Özgüven

Charm0

Charm0

Bronze
Beyler göt yememeyi nasil duzeltebilirim gercektende sirf gotum yemiyo diye cok firsat kaciriyorum bunu cozmek icin napmam lazim

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 230330 and Yagiz8928
Beyler göt yememeyi nasil duzeltebilirim gercektende sirf gotum yemiyo diye cok firsat kaciriyorum bunu cozmek icin napmam lazim
Halihazırda yaşadığın hayatı 0 noktası olarak düşün ve fırsatları tekrardan gözden geçir en kötü normal hayatına devam ediceksin zaten

• +1
Reactions: Auchelius, Charm0 and why not me?
Halihazırda yaşadığın hayatı 0 noktası olarak düşün ve fırsatları tekrardan gözden geçir en kötü normal hayatına devam ediceksin zaten
Ben normal hayatima devam etmek istemedigim icin bi cozum ariyom buna resmen gotum yemiyo kanka. Özellikle kizlarda anlamiyorum durumumu cekici bulmadigim kizlara davrandigim gibi davranabilsem keske guzel olanlara.

• +1
Reactions: Deleted member 230330
Ben normal hayatima devam etmek istemedigim icin bi cozum ariyom buna resmen gotum yemiyo kanka. Özellikle kizlarda anlamiyorum durumumu cekici bulmadigim kizlara davrandigim gibi davranabilsem keske guzel olanlara.
en kötü ihtimalde olacak şeyi düşün ona göre giriş
çok sevdiğin birini kaybetmekte olur kazanmakta

• +1
Reactions: Charm0
en kötü ihtimalde olacak şeyi düşün ona göre giriş
çok sevdiğin birini kaybetmekte olur kazanmakta
Oh shi o mantikla dusunmedim anlamadim demeye calistigini pardon ama kanka bilmiyorum yinede gotum yemiyo yada egom el vermiyo red yememe ondan hic bi kiza yazmiyorum yazsam 1 ayda 20 flortum olur mesela yazmadigim icin bikac kisi ilgi gosteriyo onlarida ben cekici bulmuyorum reddediyom

• +1
Reactions: Deleted member 230330