obez oldum

auitistsurvior

auitistsurvior

Jacketcel
stimleri bırakanı siksinler gunluk 27 mg concerta MİNUMUM(yakınbda ritalıne geccem o daha iyi) gunde maks 1 ogun(bugun bir bucuk yedim ve kuscam sanırım simdi cok garibim) 2 ay hergun concerta alcam insallah omad ile kilo veririz asırı yaglıyım bazlama oldum mantı gibi şiştim asırı kiloluyum terazıye bakıcamda cıkmaya korkuyom orda yazcak rakamdan

• +1
Reactions: Peter Steele
concerta almadıgım gunlerde domuz gibi yiyorum bırakmıycam artık

• +1
concerta almadıgım gunlerde domuz gibi yiyorum bırakmıycam artık
zaten withdrawl effects var 1 haftadan fazladır almıyom diye dun sfs var falan dedim delirdim @Peter Steele şahit

• +1
Kari misin ne omadi
Gunde 25 bin adım
Nikotin sakizi al Her aciktiginda 1 tane at agzina
Spora yazil

Gunde 2 ogun falan yesen yeter sabahi kahveyle kapa okulun var ztn 4 e kadar bisi yeme 5 gibi ilk ogununu ye bide 9 gibi ye Yat 10 da kalk 6da 1.ogun 1100 kalori yap (Karb az al Shake yap spor icin ) 2.ogun 800-900 kalori hafif bisi ye tavuk salatasi falan ye

Bol bol kahve ic french press varsa evde Al Jacobs filtre kahve onu yap 3.5 yemek kasigi at su dok ustune kaynar su kettleda kaynatip sonra 11 dakika demle bardaga buz at ustunu kahveyle kapa o seni hem ayiktirir hem tok tutar

Bu kdr yani kilo vermek almak kadar kolay bisi yok herkes abartiyo bahane sadece

stimleri bırakanı siksinler gunluk 27 mg concerta MİNUMUM(yakınbda ritalıne geccem o daha iyi) gunde maks 1 ogun(bugun bir bucuk yedim ve kuscam sanırım simdi cok garibim) 2 ay hergun concerta alcam insallah omad ile kilo veririz asırı yaglıyım bazlama oldum mantı gibi şiştim asırı kiloluyum terazıye bakıcamda cıkmaya korkuyom orda yazcak rakamdan
Ben bu foruma 190 LiteChad olmak için katıldım plasebonla ilgi açlığını başka yerde yaz sikmeyeyim belanı

Ben bu foruma 190 LiteChad olmak için katıldım plasebonla ilgi açlığını başka yerde yaz sikmeyeyim belanı
Dusunsene .org ile ascendleyecegini dusunuyorsun amk🤣🤣🤣

tamam kral
Anladığım kadarıyla kinaye yapıyorsun. Ben bu işi uzmanlarından öğrendim forumdaki birkaç kişinin bilimsel olarak hiçbir değeri olmayan gözlemleri ile steroid vuracak ameliyat olacak değilim. Andrew Huberman bir araştır

• +1
Reactions: oguzk
Anladığım kadarıyla kinaye yapıyorsun. Ben bu işi uzmanlarından öğrendim forumdaki birkaç kişinin bilimsel olarak hiçbir değeri olmayan gözlemleri ile steroid vuracak ameliyat olacak değilim. Andrew Huberman bir araştır
Ya larp yada ağır salak

• +1
Reactions: auitistsurvior and elemanzelvadre
26 yaşına kadar büyüdüğünü hangi kaynakta gördüb amk

• +1
Reactions: auitistsurvior and Ashoimex
26 yaşına kadar büyüdüğünü hangi kaynakta gördüb amk
Adını hatırlamıyorum bu konu hakkında bir uzman anlatıyordu (haliyle kaynakları da okumuştur)

• +1
Reactions: auitistsurvior and elemanzelvadre
looks 18 yasindayken vurdu ama sen bilirsin
İstisnalar kaideyi bozmaz. Looxun steroid vurmasaydı nasıl görüneceğini biliyor muyuz? Cope yapıyorsun

Kari misin ne omadi
Gunde 25 bin adım
Nikotin sakizi al Her aciktiginda 1 tane at agzina
Spora yazil

Gunde 2 ogun falan yesen yeter sabahi kahveyle kapa okulun var ztn 4 e kadar bisi yeme 5 gibi ilk ogununu ye bide 9 gibi ye Yat 10 da kalk 6da 1.ogun 1100 kalori yap (Karb az al Shake yap spor icin ) 2.ogun 800-900 kalori hafif bisi ye tavuk salatasi falan ye

Bol bol kahve ic french press varsa evde Al Jacobs filtre kahve onu yap 3.5 yemek kasigi at su dok ustune kaynar su kettleda kaynatip sonra 11 dakika demle bardaga buz at ustunu kahveyle kapa o seni hem ayiktirir hem tok tutar

Bu kdr yani kilo vermek almak kadar kolay bisi yok herkes abartiyo bahane sadece
25k adim 5 saat yapiyo aq adam olan yuruyemez o kadar

• +1
Reactions: auitistsurvior
Yüz gelişimi 26 yaşına kadar devam ediyor 26'dan önce steroid vuran maldır
Steroid zaten kanindaki buyume sinyallerini arttiran sey amk

• +1
Reactions: auitistsurvior and Ashoimex
plasebo? 190 litechad? allanı muhammedini siktiiiminb evladı insallah larp yapıyosundur bilader yuz 26 yasına kadar gelisiyo falan yazmıssın buna inaniyosan guzel bir kopru var elimde almak istermisin

• +1
Reactions: gargomel
25k adim 5 saat yapiyo aq adam olan yuruyemez o kadar
ben halletim diyeti gunde tek bir ogun yiyom sabah uyanıytom aksam 6 ya kadar bir lokma bile almiyorum 2-3 defa disimi fırcalıyorum yine mideden koku geliyo yapcak bisi yok kilom duser uzun vadede

ben halletim diyeti gunde tek bir ogun yiyom sabah uyanıytom aksam 6 ya kadar bir lokma bile almiyorum 2-3 defa disimi fırcalıyorum yine mideden koku geliyo yapcak bisi yok kilom duser uzun vadede
Mal kilo kas yaparak gider ac kalarak degil

T4 al metabolizma kotuyse

• Hmm...
plasebo? 190 litechad? allanı muhammedini siktiiiminb evladı insallah larp yapıyosundur bilader yuz 26 yasına kadar gelisiyo falan yazmıssın buna inaniyosan guzel bir kopru var elimde almak istermisin
Allah Muhammed ne alaka olum 160 ataputuna laf attırma

• JFL
  • Ugh..
Reactions: maarda and auitistsurvior
Mal kilo kas yaparak gider ac kalarak degil

T4 al metabolizma kotuyse
spora yakın zamanda siksen gidemem bide dedigin yalan gibi geldi eleman amk kan tahlilim icin e nabıza gircem acmıyo aaaaa sikiiim

spora yakın zamanda siksen gidemem bide dedigin yalan gibi geldi eleman amk kan tahlilim icin e nabıza gircem acmıyo aaaaa sikiiim
Hergun pizza kola hamburher kumru yiyorum ama hala 82 kg zayifim cunku kas var ve t4 fazla

• +1
Hergun pizza kola hamburher kumru yiyorum ama hala 82 kg zayifim cunku kas var ve t4 fazla
sen hormon basmıyomusun bilader neyse dediklerin yalan degilde ac kalarak kilo verirsin veremezsen vicudunu sikim mlsf e nabız acılırsa suraya atcam kan tahlilini ama acılmıyor

Users who are viewing this thread

Back