

MogEater

sub0 to true adam - Delete Turkish Subforum.
fin giricem ama gynodan cok korkuyorum, hangi testleri filan yaptirmam lazim? ayrica 0.5 baslicam 0.1 yetmezse dutastire 0.5 giricem sanirim.

ayrica hair transplant sorunu kesin cozuyor mu? ekilen sac bir daha dokulmuyor sanirim? asimetrik ve genis bir sac cizgim var. 2k graft ile easy mogger hairline yapabilirim. idk.

• +1
Reactions: Auchelius, maarda, Furkan Sarıkaya and 2 others
@maarda @heatmiser @StuntmanMike @szolliontaraelis taglarin yas ortalamasi 28 filan amk

• +1
Reactions: Auchelius, maarda and Furkan Sarıkaya
Ekilen saç bazen tutmuyor galiba babamın arkadaşı ektirdi yine döküldü dost kayaoğlu falanda yaptırmıştı çok vahim hala

• JFL
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide, Dathomirian Zabrak and 1 other person
Ekilen saç bazen tutmuyor galiba babamın arkadaşı ektirdi yine döküldü dost kayaoğlu falanda yaptırmıştı çok vahim hala
dost damı ektirdi la

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and reanrao
wow, tam tersi diye biliyordum, ekilen sac dokulmuyordu ?

• Hmm...
  • +1
Reactions: Auchelius, Furkan Sarıkaya, reanrao and 1 other person
  • So Sad
  • +1
Reactions: Auchelius, reanrao and MogEater
onunki 31den dolayı dökülmüş ilk 10 gün kan dolaşımını hızlandıran şeylerden uzak durulması gerekiyomuş

• +1
Reactions: Auchelius, Furkan Sarıkaya and reanrao
onunki 31den dolayı dökülmüş ilk 10 gün kan dolaşımını hızlandıran şeylerden uzak durulması gerekiyomuş
DÖKDLEPELDPRLQPRÖR CIDDI MISIN AMK
wow, tam tersi diye biliyordum, ekilen sac dokulmuyordu ?
Adam yine baya kelleşti tekrar ektircem diyor ama o neredeyse keldi öyle düşün

• +1
Reactions: Auchelius, Furkan Sarıkaya and swaggy
beta blocker alirim

• +1
Reactions: Auchelius, Furkan Sarıkaya and swaggy

valla adam dayanamamış 10 gün amk DĞ0SAUJDPISAHDSAIKOASDH

• JFL
Reactions: Misogynist_Maxxer, Auchelius, maarda and 2 others

ilac kullanmadigini varsayiyorum

• +1
  • Hmm...
Reactions: Misogynist_Maxxer, Auchelius, Furkan Sarıkaya and 1 other person
Evet 4 5 yıl olcak
Öyle boktan bi genetik ki adama hardmax bile yaramadı ona rağmen sevgili buldu ama 30 yaşında

• So Sad
Reactions: Misogynist_Maxxer, Auchelius and Furkan Sarıkaya

valla adam dayanamamış 10 gün amk DĞ0SAUJDPISAHDSAIKOASDH

rhino - ilasik - 40kg verme - dutastride 0.5mg
sub5 to mtn

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Auchelius and Furkan Sarıkaya
Öyle boktan bi genetik ki adama hardmax bile yaramadı ona rağmen sevgili buldu ama 30 yaşında
hardmaxx adamı terk etti amk botch lanmadı ameliyatı botch ladı

• +1
Reactions: Auchelius, Furkan Sarıkaya and Dathomirian Zabrak
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya
dht blocker kullanmadi degil mi? ayrica supplementte kullanmadi yuksek ihtimal.
Bilmiyoruz ama bi hentai açıp sik kalksana dostum demiş ve patlatmış

• JFL
Reactions: Misogynist_Maxxer, Serialsuicide, Kakeru and 3 others
LL OLMADIKÇA HİÇBİR ZAMAN ASCENDLEYEMEYECEKSİN

• Woah
fin giricem ama gynodan cok korkuyorum, hangi testleri filan yaptirmam lazim? ayrica 0.5 baslicam 0.1 yetmezse dutastire 0.5 giricem sanirim.
Finden pek birşey olacağını sanmıyorum dut kadar ağır değil
Low dose aromasin al yeter bence illa test yaptırmak istiyorsan e2 ve prolaktin testi yeter
ayrica hair transplant sorunu kesin cozuyor mu? ekilen sac bir daha dokulmuyor sanirim?
Bazen duruma bağlı ekim sonrası da fin kullanmak zorunda kalabiliyorsun ama tabi daha iyi bir çözüm

• +1
Low dose aromasin al yeter bence illa test yaptırmak istiyorsan e2 ve prolaktin testi yeter

Bazen duruma bağlı ekim sonrası da fin kullanmak zorunda kalabiliyorsun ama tabi daha iyi bir çözüm
bu amk taşsaklarini infaz etmeden saclari korumanin yolu yokmu amk:feelswah:

bu amk taşsaklarini infaz etmeden saclari korumanin yolu yokmu amk:feelswah:
17 yıldır tasiyom ikinci kalbim gibi çok sıkı bag var aramızda kaybedersem çok üzülürüm amk:(

e2 max kac olmali? 20-40 iyi aralik? gynoya sebep olan sey tek e2 yukselmesi mi?

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and Furkan Sarıkaya
e2 max kac olmali? 20-40 iyi aralik? gynoya sebep olan sey tek e2 yukselmesi mi?
testo düsüklüğü , karaciğer problemleri,tiroid problemleri(bunlar dolaylı testoyu etkiliyor) sebep olabilir yani mantığı basit aslında östrojen/testo dengesini bozmaman lazım e2 optimal aralıkta 20-40 evet 15ten düsük olursa ereksiyon problemleri yapabilir 50 den fazla olursada jino ,ereksiyon, mental healt problemleri gösterebilir

• +1
testo düsüklüğü , karaciğer problemleri,tiroid problemleri(bunlar dolaylı testoyu etkiliyor) sebep olabilir yani mantığı basit aslında östrojen/testo dengesini bozmaman lazım e2 optimal aralıkta 20-40 evet 15ten düsük olursa ereksiyon problemleri yapabilir 50 den fazla olursada jino ,ereksiyon, mental healt problemleri gösterebilir
aga bendede unilateral gyno çıktı beslenmem temiz gyme gidiyom neden olabilir. Bide gittim kan verdim herşeye bakılsın istedim oc doktor 15 değer istemiş nasıl herşeye bakabilirim. bf 13 falan

Users who are viewing this thread

Back