oç domuz foide yardım yok

-BayHarbourButcher

-BayHarbourButcher

foidmaxxed
Hazır yazılı haftası, matematik yazılısındayız 10 soru 10dkda bitti tak- tak 90 aldık verdim kagıdı sonra rüyamda sarışın stacy görme umuduyla kalan 30dkyı uyuyarak geciricektimki yanımda oturan kekocankezban sakız çiğneyen full makyaj kekolara tapan obez foid sınavını yapmamı istedi yok dedim koydum kafayı sıraya uyandırıyor bide oç, amk sallagı calıssaydın yapsaydın banane oç bomboş kagıt verdi 1 soru yapmıs(oda yanlış ciddiyim sinle cosu karıstırmıs). Sınav sonunda da racon kesmeye basladı tesekkur ederim senin sayende matematikten kalıcam diyor bide utanmaz lowiq oç evladı rica ederim dedim dahada delirdi bi kaç şey daha zırvaladı boktan arapça şivesinden algılayamadım. adam edilicek tüm low iq foidler

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: maarda, Auchelius, Menas and 6 others
bi şöylesi denk gelmiyor dimi amk simülasyonu
1767038997574

• +1
Reactions: Auchelius and Kayra139
obez foide su bile verilmez

• +1
  • Love it
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, Kayra139 and 1 other person
👍

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, why not me?, meynet and 4 others
Hazır yazılı haftası, matematik yazılısındayız 10 soru 10dkda bitti tak- tak 90 aldık verdim kagıdı sonra rüyamda sarışın stacy görme umuduyla kalan 30dkyı uyuyarak geciricektimki yanımda oturan kekocankezban sakız çiğneyen full makyaj kekolara tapan obez foid sınavını yapmamı istedi yok dedim koydum kafayı sıraya uyandırıyor bide oç, amk sallagı calıssaydın yapsaydın banane oç bomboş kagıt verdi 1 soru yapmıs(oda yanlış ciddiyim sinle cosu karıstırmıs). Sınav sonunda da racon kesmeye basladı tesekkur ederim senin sayende matematikten kalıcam diyor bide utanmaz lowiq oç evladı rica ederim dedim dahada delirdi bi kaç şey daha zırvaladı boktan arapça şivesinden algılayamadım. adam edilicek tüm low iq foidler
Tekme atsaymışsın keşke hak etmiş

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, temelyeterliliktest, h1rumirinx and 3 others
Cok guzel peki arayis ne burda

• +1
Reactions: Serialsuicide and -BayHarbourButcher
  • +1
Reactions: Serialsuicide and Deleted member 159072
  • +1
Reactions: Serialsuicide and Deleted member 159072

Users who are viewing this thread