ÖNEMLİ DUYURU!

Misogynist_Maxxer

Misogynist_Maxxer

True Roper
Subforum mentalcell kaynadığı için bir thread açma kararı verdim ve araştırmaya başladım hazırlıklı olun.

Bu rehber içinizdeki filozofu ortaya çıkarabilir çünkü çok derine ineceğim.

No AI btw

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: Resistance., why not me?, Dathomirian Zabrak and 1 other person
Kesin zaman vermiyorum

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: Resistance. and atess
İlk defa böyle bir şey yapacağım için en üst kalite olmayacak, o yüzden gelip jfl atmayın sikerim belanızı

• JFL
  • +1
Reactions: Resistance., atess and Serialsuicide
Subforumdakilerden bazılarının son zamanlar da açtığı thread'lerde bir anlam karmaşası görüyorum, o yüzden onlardan da belli numuneler almak istiyorum, bana dertlerinizi ve şuan yaşadığınız içsel sorunlarınızı PM'den yazın konuşmak istiyorum.

Last edited:
  • +1
  • JFL
Subforumdakilerden bazılarının son zamanlar da açtığı thread'lerde bir anlam karmaşası görüyorum, o yüzden onlardan da belli numuneler almak istiyorum, bana dertlerinizi ve şuan yaşadığınız içsel sorunlarınızı özelden yazın konuşmak istiyorum.
Herhangi bir doxx veya bir şey olmayacağının yeminini veriyorum, inanın zaten bataklığın en dibindesiniz her şeyi tek başınıza yüklenemezsiniz, siz ve sizin gibi (bende dahil) mental olarak karmaşa yaşayanlara bir başkasının yardım etmesi gerekiyor, çünkü gerçek şu ki tek başınıza bir yere kadar devam ettirebilirsiniz.

Bakın ben ciddiyim bu konu troll veya taşşak geçmekle alakalı değil, detaylı bir şey yapmak istiyorum bu açacağım thread bazılarınıza, veya sonradan keşfedecek mentalcellere yardımcı olabilir.

• +1
  • JFL
Gelip burada birilerine sallıyor olabilirsiniz veya hiç taşşağa almıyor olabilirsiniz, ama siz de biliyorsunuz ki her gece yatağa geçtiğiniz de bin bir tane soru soruyor, kendi düşüncelerinizle başbaşa kalıyorsunuz.

Uyuyamıyorsunuz ne kadar mutluyum deseniz de değilsiniz, bunu siz de biliyorsunuz o yüzden sadece hissettiklerinizi yazsanız bile çok yardımcı olacak.

• +1
  • JFL
Subforuma ilk defa hayırlı bir şey yapacağız kimsecikler yok bu nasıl şanssızlıktır

• So Sad
  • +1
Reactions: Resistance. and Serialsuicide
Subforumdakilerden bazılarının son zamanlar da açtığı thread'lerde bir anlam karmaşası görüyorum, o yüzden onlardan da belli numuneler almak istiyorum, bana dertlerinizi ve şuan yaşadığınız içsel sorunlarınızı PM'den yazın konuşmak istiyorum.
knk hiç kimse söylemedi ben söyliyim geç kalmışlık hissi herşeyde ne yapsam bile o geç kalmışlığı dolduramıcam başka detay vermiyim. gece uyumadan önce herzaman aklımda oluyo

• So Sad
  • +1
Reactions: Resistance. and Misogynist_Maxxer
knk hiç kimse söylemedi ben söyliyim geç kalmışlık hissi herşeyde ne yapsam bile o geç kalmışlığı dolduramıcam başka detay vermiyim. gece uyumadan önce herzaman aklımda oluyo
Bir kaç saat sonra PM'den sana yazacağım konuşmak istersen tabii ki

intihar mega guide istiyorum