obez femboy indirme

growthplatessss111

growthplatessss111

Gold
boş bir thread aç8yorym ama bi tane obez var ikide bir sik sik hareketler yapıyor neckbeardli dc mod fenosu elleri falan minnacık femboy build boyumuz aynı benden 1-2 cm kısa ama obez işte ben de kavga etmeyi bilmiyom nasıl indiririm bunu bi ara fiziksel olarak daha üstünüm obez olması hariç

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, senualF and nsk4ll
boş bir thread aç8yorym ama bi tane obez var ikide bir sik sik hareketler yapıyor neckbeardli dc mod fenosu elleri falan minnacık femboy build boyumuz aynı benden 1-2 cm kısa ama obez işte ben de kavga etmeyi bilmiyom nasıl indiririm bunu bi ara fiziksel olarak daha üstünüm obez olması hariç
Silah çek

• JFL
Reactions: Duck Eats Bagel
Silah çek
cidden cevap gerek çocuk çok kafa ütülüyo kendisine 1-2 laf edince kuduruyor götü kalkık şımarık biri kısaca

• JFL
cidden cevap gerek çocuk çok kafa ütülüyo kendisine 1-2 laf edince kuduruyor götü kalkık şımarık biri kısaca

Kanka kavga etmeyi bilmiyosan indiremezsin amk sopa falan al yanına

• JFL
  • +1
Reactions: elemancomeback31 and Duck Eats Bagel
1

• JFL
Reactions: szenn, Duck Eats Bagel and anathema
Kanka kavga etmeyi bilmiyosan indiremezsin amk sopa falan al yanına
kendisi de bilmiyodur amk az bir şey yapabilsem yeterli onun için

• JFL
  • JFL
Reactions: Auchelius and Duck Eats Bagel
@Atsizz xD

• JFL
Reactions: Atsizz
kankam ilk önce kesinlikle stres yapma ve çok taktiksel düsünme planı yap pat bam gecir çevik ol yüzüne hedef al fena sersemliyo zaten ilk 2 vuruşu tutturursan yüzüne siksen kalkamaz o devamını getirirsin eğer gerçekten dövmek istiyorsan böyle itişme kakışma karılar gibi habersiz direk geçir amınogluna yakalarsın zaten femboy build birisindende dayak yiyemezsin aq (yatırım tavsiyesi değildir)

• Love it
Reactions: growthplatessss111
son çare taşşağada tekme geçirmeyi unutma

Knk beni tarif etmişsin yapma lütfen olur mu

• JFL
Reactions: growthplatessss111, Auchelius and Serialsuicide
Yumruk atmayida biz ogretiyoz aq

• JFL
Reactions: why not me?, Duck Eats Bagel and growthplatessss111

Users who are viewing this thread

Back