Okulumda beni tanımayan kızlar benle konuşmuyor it’s over

Xavier

Xavier

6’0 Fatchad
Okula geç nakil aldırdım 2 aydır kimse beni tanımıyor ben sohbet başlatınca nazikçe cevap veriyorlar da aşırı davranıyorum derste bazen

erkekler ve kızlar beni takmıyorlar görünce ben vermedikçe selam falan vermiyolar ben mal mıyım aq

• So Sad
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Tornoviaa, Zodiac, Kayra139 and 3 others
Sen chad değil miydin diye soracak olursa yüzümle vücudum orantılı değil 110 kiloyum ama yüzüm ve boynumdaki bütün yağları aldırdığım için yüzüm yakışıklı gözüküyor overall olarak chad değilim ben size sadece yüzümden bahsediyordum

• JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: Zodiac, IlI, htn666 and 3 others
1749749853571

şöyle misin o nasıl oluyo
Sen chad değil miydin diye soracak olursa yüzümle vücudum orantılı değil 110 kiloyum ama yüzüm ve boynumdaki bütün yağları aldırdığım için yüzüm yakışıklı gözüküyor overall olarak chad değilim ben size sadece yüzümden bahsediyordum

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest, Tornoviaa, halatmaxxing and 3 others
Okula geç nakil aldırdım 2 aydır kimse beni tanımıyor ben sohbet başlatınca nazikçe cevap veriyorlar da aşırı davranıyorum derste bazen

erkekler ve kızlar beni takmıyorlar görünce ben vermedikçe selam falan vermiyolar ben mal mıyım aq
kral sen kimsin amk niye insanlar selam versin okula gec geldiysen adam akilli bi tanisikliginiz yoksa
sen 1 verirsin 2 verirsin sonra onlar da verir nolcak ammmk

• +1
Reactions: Zodiac
dış görünüşle çok alakası yok ya insanlarla genel olarak bi samimiyetin yoksa diğer insanlarda seninle samimiyet kurmaya çekinebiliyo

• +1
Reactions: Zodiac and Xavier
kral sen kimsin amk niye insanlar selam versin okula gec geldiysen adam akilli bi tanisikliginiz yoksa
selam derken napıyon falan filan onu kast ediyodur filmlerdeki gibi şey mi dicekler amk
"hey selam"

• +1
  • JFL
selam derken napıyon falan filan onu kast ediyodur filmlerdeki gibi şey mi dicekler amk
"hey selam"
heralde amk selamlasmak o oluyor zaten

• +1
Reactions: cakdripa and Xavier
Ben hep erkek kız demeden herkese hal hatır soruyorum da kimse umursamıyor beni aq

• So Sad
Reactions: Zodiac
dış görünüşle çok alakası yok ya insanlarla genel olarak bi samimiyetin yoksa diğer insanlarda seninle samimiyet kurmaya çekinebiliyo
Benim yüzüm bütün low trust psl autist özelliklerin birleşmiş hali

• +1
Reactions: orhanhic
Ben hep erkek kız demeden herkese hal hatır soruyorum da kimse umursamıyor beni aq
ne anlamda umursamiyor
sen sorunca direkt ignorelamiyolardir heralde
belki tanisiklik yok diyedir
baskalariyla da ayni mi selamlastigin insanlar gozlemledin mi hic

ne anlamda umursamiyor
sen sorunca direkt ignorelamiyolardir heralde
belki tanisiklik yok diyedir
baskalariyla da ayni mi selamlastigin insanlar gozlemledin mi hic
Başka erkeklerle konuşuyorlar ama onlarla sene başından beri tanışıyorlar

• +1
Reactions: orhanhic
ASLA ESKİ OKULUNDAKİ GİBİ SAMİMİ OLAMAYACAKSIN ONLARLA

• +1
kanka sana nasıl estetik yaptılar amk 11.sınıfsan
12. Sınıfım
2 yıl geç başladım okula şu an 20 yaşındayım

• Woah
  • +1
  • JFL
Reactions: htn666, Arisylva, orhanhic and 1 other person
12. Sınıfım
2 yıl geç başladım okula şu an 20 yaşındayım
okul bitmiyo mu 2-3 haftaya napcan şuan konusup

• +1
Reactions: Zodiac, htn666 and Arisylva
bide 2 yıl geç ne amk

• +1
  • JFL
Reactions: Tornoviaa, Zodiac and htn666
Şakalarım komik değil yani gülmüyorlar en azından gözlemlediğim kadarıyla.
derste ortaya şaka mı yapıyon

• JFL
Reactions: Tornoviaa and Zodiac
okul bitmiyo mu 2-3 haftaya napcan şuan konusup
Aga haklısın da kötü hissediyorum yani benle konuşmadıkları için konuştukları erkeklerden biri 3 shitskin diğeri Ltn pezevenk fenotip diğeri de obez ltn

• +1
Reactions: Arisylva and maarda
bide 2 yıl geç ne amk
2 yıl geç demeyeyim de sınıfta kaldım bir yılını sağlık sorunlarım vardı kabul etmediler

• +1
Reactions: htn666 and maarda
Aga haklısın da kötü hissediyorum yani benle konuşmadıkları için konuştukları erkeklerden biri 3 shitskin diğeri Ltn pezevenk fenotip diğeri de obez ltn
Sorun sosyal olarak otistik olmansa ve üniye gideceksen yazı verimli geçir o zaman,ne bileyim resim kursu müzik gym falan sosyalleşebileceğin her ortama gir en azından üni başında otistik olma

• +1
Reactions: Tornoviaa, htn666, Arisylva and 1 other person
Başka erkeklerle konuşuyorlar ama onlarla sene başından beri tanışıyorlar
Boy/smv? Bu arada sociall skill de looks kadar matter

• +1
Kanka yapma mk. Zaten okullar bitcek sabirli ol siktir et okulu.

• +1
mumbai schizo asylum -> randevu talebınız alınmıstır tesekkurler kontol anjing wkwkwk

• JFL
  • So Sad
Reactions: Zodiac, Xavier and DirtyBlonde
mumbai schizo asylum -> randevu talebınız alınmıstır tesekkurler kontol anjing wkwkwk
grow mu oynuyodun kardes

• +1
  • JFL
Reactions: Xavier and IlI
okula gec baslamak bir insanin dunyada yapabilecegi en en en en en en iyi sey, ozellikle iyi bir okula gec baslamak dunyanin en mantikli haraketi 2 yil harika zaman, coooook faydasi var ama kesinlikle dunaynin en mantikli underate olayi.

• +1
  • Woah
Reactions: IlI, halatmaxxing, Zodiac and 2 others

Users who are viewing this thread

Back