Charm0
Bronze
Beyler göt yememeyi nasil duzeltebilirim gercektende sirf gotum yemiyo diye cok firsat kaciriyorum bunu cozmek icin napmam lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Halihazırda yaşadığın hayatı 0 noktası olarak düşün ve fırsatları tekrardan gözden geçir en kötü normal hayatına devam ediceksin zatenBeyler göt yememeyi nasil duzeltebilirim gercektende sirf gotum yemiyo diye cok firsat kaciriyorum bunu cozmek icin napmam lazim
Ben normal hayatima devam etmek istemedigim icin bi cozum ariyom buna resmen gotum yemiyo kanka. Özellikle kizlarda anlamiyorum durumumu cekici bulmadigim kizlara davrandigim gibi davranabilsem keske guzel olanlara.Halihazırda yaşadığın hayatı 0 noktası olarak düşün ve fırsatları tekrardan gözden geçir en kötü normal hayatına devam ediceksin zaten
en kötü ihtimalde olacak şeyi düşün ona göre girişBen normal hayatima devam etmek istemedigim icin bi cozum ariyom buna resmen gotum yemiyo kanka. Özellikle kizlarda anlamiyorum durumumu cekici bulmadigim kizlara davrandigim gibi davranabilsem keske guzel olanlara.
Oh shi o mantikla dusunmedim anlamadim demeye calistigini pardon ama kanka bilmiyorum yinede gotum yemiyo yada egom el vermiyo red yememe ondan hic bi kiza yazmiyorum yazsam 1 ayda 20 flortum olur mesela yazmadigim icin bikac kisi ilgi gosteriyo onlarida ben cekici bulmuyorum reddediyomen kötü ihtimalde olacak şeyi düşün ona göre giriş
çok sevdiğin birini kaybetmekte olur kazanmakta