okulda buldugum tiktokcel eleman

growthplatessss111

growthplatessss111

Platinum
ya olm arkada 10. siniflar konusuyodu (ben 11l baktim yakisikli olmayan birine yakisikli falan diyorlar bahsettikleri kisinin boyu da kisaydi. konusmaya dahil olup hafiften heightpill verdim boy bos falan diye copeladilar da baktim bi tanesi LM blackpill fln biseyler diyo blackpill ne demek bilmiyorum dedim bana bahsedince dedim ki boyum kisa oldugu icin meme kanseri ilaci aliyorum kendim kesfettim ostrojen azaltiyor falan sonra bana dedi ki bir erkek ostrojeni olmadan su tastan farki yoktur dedi gelecekte kalp buyumesinden olcen dedi ben de dedim annenden kac cm uzunsun 25 falan dedi icimden bi rage gecirdim de o anda sonra dedi kornik stres zararli anlik strez iyi falan forward groeth bi seyler dedi ben pek tepki vermedim.

growth aliyon mu dedi dedim param olsa oalirim garip garip tepki veriyo olmicem lan ben bundan ayrica annesinden 25 cm uzun olan biri dediklerimi anlayamaz. sonra yuzunun sekli oturmus yarrak uzarsin sakalin falan var dedi (sakalim yok) farketmiyo ki konustugu kisi kendinden 1 yas buyuk yasit saniyo uzaman durmua derken bile :lul:

• +1
Reactions: adeeyeah and Kayra139
IMG 9656

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: adeeyeah, meynet, elemancomeback31 and 6 others
Okursam

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: adeeyeah, meynet, growthplatessss111 and 3 others