sexisdeath
Equinox
0 özgvüvenim var
ne yapabilirim beyler
lütfen yardım
ne yapabilirim beyler
lütfen yardım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sonra?Bi kızın yanına gidip merhaba de
Ne anlamda 0 özgüven var insanlarla konuşmada mı?0 özgvüvenim var
ne yapabilirim beyler
lütfen yardım
ldar0 özgvüvenim var
ne yapabilirim beyler
lütfen yardım
her anlamda knkNe anlamda 0 özgüven var insanlarla konuşmada mı?
Kendi başına bir iş yapmakta mı?
Biraz daha açıklayıcı olman gerekiyor.
gerek yok knklefort 1 osteotemy
olmaz artıkldar
olurolurolmaz artık
Seni anlıyorum birad0 özgvüvenim var
ne yapabilirim beyler
lütfen yardım
Öncelikle spora gidiyorsun düzenli haftada 3 en az programlı şekilde beslenmeye dikkat etmesende olur hijyene dikkst etmeye başlıyorsun ve kafa yapına uygun bir saç modeli seçiyorsun manlet isen +4 cm ekleyen 6cm topuklu diye geçen ayakkabılardan alıyorsun gizlitopuk sonra kendine herhangi 1 hobi ekliyorsun kızlar tarafından appeali olan bir hobide olabilir resim çizmek gibi yada olmayan bir hobide olabilir burdaki amaç konuşacak konun olması ve 7/24 doomscroll yapmak yerine youtubedan gidip small talk hakkında vs kişisel gelişim videoları izliyorsun çoğu cope ama 0 özgüvensen biraz işine yarar bu kadar sonra hafif hafif bunlardan sonra özgüvenin gelmeye otomatik başlar zaten0 özgvüvenim var
ne yapabilirim beyler
lütfen yardım
Sonrada eğer yapabilcegini düşünüyorisen hafif hafif ltbler ile small talklar yapmaya başlıyorsun sonra açılırsın zaten.Öncelikle spora gidiyorsun düzenli haftada 3 en az programlı şekilde beslenmeye dikkat etmesende olur hijyene dikkst etmeye başlıyorsun ve kafa yapına uygun bir saç modeli seçiyorsun manlet isen +4 cm ekleyen 6cm topuklu diye geçen ayakkabılardan alıyorsun gizlitopuk sonra kendine herhangi 1 hobi ekliyorsun kızlar tarafından appeali olan bir hobide olabilir resim çizmek gibi yada olmayan bir hobide olabilir burdaki amaç konuşacak konun olması ve 7/24 doomscroll yapmak yerine youtubedan gidip small talk hakkında vs kişisel gelişim videoları izliyorsun çoğu cope ama 0 özgüvensen biraz işine yarar bu kadar sonra hafif hafif bunlardan sonra özgüvenin gelmeye otomatik başlar zaten
kafa yapima duzgun bi sac stili bulamadim amk kafam diktorgenÖncelikle spora gidiyorsun düzenli haftada 3 en az programlı şekilde beslenmeye dikkat etmesende olur hijyene dikkst etmeye başlıyorsun ve kafa yapına uygun bir saç modeli seçiyorsun manlet isen +4 cm ekleyen 6cm topuklu diye geçen ayakkabılardan alıyorsun gizlitopuk sonra kendine herhangi 1 hobi ekliyorsun kızlar tarafından appeali olan bir hobide olabilir resim çizmek gibi yada olmayan bir hobide olabilir burdaki amaç konuşacak konun olması ve 7/24 doomscroll yapmak yerine youtubedan gidip small talk hakkında vs kişisel gelişim videoları izliyorsun çoğu cope ama 0 özgüvensen biraz işine yarar bu kadar sonra hafif hafif bunlardan sonra özgüvenin gelmeye otomatik başlar zaten
sike takma düşünme0 özgvüvenim var
ne yapabilirim beyler
lütfen yardım
alnın geniş ise alnını kapatan modeller uzun saç alnın kısa ise iyi bir cildin ve keskin bir jawlineın varsa kısa saç jawline yoksa alnın kısa ise goatee + kısa saçkafa yapima duzgun bi sac stili bulamadim amk kafam diktorgen
jawline cok genis suan modcut var yakisiyomus gibi ama kafami cok buyuk gosteriyoalnın geniş ise alnını kapatan modeller uzun saç alnın kısa ise iyi bir cildin ve keskin bir jawlineın varsa kısa saç jawline yoksa alnın kısa ise goatee + kısa saç
Görmeden yorum yapamam ama dediklerimi yap özgüven kazan bide boyunda kisa değilse rahat rahat özgüven kazanırsınjawline cok genis suan modcut var yakisiyomus gibi ama kafami cok buyuk gosteriyo
Ne anlatiyon amkÖncelikle spora gidiyorsun düzenli haftada 3 en az programlı şekilde beslenmeye dikkat etmesende olur hijyene dikkst etmeye başlıyorsun ve kafa yapına uygun bir saç modeli seçiyorsun manlet isen +4 cm ekleyen 6cm topuklu diye geçen ayakkabılardan alıyorsun gizlitopuk sonra kendine herhangi 1 hobi ekliyorsun kızlar tarafından appeali olan bir hobide olabilir resim çizmek gibi yada olmayan bir hobide olabilir burdaki amaç konuşacak konun olması ve 7/24 doomscroll yapmak yerine youtubedan gidip small talk hakkında vs kişisel gelişim videoları izliyorsun çoğu cope ama 0 özgüvensen biraz işine yarar bu kadar sonra hafif hafif bunlardan sonra özgüvenin gelmeye otomatik başlar zaten
