Okulda .org u ozleyen kaç kişiyiz

recai iskender

recai iskender

6’8
Sınıftakiler benle konuşmaya çalışıyor teneffüslerde yanlarına çağırıyorlar ben gitmeyip buraya giriyorum bunu yapan tek ben miyim siteye bağımlı olmaya başladım gymde set aralarında arkadaşlarımla dışarıdayken bile bakıyorum artık bir şey öğrendiğim de yok niye böyle oldu

• JFL
Reactions: yuda
Bende buranin bagimlisi oldum

3-4 ay sonra şuan olan kisiler gitcek aptal elemanlar gelcek o zaman azaltirsin bakmayı
Düzenli döngü

• So Sad
  • +1
Reactions: hesaplar_banlı, Ashoimex, orhanhic and 1 other person
@recai iskender naber orospu

• Love it
Reactions: recai iskender
Sınıftakiler benle konuşmaya çalışıyor teneffüslerde yanlarına çağırıyorlar ben gitmeyip buraya giriyorum bunu yapan tek ben miyim siteye bağımlı olmaya başladım gymde set aralarında arkadaşlarımla dışarıdayken bile bakıyorum artık bir şey öğrendiğim de yok niye böyle oldu
Mobil veri ile girilmiyoki amk

lise 1 den beri böyleydim şimdi üniversitedeyim bu forum dışında bir çok forumlardada takıldım

okulum yok isim yok