BIitz
don't take my advice seriously, full time larp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
egzema oldugunu goster falan diyorlar. en kotu senaryo arkadasdan ricca etcemhidrokortizon beyaz reçete knk eczaneden vermeleri lazim olmazsa abin ablan falan alsın
kanka böcek ısırdı falan de öyle şişlik oluncada yazıyolar geneldeegzema oldugunu goster falan diyorlar. en kotu senaryo arkadasdan ricca etcem
baska eczaneye gitsene amk tüm ülkede tek eczane mi varegzema oldugunu goster falan diyorlar. en kotu senaryo arkadasdan ricca etcem
Xanax kullanmayin amk50mg xanax ascend yapar mi?
Hydrocortisone direk etken madde onun yerine hipokort işte ilaç bide erkek eczacılar daha rahat veriyor bi selam çak hal hatır sor zaten hipokort beyaz reçeteli her türlü alman lazım xanaxi verip bunu vermemesi ilginc50mg xanax ascend yapar mi?
zaten oyle yapdim dal yarrakbaska eczaneye gitsene amk salagi
zaten oyle yapdim dal yarrak
sadece citol kullan kardesim50mg xanax ascend yapar mi?
sakadan anlamiyonmu ocxanax niye ascend yapsın salak mısın sen. xanax bir benzodiazepindir eğer amacın kortizolu düşürmekse senin ben ta amına koyayım 1-2 hafta rahat hissedersin sonra abuse yapmaya başlayıp beynini sikersin özellikle gençsen.