okulun tum hafta icimi oldurmesi hk.

auitistsurvior

auitistsurvior

Jacketcel
la okul zaten tum hayat enerjimi vampir gibi alıyor aksam gelince bu halsizlikle ben bisi yapamam abi yemegimi yiyom uc bes saat telefon yatıs, kafamı sikiyorlar tum gun okulda sosyal etkileşimlerde bulunmak bana ağır geliyor aksam ders çalışan varmı oturup? boş bir gunum olsa kendim calısırımda okul sikiyor abi sikiyor

• +1
Reactions: oguzk, menas, maarda and 4 others
kompleks hicbiskim yapamıyorum asırı basit video izleme gibi seyleri yerine getirebiliyorum bu halsizlikle bide butun gun sikim sonik sosyal etkilesimlere girip nt maskemi takıp sosyal kelebeklik yapmak zorunda kalıyorum bugun arkadas grubumuzda kavga cıkmıs etkilesime gire gire basım agrıyo yemin ederim basım agrıyor

• +1
Reactions: sentrix and Peter Steele
la okul zaten tum hayat enerjimi vampir gibi alıyor aksam gelince bu halsizlikle ben bisi yapamam abi yemegimi yiyom uc bes saat telefon yatıs, kafamı sikiyorlar tum gun okulda sosyal etkileşimlerde bulunmak bana ağır geliyor aksam ders çalışan varmı oturup? boş bir gunum olsa kendim calısırımda okul sikiyor abi sikiyor
aynisi amg

• So Sad
Reactions: auitistsurvior
Senin ban niye surekli açılıyor self isteyip isteyip geri mi gidiyon

• +1
Reactions: auitistsurvior and Peter Steele
aynisi amg
bugun arkadas grubumda milet atışmış olan bana oluyor sosyal kelebek nt maskemle beraber sosyal etkileşimlerde bulunmak zorunda kaldım ve yarına yapmadıgım odevler var cidden hayat bitti over

yks için hazırlanıyosan derslerde çalış hocalar bişey demiyor genellikle zaten spora falanda gidiyorsan aksam zor çalışırsın

yks için hazırlanıyosan derslerde çalış hocalar bişey demiyor genellikle zaten spora falanda gidiyorsan aksam zor çalışırsın
Yks isimli sınavın anasinin amini kokleyeyim

• +1
Reactions: temelyeterliliktest
Okuldan gelince bende bi sik yapamıyom spor falan da çok verimsiz geçiyor dümenden 3-5 hareket yapabiliyorum sadece. Yemek desen onu da zorla yiyorum amk. Sınav senense derslere direkt okulda çalışman en iyisi boş derslerde falan salıyorlar zaten. Eve gelince de ufak tekrarlar yaparsın sadece.

Sınav senesi tyt 55lerde ayt yokken ve 4te okuldan çıkıp 6 da eve dönmem, ardından yemek yiyip ders çalışmam gerekirken spora gitmek mantıklı bir fikir mi

okula gıdıyom saklabanlık yapıp gelıyom hergun amk normıelerının ve beckylerının ask hayatlarını dınlıyorum bu ayrı koyuyor nıye uasıtlarımın hepsının ask hayatı hareketli la ben buyuk olgun abılerın yanında kız bulamıyorum dıyınce dassak gecıyorlar olm bu yasta karı kız ıslerıyle ugrasma diyede benden 2 yas kucuk ortaokul bebesının ask hayatı benimkinden daha iyi aq yine döktük icimizi(türk devleti insel degılım ilkokuldayken kız arkadasım vardı hatta)

• +1
  • So Sad
Reactions: oguzk, auitistsurvior and Tornoviaa
Sınav senesi tyt 55lerde ayt yokken ve 4te okuldan çıkıp 6 da eve dönmem, ardından yemek yiyip ders çalışmam gerekirken spora gitmek mantıklı bir fikir mi
yok

• +1
Reactions: temelyeterliliktest
okula gıdıyom saklabanlık yapıp gelıyom hergun amk normıelerının ve beckylerının ask hayatlarını dınlıyorum bu ayrı koyuyor nıye uasıtlarımın hepsının ask hayatı hareketli la ben buyuk olgun abılerın yanında kız bulamıyorum dıyınce dassak gecıyorlar olm bu yasta karı kız ıslerıyle ugrasma diyede benden 2 yas kucuk ortaokul bebesının ask hayatı benimkinden daha iyi aq yine döktük icimizi(türk devleti insel degılım ilkokuldayken kız arkadasım vardı hatta)
ey yuce turk devleti sen konuyu biliyosun

üniversite de aynı bok. okulda bi sik öğrenme günün yarısı gitsin kalan yarısını da evde ders + gymde geçir. heba olmuş bir hayat

Ortaokul ve lisenin amaci chadlar ve kızlar en hormonal dönemlerinde aynı ortamda bulunup sikişsinler, boylelikle ileride parasi ile evlenecek tipsizler patlak olmayan kız bulamasın diye var.

Okulun derslerle alakası yok, sonucta kafasi derse basan eleman liseyi açıktan okuyup da tıp kazanabiliyor, basmayan eleman da okulda bir sik oğrenmiyor.

• +1
  • JFL
Reactions: oguzk, auitistsurvior, Aviator and 5 others
Ortaokul ve lisenin amaci chadlar ve kızlar en hormonal dönemlerinde aynı ortamda bulunup sikişsinler, boylelikle ileride parasi ile evlenecek tipsizler patlak olmayan kız bulamasın diye var.

Okulun derslerle alakası yok, sonucta kafasi derse basan eleman liseyi açıktan okuyup da tıp kazanabiliyor, basmayan eleman da okulda bir sik oğrenmiyor.
Lisede bpyi bulup senden daha kötülerin senin daha merhaba diyemediğin kızı siktiğini
görünce mental breakdown yaşıyorsun aq

• +1
Reactions: oguzk and elemanzelvadre

Okul chadın sikis yuvası

Cocukların %90ini olusturan sunhtnlerde bize am düşsün diye agzını acıp bekliyor yazıkkkkk

• +1
Reactions: auitistsurvior and MentalistKebab
Lisede bpyi bulup senden daha kötülerin senin daha merhaba diyemediğin kızı siktiğini
görünce mental breakdown yaşıyorsun aq
Senden daha kotu değildir onlar kankı sen kafanda kendını yucelymıssındır

• +1
Reactions: ER enjoyer
Okuldan gelince bende bi sik yapamıyom spor falan da çok verimsiz geçiyor dümenden 3-5 hareket yapabiliyorum sadece. Yemek desen onu da zorla yiyorum amk. Sınav senense derslere direkt okulda çalışman en iyisi boş derslerde falan salıyorlar zaten. Eve gelince de ufak tekrarlar yaparsın sadece.
spora gitmiyom ama yinede ders calısamıyorum lasef

Users who are viewing this thread

Back