Ratonnn
Just a guy
sa beyler hakkımda ölümle alakalı dedikodular gördüm olayla ilgili sorularınız varsa hepsini cevaplarım seviliyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
orgta seni taniyan cok yoktur lasa beyler hakkımda ölümle alakalı dedikodular gördüm olayla ilgili sorularınız varsa hepsini cevaplarım seviliyosunuz
Niye öldüğünü sandılarki herkesi falan ghostladın mı?sa beyler hakkımda ölümle alakalı dedikodular gördüm olayla ilgili sorularınız varsa hepsini cevaplarım seviliyosunuz
Efmkerem?
çok uzun hikaye bir ara mental sorunlarım vardı herkes biliyodu zaten sonra bi gün tüm hesapları sildim sosyal medyayı 1 haftalığına bıraktım aile iş hayatı stres derken biraz ara verdim sonra tiktokta rip raton editleri gördüm millet öldüğümü sanmış ölümümü fakelemişler ama şu an çok iyiyim işim var arkadaşlar falan derken iyileştim hiç olmadığım kadar iyiyimNiye öldüğünü sandılarki herkesi falan ghostladın mı?
orga girdim bakalım hayırlısı
hayata sahip olmak yasak yaçok uzun hikaye bir ara mental sorunlarım vardı herkes biliyodu zaten sonra bi gün tüm hesapları sildim sosyal medyayı 1 haftalığına bıraktım aile iş hayatı stres derken biraz ara verdim sonra tiktokta rip raton editleri gördüm millet öldüğümü sanmış ölümümü fakelemişler ama şu an çok iyiyim işim var arkadaşlar falan derken iyileştim hiç olmadığım kadar iyiyim
aramızda kalsınhayata sahip olmak yasak ya
Girme mentalin bi daha sikilcekçok uzun hikaye bir ara mental sorunlarım vardı herkes biliyodu zaten sonra bi gün tüm hesapları sildim sosyal medyayı 1 haftalığına bıraktım aile iş hayatı stres derken biraz ara verdim sonra tiktokta rip raton editleri gördüm millet öldüğümü sanmış ölümümü fakelemişler ama şu an çok iyiyim işim var arkadaşlar falan derken iyileştim hiç olmadığım kadar iyiyim
tekrardan aramiza hosgeldin genc dostumçok uzun hikaye bir ara mental sorunlarım vardı herkes biliyodu zaten sonra bi gün tüm hesapları sildim sosyal medyayı 1 haftalığına bıraktım aile iş hayatı stres derken biraz ara verdim sonra tiktokta rip raton editleri gördüm millet öldüğümü sanmış ölümümü fakelemişler ama şu an çok iyiyim işim var arkadaşlar falan derken iyileştim hiç olmadığım kadar iyiyim
hosbuldum kral seviyorum hepinizitekrardan aramiza hosgeldin genc dostum
Chalom sindirensen kimsin
Sikişmek istiuprumabi hayranınım
bılmıyoz kendını onemlı bırı sandı galıba acıklama falan yapiosen kimsin
sadece kendini ölmüş gibi göster teorisibılmıyoz kendını onemlı bırı sandı galıba acıklama falan yapio