BigBallsLarry
⭐⭐⭐⭐⭐
Serial według mnie jest zrobiony inteligentnie i dobrze 
Postuje to tutaj bo nie ma co pierdolic się z polskim community na reddit
Komedia jest na punkcie, i oprócz ostatnich odcinkow drugiego sezonu podobała mi się każda minuta.
Polskie seriale i filmy normalnie nie wpadają mi do gustu, i większość razu nie daje rady oglądnąć ich, lecz ten jest idealny i powiedziałbym ze nawet anglo-języczne osoby nie miały by problemu z oglądaniem go.
Ogólnie poleciłbym każdemu polakowi spróbować chociaż pierwszy sezon tego serialu, jest to jedna z lepszych reprezentacji polskiej produkcji filmowej.
@nestivv @Orka @MaksBobi @cooIguy @Mizi44
Postuje to tutaj bo nie ma co pierdolic się z polskim community na reddit
Komedia jest na punkcie, i oprócz ostatnich odcinkow drugiego sezonu podobała mi się każda minuta.
Polskie seriale i filmy normalnie nie wpadają mi do gustu, i większość razu nie daje rady oglądnąć ich, lecz ten jest idealny i powiedziałbym ze nawet anglo-języczne osoby nie miały by problemu z oglądaniem go.
W sezonie drugim pisarze trochę zaszaleli - w zły sposób. Historycznie dokładna komedia zamieniła sie w dziwną i przesadzoną fantazje. Jakieś leśne stwory, nierealistyczna komedia, duchy, wiedźmy?... Lubialem zakończenie histori anieli i macieja, lecz nie mogę przestać a myśleć ze w 3 sezonie to zjebią i serial będzie szedł cały czas w kółko. Jest to smutne ponieważ pierwszy sezon (który według mnie był idealna polska komedia) pokazał nam potencjał tej histori, a drugi ją zniszczył.
Ogólnie poleciłbym każdemu polakowi spróbować chociaż pierwszy sezon tego serialu, jest to jedna z lepszych reprezentacji polskiej produkcji filmowej.
@nestivv @Orka @MaksBobi @cooIguy @Mizi44