Özür mesaji

Fridx

Fridx

Exotic Ethnic
Öncelikle selam bu bir özür mesajıdır.

Şu ana kadar yaptığımız o aptalca şeyler için çok özür dileriz. Hepinizden cok özür diliyoruz ve asla bir daha subforuma ayak basmayacağız.

@Orgish @cl4zai @messi21 @l9n1rshhhh özellikle siz subforuma cok katkıda bulundunuz ve sizlere karşı bomboş konuştuk. Bizler kendimizi geliştirememiş ve cok komik olduğumuzu düşünen birer şaklabanlarız.Bilekpil konusunda kendimizi high iq sanip size laf attik. Hatamızı öğrendik ve asla bir daha orga adım atmayacağız.

Bu mesajı gördüyseniz hesabımızı silmeye koymuşuzdur demektir. Herkese başarılar

Yaşasın KÜRT Subforumu!

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Jahrein, NoxInfernum and 8 others
Knk convo gelsenize bi iki dakka

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, Jahrein, NoxInfernum and 7 others
  • JFL
Reactions: Thrill, NoxInfernum, stacyworshipper and 4 others
  • +1
Reactions: Thrill, NoxInfernum, stacyworshipper and 2 others
hayir turko
Biz ona cage diyoruz:feelshah:
Efwweflefdfs

• JFL
Reactions: Thrill, NoxInfernum, BugraSA and 5 others
Öncelikle selam bu bir özür mesajıdır.

Şu ana kadar yaptığımız o aptalca şeyler için çok özür dileriz. Hepinizden cok özür diliyoruz ve asla bir daha subforuma ayak basmayacağız.

@Orgish @cl4zai @messi21 @l9n1rshhhh özellikle siz subforuma cok katkıda bulundunuz ve sizlere karşı bomboş konuştuk. Bizler kendimizi geliştirememiş ve cok komik olduğumuzu düşünen birer şaklabanlarız.Bilekpil konusunda kendimizi high iq sanip size laf attik. Hatamızı öğrendik ve asla bir daha orga adım atmayacağız.

Bu mesajı gördüyseniz hesabımızı silmeye koymuşuzdur demektir. Herkese başarılar

Yaşasın KÜRT Subforumu!
Ben inandım eğer bunlar gerçek duygularınsa teşekkür ederim :feelsautistic:

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Thrill, NoxInfernum, Auchelius and 1 other person