Serialsuicide
Silver
Ratelesenize şu elemanı en fazla high mtn amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
baktım yorumlara adamda tip varda cok abartiyolar "nadiren aldatırım mesela" "neyse bakmaz" ne kafadalarsa artıkhe bide yorumlarda bakın videonun anlıcaksınuz
yanlis anlama ama o cirkinse bende sub5 im
bunun cirkin oldugunu dusunuyosan beynin vanillalı dondurma kadar yumusacık olmus orgda takıla takıla
beyin implantı bisi yaptır duzelsin
la en fazla high mtn la önden amkbunun cirkin oldugunu dusunuyosan beynin vanillalı dondurma kadar yumusacık olmus orgda takıla takıla
QWDÖOLPDQWLÖŞWDQAÖŞQDWLŞÖbunun cirkin oldugunu dusunuyosan beynin vanillalı dondurma kadar yumusacık olmus orgda takıla takıla
yakısıklı falan degilde cirkinde degil mtn istela en fazla high mtn la önden amk
he ben mtnlerede çirkin diyomyakısıklı falan degilde cirkinde degil mtn iste
knk greyim ben pslin yüksekse zaten appeal yüksek olmuyomuOrg useri appeal ne demek onu keşfetmeden saniyeler önce
PSL artıkça appeal da artar evet de appeal dediğin şey pslin kadar fenotipinede bağlı mesela bu eleman dediğin gibi high mtn ama bu kadar yorum gelmesinin sebebi günümüzün güzellik algılarına hitap eden bir fenotipinin olması anime karakterlerine benziyo eleman tabi simplerler. Anlatmaya çalıştığım bu.knk greyim ben pslin yüksekse zaten appeal yüksek olmuyomu
fenotipde psl arttırmıyomu zatenPSL artıkça appeal da artar evet de appeal dediğin şey pslin kadar fenotipinede bağlı mesela bu eleman dediğin gibi high mtn ama bu kadar yorum gelmesinin sebebi günümüzün güzellik algılarına hitap eden bir fenotipinin olması anime karakterlerine benziyo eleman tabi simplerler. Anlatmaya çalıştığım bu.
Daha çok temelini oluşturuyor. Yani şöyle senin yüz ölçülerin vs genetiğin o fenotipin üzerinde şekilleniyor. Mesela o yüz ölçülerinle başka bir fenotipte çok daha iyi gözükebilirsin fakat psl artmaz appealin artar. Mesela şöyle düşün ortadoğu tipli bir mtn düşün tamam mı isterse marsa gitsin psli değişmez fakat daha beyaz insanların tercih edildiği bir yere gittiğinde appeali veya smvsi düşebilir anladın mı?fenotipde psl arttırmıyomu zaten
bu yazdıgım aptalcaydı kusura bakmayınfenotipde psl arttırmıyomu zaten
Sorun yok dostum her şeyi bilecen diye bir kaide yok. Aklına bişi takılırsa conv aç yaz yardımcı olurum.bu yazdıgım aptalcaydı kusura bakmayın![]()
Kendisi sub5he ben mtnlerede çirkin diyom![]()
doxxpil brutalKendisi sub5
dogru rate bu adama mtn dıyen sıktırsın gıtsın amk mid - high htnHigh htn
Overrate low htn bence profile gir ztn nw2 baslamısdogru rate bu adama mtn dıyen sıktırsın gıtsın amk mid - high htn
mtn dıyen kafanı yarayım senın
bence mid mtn ya ama mtn demessınOverrate low htn bence profile gir ztn nw2 baslamıs
Nichesi falan var knk ondan low htn bence 2 seneye kel kalcak ztnbence mid mtn ya ama mtn demessın
low da olabılır cok detaylı ıncelemedım ama kesınlıkle mtn degıl