okula gitmek istemiyorum yarın

auitistsurvior

auitistsurvior

Jacketcel
zaten gidince kafayı koyuyorum tum gun yatıyorum eve geliyorum arkadaslarımlada kustum ders odev yapmaya basladım harbili ama sadece evde oldugum zamanlar okul gunlerı kafam basmiyor hicbiseye cidden okul hayatımı sikiyor gittikce bir dur demem lazım

• +1
Reactions: menas
Okulu bırakıp direkt açığa geçebiliyorsun

• +1
Reactions: auitistsurvior
  • +1
Durumu anlat anlamazlarsa kötü yola düşme taklidi yap
lutfen mesajlarımı reple ve aileme durumu anlatıcagım tesekkur ederim kabul etmezlerse napım stimleri toz yapıp burundan ceksem kotu yola dusmus olurmuyum

• +1
Reactions: elemanzelvadre and auitistsurvior
onaıs oluyo la yanlışlıkla ot satmaya falanmı başlicak
hayır stimleri burundan cekicem eger gondermek isterlerse tehdit

• JFL
Reactions: starboi.
concerta kapsul oldugu icin ezemezmisim ritalini alıp ezip cekerim gondericeklerse
bu kadar okumak istemiyosan sınıfta kal bilerek ben aynı sınıfı bidaha okumam de geç

bu kadar okumak istemiyosan sınıfta kal bilerek ben aynı sınıfı bidaha okumam de geç
yazdıklarım ciddi degil zatende gitmem amk zorla surukleyecek hali yok ailemin zaten kalkmıyorum abi iste ben asi donemlerimdeyim suanda

yazdıklarım ciddi degil zatende gitmem amk zorla surukleyecek hali yok ailemin zaten kalkmıyorum abi iste ben asi donemlerimdeyim suanda
Ergencel

• +1
ben asiyim hayata karsı cok tripliyim kim bana ergenmisin derse evet ben ergenim to be cringe to be freee emo eraaaa diyorum iyi yapıyormuyum

• +1
Reactions: yuda
ben asiyim hayata karsı cok tripliyim kim bana ergenmisin derse evet ben ergenim to be cringe to be freee emo eraaaa diyorum iyi yapıyormuyum
Iyi yapıyorsun herkes geciyor oralardan normal seyler

• +1
Niye döndün

• +1
zaten gidince kafayı koyuyorum tum gun yatıyorum eve geliyorum arkadaslarımlada kustum ders odev yapmaya basladım harbili ama sadece evde oldugum zamanlar okul gunlerı kafam basmiyor hicbiseye cidden okul hayatımı sikiyor gittikce bir dur demem lazım
gitme

• +1

Users who are viewing this thread

Back