Özür Olayı

P

PeIvis

Banned
Dostlar öncelikle selamlar. yaklaşık 3 4 gün önce atılan 2 tane thread gördüm. 2 tane kardeşimiz aynı yazıyı paylaşmış belirli kişilerden özür dilemişler ve subforumdan ayrılacaklarını duyurmuşlar. Bu konunun altını biraz açabilirmisiniz ? neler ödndü bu kişiler tehdit mi edildi falan filan. Eğer olayın içinde zorlama tehdit gibi şeyler varsa tepkimi koyarım sadece merak ediyorum. Bu arada thread açan arkadaşlar @cl4zai @l9n1rshhhh

• JFL
  • +1
Reactions: meynet, stacyworshipper, piuafl and 12 others
. Eğer olayın içinde zorlama tehdit gibi şeyler varsa tepkimi koyarım sadece merak ediyorum.
NDLSMDÖSNSÇSÖSİEÇS

• JFL
  • +1
Reactions: meynet, Kayra139, Auchelius and 5 others
kardesim biona onayla yazar misin
kardesim ?
alo ?

• JFL
Reactions: meynet, anathema, GEBERTİRİM and 10 others
kardesim biona onayla yazar misin
kardesim ?
alo ?
SŞDKEÇDŞJCSÇDLKDÇSLDMXSŞLDDMMDDŞXŞMSÇSDLDMEŞŞDŞFLFÖDŞWLCÖXİSOCNXÖDÖCMÇSDŞXMŞSDLKFLSŞDNCÖSMDMXÇDÖXÖD

• JFL
Reactions: meynet, anathema, Thrill and 3 others
@l9n1rshhhh
IMG 20260217 WA0115

• JFL
Reactions: meynet, Thrill, Orcairis and 1 other person
vay orospu çocuğu. normalde küfürü hiç sevmem ama bu kalleşlik resmen. bunu bulmamız lazım
bulduk infaz ettik @nevaevametheratall

• +1
Reactions: nevaevametheratall, Thrill and Orcairis
Olayı daha fazla konuşmayın.

• JFL
Reactions: Jahrein, anathema, Thrill and 3 others
Dostlar öncelikle selamlar. yaklaşık 3 4 gün önce atılan 2 tane thread gördüm. 2 tane kardeşimiz aynı yazıyı paylaşmış belirli kişilerden özür dilemişler ve subforumdan ayrılacaklarını duyurmuşlar. Bu konunun altını biraz açabilirmisiniz ? neler ödndü bu kişiler tehdit mi edildi falan filan. Eğer olayın içinde zorlama tehdit gibi şeyler varsa tepkimi koyarım sadece merak ediyorum. Bu arada thread açan arkadaşlar @cl4zai @l9n1rshhhh
2’sininde hakkını verdim.

• JFL
Reactions: Thrill and Serialsuicide
Argüman varsa tartışalım çok tatava yapma sıçtığın deliği doldururum ok?

• JFL
Reactions: Trenmaxx1, Serialsuicide, Thrill and 1 other person
@Atsizz bu kafirin hakkından sen gelirsin

• JFL
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, anathema and 2 others
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, szenn and Thrill
Beyler cidden olay ne aq

• +1
Reactions: Thrill
Beyler cidden olay ne aq
Maardayla buluştuk dışarıda bu 2 orsopu çcouğu bizi dışarıda takip etmiş allaha şükür neva ve resistance da bizi takip ediyomuş bi anda üstlerine atlayıp darp ettiler

• JFL
  • +1
Reactions: iwishiwastaller, meynet, growthplatessss111 and 8 others
Maardayla buluştuk dışarıda bu 2 orsopu çcouğu bizi dışarıda takip etmiş allaha şükür neva ve resistance da bizi takip ediyomuş bi anda üstlerine atlayıp darp ettiler
IKI TANE CAGGGAL BULUSMYSLAR KONUSMUSLAR
BIZ BU SZENNI NASIL DUSURURUZ DIYE

• JFL
Reactions: Thrill, Orcairis, Trenmaxx1 and 2 others

Users who are viewing this thread

Back