Adam özgüven nasil kazanirim demiş onu anlatiyomNe anlatiyon amk
Böyle mi kazanılıyor üzgüvenAdam özgüven nasil kazanirim demiş onu anlatiyom

Nasil kazaniliyor doomscroll yapip 31 çekerek mi usta kendini geliştirmek insana özgüven katıyorBöyle mi kazanılıyor üzgüven![]()
Sporun özgüvenle bir alakasi oldugunu düsünmüyorsan %25 bf ile özgüvenliyim diye gezmeye devam et 3 gün deme sebebim yeni başlayan birinin haftada 5 gün gidebilecek disipline sahip olacağını mı düşünüyorsun + beslenmesine dikkst etmesi zor birşey iyi bir beslenme oturtmak için biraz bilgi birikimin olması gerekiyor saç konusu saç bir insanın görüntüsünü acayip derecede değiştiriyor iyi saç = iyi görüntüÖncelike adama spora git demissin ki özgüvenle bir alakası yok. Hadi var diyelim amk malı adam niye haftada 3 gün gitsin. Adamin niye beslenmesine dikkat etmesine gerek yok. Sac şeklinin özgüvenle ne alakasi olabilir? Geri kalanı da saçma olm şakasız adami descendistemeye çalışmışsın ve evet 31 çekerek bile özgüven kazanılıyor ani dopamin peaki ile sakinleştirip heyecanı azaltıyor olm nerden tutsak greysin daha da tavsiye verme
Lan hayatında spora gitmemiş krikolar özgüvensiz mi? Amk spor konusundaki tavsiyelerin resmen mallık. Madem spor yapıyorsun bari bi sike yarasın dimi? Bo boşuna gitmiş olur ya o zaman mal. Bazen durmayi bil gayet iyi tavsiye verdigini duusunuyorsun da adam beyin fırtınası yapalım mi demiş amk mali adamı resmen descenletiyorsun bu işin bencesi mi var?Sporun özgüvenle bir alakasi oldugunu düsünmüyorsan %25 bf ile özgüvenliyim diye gezmeye devam et 3 gün deme sebebim yeni başlayan birinin haftada 5 gün gidebilecek disipline sahip olacağını mı düşünüyorsun + beslenmesine dikkst etmesi zor birşey iyi bir beslenme oturtmak için biraz bilgi birikimin olması gerekiyor saç konusu saç bir insanın görüntüsünü acayip derecede değiştiriyor iyi saç = iyi görüntü
İyi görüntü = daha yüksek kendine güven demektir
ama ben greyim tamamdır brom sen devam et işine ben adama gayet iyi tavsiyeler verdiğimi düşünüyorum begenmiyorsan uygulamazsın
YAW AMINI SİKTİGİM ÖZGÜVENLİ LOW İNHİB ZARGANA KEKOLAR HAYATINDA SAÇINI SİKLEDİMİ YADA SPORA GİTTİ Mİ? GREY OĞLU GREYSİN İŞTE NE ZORLUYONSporun özgüvenle bir alakasi oldugunu düsünmüyorsan %25 bf ile özgüvenliyim diye gezmeye devam et 3 gün deme sebebim yeni başlayan birinin haftada 5 gün gidebilecek disipline sahip olacağını mı düşünüyorsun + beslenmesine dikkst etmesi zor birşey iyi bir beslenme oturtmak için biraz bilgi birikimin olması gerekiyor saç konusu saç bir insanın görüntüsünü acayip derecede değiştiriyor iyi saç = iyi görüntü
İyi görüntü = daha yüksek kendine güven demektir
ama ben greyim tamamdır brom sen devam et işine ben adama gayet iyi tavsiyeler verdiğimi düşünüyorum begenmiyorsan uygulamazsın
Knk pramipeksol al dopamini manyak artırıyor en iyisi oozgüvensiz ölecem galiba amk
onu denicem knkKnk pramipeksol al dopamini manyak artırıyor en iyisi o
kral yaklasık 1 2 sene önce obez asosyal obez evladının tekiydim suan hala obezim ama asosyal değilim nası yendim dersen random bi şekilde örnek bakkaldan cıkarken kolay gelsin de bi anda olmuyo zaten benimki ciddi derecedeydi bak amk mesela bi kızla aynı asansöre bile binemiyodum herneyse amk işte git örnk sabah yanından gecen insanlara selam ver günaydın de ne bilim otostop cek kesinlikle önerim yeni insanlarla tanısmak icin cok insanla tanıstım otostopla dikkat et doblolara tırlara vesayre cekme sende benim götü sikersin olayı gibi olmasın kısaca tanımadıgın insanlarla konus bitti amk git konu ac otosbüstemisin yanındaki elemanlarla konus0 özgvüvenim var
ne yapabilirim beyler
lütfen yardım
yokTiktoktaki o hesap senin mi isim ayniydi
sagol knk denerimkral yaklasık 1 2 sene önce obez asosyal obez evladının tekiydim suan hala obezim ama asosyal değilim nası yendim dersen random bi şekilde örnek bakkaldan cıkarken kolay gelsin de bi anda olmuyo zaten benimki ciddi derecedeydi bak amk mesela bi kızla aynı asansöre bile binemiyodum herneyse amk işte git örnk sabah yanından gecen insanlara selam ver günaydın de ne bilim otostop cek kesinlikle önerim yeni insanlarla tanısmak icin cok insanla tanıstım otostopla dikkat et doblolara tırlara vesayre cekme sende benim götü sikersin olayı gibi olmasın kısaca tanımadıgın insanlarla konus bitti amk git konu ac otosbüstemisin yanındaki elemanlarla konus
Yaz babusyok
knk sen beni bi yardım edebilrimsin pmde