Serialsuicide
Silver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sende mi kurtsun la
bunun hakkında bi şey demek istemiyorumSende mi kurtsun la
bunun hakkında bi şey demek istemiyorum![]()
mogluyo beniView attachment 3932555
Sadece Kürt ol. Brutal
Mogs 85% of the forumView attachment 3932555
Sadece Kürt ol. Brutal
Bunu moglicak varsa forumda napiyo mk nt olsunMogs 85% of the forum
olm nasıl anlaştılar amk dil yokturki kürtdeAmınakoyim 2 sene önce otelde çalışırken garson 1. 60 20 yaşındaki kürt lavuk iskandinav kızla evlendi gitti
Olm insanlar farkli fenotipleri seviyo cidden mk burda tirklar sarisinlara tapiyo hintliler gibi ama elin zencisi avrupada kiz goturuyoAmınakoyim 2 sene önce otelde çalışırken garson 1. 60 20 yaşındaki kürt lavuk iskandinav kızla evlendi gitti
Yok ak o kadar da barzo kürt değildi ingilizcesi vardıolm nasıl anlaştılar amk dil yokturki kürtde![]()
o zaman ben otellerde waitermaxxlemeye gidiyom bi tane iskandinavda bana düşer umarımYok ak o kadar da barzo kürt değildi ingilizcesi vardı
BİTANE TÜRK İFŞADA İZLEMİŞTİM KÜRT PİÇ İSPANYOL KIZI SİKİYORDU AMK KIZ EFSANEYDİolm nasıl anlaştılar amk dil yokturki kürtde![]()
KAHKAHA ATTIM OKURKENBİTANE TÜRK İFŞADA İZLEMİŞTİM KÜRT PİÇ İSPANYOL KIZI SİKİYORDU AMK KIZ EFSANEYDİ
BU ARADA TÜRK İFŞADA KÜRDÜN OLMASI KAHKAHA ATTIRDI
LİNK YOK MU AMKBİTANE TÜRK İFŞADA İZLEMİŞTİM KÜRT PİÇ İSPANYOL KIZI SİKİYORDU AMK KIZ EFSANEYDİ
BU ARADA TÜRK İFŞADA KÜRDÜN OLMASI KAHKAHA ATTIRDI