Oğlunuz bu olsa napardınız

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Proud Mediterranean
Düşünsenize oğlunuz tiktokta tanımadığı heriflere şöyle edit yapıyor. Acilen bu looksmax denen illetin adını değiştirip başka bi şey altında toplanmamız lazım amk bu nedir babacım ya

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, churmaxxed, Duck Eats Bagel and 7 others
Düşünsenize oğlunuz tiktokta tanımadığı heriflere şöyle edit yapıyor. Acilen bu looksmax denen illetin adını değiştirip başka bi şey altında toplanmamız lazım amk bu nedir babacım ya

inferiorty complex boyle yakısıklı elemanlara edit yapmak

• +1
Reactions: churmaxxed, Duck Eats Bagel, yadih and 3 others

anasını sikerdim

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, Duck Eats Bagel, yadih and 3 others
süt almaya giderdim

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, Duck Eats Bagel, yadih and 2 others
20250826 130214

😢😢

• JFL
  • +1
Reactions: Eren151, churmaxxed, Duck Eats Bagel and 1 other person
ben bu ikisinin glaze'leyenleri anlamıyom chalom mogs me to gandy heaven ama raton o kadar sped gibi duruyorki sik gibi sakal bırakmış bide

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Duck Eats Bagel, ayisiken and 2 others
bu blackpill milleti gay yaptı

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
anasını sikerdim büyük ihtimalle

ikiside fraud ayrıca gaye benziyorlar
Screenshot 123

Ayaklarına beton döküp denize atardım

• JFL
Reactions: reanrao

Users who are viewing this thread

Back