Oghxxöens

GatoradeTRZ8

GatoradeTRZ8

Im a barbie girl, in the barbie world
hap lazim enzym yok vitamin yok napacaz pancreas ölmüş napacaz dısdan yemek yasak ekmek yasak olmuyo yürütemiyor aylarca malabsorbsyon yasıyoz napacaz rickets mi yaptı ne yapdı böyle 1 ay erken mi ondan öı niye böyle oldu ki t4 niye düsüyor o niye düsüyor niye böyle oluypr napim ben skolypz umrumda değil ok niye var ki o ama kimsede yok baska niye bende var napim ben onu mu yapim bunu mu düşünüm

Tldr: chadwers anneni özürlü engelli organ failure adam sikdi haberin olsun

• +1
  • So Sad
Reactions: Ashoimex, lagrange10, recai iskender and 1 other person
  • +1
Reactions: lagrange10
olum senin o femboy gotune saplagi vururum ayaga kalkamassin

olum senin o femboy gotune saplagi vururum ayaga kalkamassin
Femboylara niye öyle laf atıyorsun onlarda insan ben fembou değiliö tek protesto yapıyorum onlarda insan

🏳️💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️

• JFL
Reactions: starboi.
Kanka ne oldugunu bilmeden igne vurdum sözde test e ama resimlerde test e kapk rengi degisik bisey olurmu
test e degil sadece E vurmussun hayirli olsun artik seni inek diye sagariz

hap lazim enzym yok vitamin yok napacaz pancreas ölmüş napacaz dısdan yemek yasak ekmek yasak olmuyo yürütemiyor aylarca malabsorbsyon yasıyoz napacaz rickets mi yaptı ne yapdı böyle 1 ay erken mi ondan öı niye böyle oldu ki t4 niye düsüyor o niye düsüyor niye böyle oluypr napim ben skolypz umrumda değil ok niye var ki o ama kimsede yok baska niye bende var napim ben onu mu yapim bunu mu düşünüm

Tldr: chadwers anneni özürlü engelli organ failure adam sikdi haberin olsun
benim annem öldü ama

test e degil sadece E vurmussun hayirli olsun artik seni inek diye sagariz
Cracking Up Lol GIF

Yalan demi

Dogruyu söyle kanka lütfen kötü hissetmiyim kendimi
Kanka cidden öldü trafik kazasindan ben 11 yasındayken ama sorun degil bi an sinirlenip küfür etmişsindir barışmak erdemliktir

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8
Kanka cidden öldü trafik kazasindan ben 11 yasındayken ama sorun degil bi an sinirlenip küfür etmişsindir barışmak erdemliktir
Ölüsünü sikeyim o zaman ohhhh

• WTF
  • JFL
Reactions: starboi. and jackreacher52
Dostum dediğin hoş değil ayrıca kekolara kendini elleten bir twink olduğun için bu söylemler boş
Ben elletmiyorum yüzüm maskülen olmadığı için beni tanıdıktan belirli bir süre sonra ellemeye başlıyorkar

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8