Öneri

B

bable my height

Iron
172 boyum mtn tipim var 18 yaşındayım bitti mi benim için napabilirim? Tek istediğim sikişmek(esc falan değil)

Bitti kanka 172 ne oe

• JFL
Reactions: jackreacher52
172 boyum mtn tipim var 18 yaşındayım bitti mi benim için napabilirim? Tek aranan sikişmek(esc falan değil)
Ltb kıza da razıyım ltb sevgilim olur mu sizce

bitmedi mal

Sikişip napacan kral çek 31i derslerine çalış sikm karı kızı

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8 and Peter Steele
Ltb kıza da razıyım ltb sevgilim olur mu sizce
olur manita yapmak o kadar zor birşey değil vermeyecek kız chade bile vermez ama haberin olsun verecek birini bulman lazım

• +1
Reactions: bable my height
Kanka git bir klübe drunk ol biraz flörtleş sonra sik baba bizmi söyleyecez illa aq

• +1
Reactions: angrybirds
172 boyum mtn tipim var 18 yaşındayım bitti mi benim için napabilirim? Tek istediğim sikişmek(esc falan değil)
Chill bro, tek istediğin pompaysa çok yolu var, öncelikle softmax Allahın emri zaten ,iyi bi üniversite şart, statü kascan biraz, ondan sonra karizma teknikleri, pick up pua teknikleri öğreneceksin, kısaca karizmatik bir karakter inşaa edeceksin, şu başlığı okusan yeter aslında çok derine inmeye gerek yok : https://incisozluk.co/w/amlılarla-iletişim-101-dersi-için-sınıflara/

• JFL
  • Love it
Reactions: bable my height and recai iskender
@recai iskender açta kendi götüne gül orusbu çocu
Ekran grnts 2025 01 30 104203

• JFL
Reactions: recai iskender
Seni herhalinde moğluyorum kral kız elide tuttuk meraq etme sen sana sadece sikmen için tavsiye verdik
Hayatında kız elli tutmamışsın moglasan ne yazar senden cok sıkıstım sikiş mogu ez win sagol bra

Hayatında kız elli tutmamışsın moglasan ne yazar senden cok sıkıstım sikiş mogu ez win sagol bra
15 yasındayım qanqs 15 yaşında karı sikenler illahaki var ama bu yaşta sikemiyorsam özür dilerim qqns

üniversitedeysen çalışma gruplarına katıl tanıdığın çevrende kızlar orsun
sonra en çirkinine yürü
sonra tamam zaten

yorumları okuyorum da ne kadar takıntılı insanlar çoluk, çocuk var adamın boyu 1.72 olarak hayatı bitmiş falan yazmışlar :d
az gözünü canım kardeşim mevzu cinsellik yaşamaksa basit iş bunlar sokak kendini eğlendirmek isteyen karılarla dolu zor işler değil bu devir de ilişkiye de giremiyorsan salağın tekisindir.

zaten gerçek dünya böyle dönmüyor kadın sende bir şey görsün 2 lafın belini kırabildiğin bir insansan kendine bakabiliyorsan zaten cinsellik de yaşarsın çoğu zaman filmlerde ki karaktere benzemenize gerek yok zamanla hasta olursunuz bu düşüncelerle.

• +1
Reactions: oguzk, hakyolcusu34#⅜$*_]+, Skull Knight and 2 others
yorumları okuyorum da ne kadar takıntılı insanlar çoluk, çocuk var adamın boyu 1.72 olarak hayatı bitmiş falan yazmışlar :d
az gözünü canım kardeşim mevzu cinsellik yaşamaksa basit iş bunlar sokak kendini eğlendirmek isteyen karılarla dolu zor işler değil bu devir de ilişkiye de giremiyorsan salağın tekisindir.

zaten gerçek dünya böyle dönmüyor kadın sende bir şey görsün 2 lafın belini kırabildiğin bir insansan kendine bakabiliyorsan zaten cinsellik de yaşarsın çoğu zaman filmlerde ki karaktere benzemenize gerek yok zamanla hasta olursunuz bu düşüncelerle.
Adamsin

• +1
Reactions: Heatmiser

qynen bana teklif geldi reddettim

Ağzım laf yapsın kendimi geliştireyim yeter dimi knk
IMG 2515

• So Sad
  • JFL
Reactions: oguzk and Heatmiser
Adamın yardım isteğine yardım ederek cevap verdik ama adam pek o taraflı olmadı :lul
bu adam sosyaleşememiş hiç, klübe gitse sarhoş olsa sapık diye atarlar içeri

• So Sad
Reactions: ER enjoyer